29.03.05, 15:05
Co sadzicie o Regulonie?
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • joaskakowalska Re: Regulon 05.04.05, 23:14
      Brałam długo - żadnych efektów ubocznych, żadnego tycia. Jedynie nieznaczny
      spadek libido.
      • trawka8 Re: Regulon 12.04.05, 00:06
        biore drugie opakowanie regulonu i msuze przyznac ze wszystko jest w jak
        najlepszym porzadku wczesniej bralam mercilon przez ponad pol roku ale chyba byl
        nie dal mnie bo po mercilonie przytylam okolo 2 kg po regulonie nie widze
        skutkow ubicznych
        • zulujuliett Re: Regulon 30.05.05, 13:26
          w pierwszym cyklu brania bylo mi niedobrze (bralam rano, niedobrze bylo
          codziennie ok 18) no i potwornie zwiekszyla sie niepochamowana ochota na
          slodycze. Potem to przeszlo, ale kg zostaly wink
          pozdrawiam
      • asia-jedza Re: Regulon 04.06.05, 20:55
        A CO TO JEST TO CAŁE LIBIDO??
    • asia-jedza Re: Regulon 04.06.05, 20:54
      BRAŁAM REGULON PRZEZ 7 MIESIECY. TERAZ ZROBIŁA 2 MIESIĘCZNA PRZERW ALE ZNOWU DO
      NIEGO WRACAM POPRAWIŁA MI SIE PO NIM CERA, SAMOPOCZUCIE DOBRE JESTEM Z NIEGO
      ZADWOLONA
      • margolcia47 Re: Regulon 28.06.05, 22:50
        asia-jedza napisała:

> BRAŁAM REGULON PRZEZ 7 MIESIECY. TERAZ ZROBIŁA 2 MIESIĘCZNA PRZERW ALE ZNOWU
        DO
        >
        > NIEGO WRACAM

mam pytanko a dlaczego zrobilaś przerwe?? po co sie robi przerwy ??i czy to
        konieczne ??a co z zabezpieczeniem po odstawieniu??i jak Twój organizm reagowal
        na odstawienie ??czy cykle dalej mimo to mialaś wyregulowane???cera się nie
        zmienila?? ps ja tez biore Regulon i to mnie zaciekawilo jesli mozesz mi na to
        odpowiedzieć z góry dzieki
        • aniesiam2 Re: Regulon 05.07.05, 14:11
          Ja wlasnie wrocilam z recepta na Regulon, zawsze wszystkie tabletki znosiłam
          bardzo dobrze, ale poniewaz od ponad 2 lat brałam sporadycznie, bo najpierw
          byłam w ciaży potem karmiłam corke przez 1,5 roku ( w międzyczasie brałam
          tabletki dla matek karmiących), wiec jestem ciekawa czy teraz tak samo bede
          tolerowala tabletki hormonalne jak przed ciaza?
          Jakie sa Wasze doswiadczenia?

------------
          Pozdrawiam,
          Aga
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka