qasiunia 29.03.05, 15:05 Co sadzicie o Regulonie? Pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joaskakowalska Re: Regulon 05.04.05, 23:14 Brałam długo - żadnych efektów ubocznych, żadnego tycia. Jedynie nieznaczny spadek libido. Odpowiedz Link
trawka8 Re: Regulon 12.04.05, 00:06 biore drugie opakowanie regulonu i msuze przyznac ze wszystko jest w jak najlepszym porzadku wczesniej bralam mercilon przez ponad pol roku ale chyba byl nie dal mnie bo po mercilonie przytylam okolo 2 kg po regulonie nie widze skutkow ubicznych Odpowiedz Link
zulujuliett Re: Regulon 30.05.05, 13:26 w pierwszym cyklu brania bylo mi niedobrze (bralam rano, niedobrze bylo codziennie ok 18) no i potwornie zwiekszyla sie niepochamowana ochota na slodycze. Potem to przeszlo, ale kg zostaly pozdrawiam Odpowiedz Link
asia-jedza Re: Regulon 04.06.05, 20:54 BRAŁAM REGULON PRZEZ 7 MIESIECY. TERAZ ZROBIŁA 2 MIESIĘCZNA PRZERW ALE ZNOWU DO NIEGO WRACAM POPRAWIŁA MI SIE PO NIM CERA, SAMOPOCZUCIE DOBRE JESTEM Z NIEGO ZADWOLONA Odpowiedz Link
margolcia47 Re: Regulon 28.06.05, 22:50 asia-jedza napisała: > BRAŁAM REGULON PRZEZ 7 MIESIECY. TERAZ ZROBIŁA 2 MIESIĘCZNA PRZERW ALE ZNOWU DO > > NIEGO WRACAM mam pytanko a dlaczego zrobilaś przerwe?? po co sie robi przerwy ??i czy to konieczne ??a co z zabezpieczeniem po odstawieniu??i jak Twój organizm reagowal na odstawienie ??czy cykle dalej mimo to mialaś wyregulowane???cera się nie zmienila?? ps ja tez biore Regulon i to mnie zaciekawilo jesli mozesz mi na to odpowiedzieć z góry dzieki Odpowiedz Link
aniesiam2 Re: Regulon 05.07.05, 14:11 Ja wlasnie wrocilam z recepta na Regulon, zawsze wszystkie tabletki znosiłam bardzo dobrze, ale poniewaz od ponad 2 lat brałam sporadycznie, bo najpierw byłam w ciaży potem karmiłam corke przez 1,5 roku ( w międzyczasie brałam tabletki dla matek karmiących), wiec jestem ciekawa czy teraz tak samo bede tolerowala tabletki hormonalne jak przed ciaza? Jakie sa Wasze doswiadczenia? ------------ Pozdrawiam, Aga Odpowiedz Link