05.03.11, 20:07
Czy któraś z Pań stosowała tabletki yaz?Jak się po nich czujecie?
Obserwuj wątek
    • migotka2424 Re: yaz 11.03.11, 19:15
      stosuję yaz od ponad pół roku,czuję się po nich dobrze a nawet bardzo dobrze..smile
      • smutny.dzien Re: yaz 16.03.11, 20:33
        ja też pół roku, czuje sie znakomicie, ale nie mam okresu... mój gin twierdzi że to normalne przy tych tabletkach
        • edyta.55 Re: yaz 17.03.11, 08:28
          smutny.dzien napisała:

> ja też pół roku, czuje sie znakomicie, ale nie mam okresu... mój gin twierdzi ż
          > e to normalne przy tych tabletkach
          Jak to w ogóle nie miesiączkujesz?ja wzięłam dzis drugą tabletkę i narazie nic nie mogę powiedzieć,sa tam tabletki 4 placebo i podobno w trakcie ich brania powinno sie dostać miesiączke.Powiedz mi a jak twoje libido przy tych tabletkach?Nie odczówasz spadku?Przybrałaś na wadze moze?Dziekuje za odpowiedz.
          • smutny.dzien Re: yaz 17.03.11, 13:52
            Co miesiąc miałam coraz mniejsze krwawienia potem plamienia już tylko a ostatnie dwa miesiące bez krwawień. Trochę mnie to martwiło i poszłam do mojego gina ale powiedział że tak może być i to nie jest powód do odstawienia. Libido bez zmian (czyli niezbyt wysokie big_grin ) Nie przybrałam na wadze nic, jak biorę białe tabletki trochę mi się brzuch powiększa i piersi jak przed okresem ale tak jak pisałam krwawień nie mam. Duży plus że nie mam zupełnie wahań nastroju a wcześniej, zanim je brałam to przed okresem miewałam jazdy konkretne.
            • edyta.55 Re: yaz 18.03.11, 06:59
              Z tym libidem i jazdami przed miesiaczka mozemy sobie rekę podać,mi lekarz właśnie ze wzgledu na chore loty je przepisał,oby działały bo mnie rodzina zamknie na oddział psychiatryczny.smileStrasznie mnie dziwi brak miesiaczki u Ciebie,możesz sie zle czuć,uderzenia cisnienia jak przy menopauzie.Pozdrawiam
    • katja_24 Re: yaz 21.03.11, 18:36
      Biore od roku i zmieniam na inne. Przez pierwsze 3 m-ce praktycznie codziennie bolal mnie brzuch, teraz pobolewa sporadycznie. Okres trwa dwa dni, to plus, ale za to jest bolesny, kiedys nie byl. Najgorsze jest to, ze po tych tabsach wywalilo mi naczynka na nogach. Zawsze byly widoczne, ale teraz zaczely pekac i paskudnie to wyglada. Dodatkowo slyszalam, ze Yaz zle wplywa na uklad krwionosny, wystarszylam sie i za tydzien ide do gina zmienic na jakies inne.
    • edyta.55 Re: yaz 27.03.11, 08:54
      nie wiem czy to normalne że w połowie opakowania zaczynają bolec piersi,do miesiączki jeszcze troche.
      • katja_24 Re: yaz 27.03.11, 11:43
        Normalne.
        Moga tez ursonac, ale po paru miesiacach niestety wroca do poprzedniego rozmiaru wink
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka