pssotteczka 14.04.04, 17:32 kontakt: pssotteczka@interia.pl Mozliwy odbior osobisty w Warszawie (sobota) lub w woj. podlaskiem. Lub wysylka poczta. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kryfka Re: Logest 3opakowania SPRZEDAM 14.04.04, 23:00 czesc, za ile go sprzedasz? jesli troche taniej niz w aptece to moge byc zainteresowana...wizyta u lekarza po recepte nie jest dla mnie duzym problemem, wiec sama rozumiesz... Odpowiedz Link
pssotteczka Re: Logest 3opakowania SPRZEDAM 15.04.04, 07:25 Czesc, no jasne ze rozumiem- sama przez to przechodze Sprzedam je po 20 zl za 1 opakowanie, czyli mysle ze sie oplaca. Jak bedziesz nadal zainteresowana to sie odezwij. Odpowiedz Link
ja156 Re: Logest 3opakowania SPRZEDAM 15.04.04, 22:19 Chetnie odkupie od Ciebie te opakowania, wyslalam Ci moj nr gg na adres pssotteczka@poczta.gazeta.pl , wiec jesli propozycja jest aktualna to mozemy sie umowic Odpowiedz Link
pssotteczka Re: Logest 3opakowania SPRZEDAM 16.04.04, 13:46 ja nie mam adresu pssotteczka@gazeta.pl (tzn nie sprawdzam tej poczty) - tylko tak jak wyzej napisalam @interia.pl, wiec nie dostalam Twjego maila Odpowiedz Link
kryfka Re: Logest 3opakowania SPRZEDAM 16.04.04, 13:01 hej, gdzie w woj. podlaskim moge je odebrac? Odpowiedz Link
pssotteczka Re: Logest 3opakowania SPRZEDAM 16.04.04, 13:47 Niestety oferta jest juz nieaktualna. Wczoraj jedna dziewczyna sie juz zdecydowala i jestem z nia umowiona na sobote. Jakby cos nie wypalilo to napisze. Odpowiedz Link