Dodaj do ulubionych

problem zapominalskiej

11.05.05, 18:17
Hej dziewczyny! Mam malutki problemsmile Zapomnialam jednej tabletki w trzecim
tygodniu (trzeci dzień trzeciego tygodnia Logestu). Wzięłam oczywiście dwie
na raz przed chwilką, ale nie wiem jak mam dalej postępować. Wyrzuciłam
gdzieś instukcje. W piątek wybieram się na weekend do mojego chłopaka i nie
jestem pewna czy wstrzemięźliwość jest konieczna...smile Byłabym wdzięczna za
pomoc!!!
Obserwuj wątek
    • reggie85 Re: problem zapominalskiej 11.05.05, 18:32
      Więc jesli nie chcesz dodatkowo się zabiespieczac weź do końca to opakowanie i
      bez robienia 7 dniowej przerwy weź nastepne opakowanie,lub zrób juz teraz
      przerwe,ale to bedzie oznaczało okres podczas pobytu u chłopaka wiec chyba
      odpadasmilesmilesmile
      Tez biore logestsmile
      • m_uklejka Re: problem zapominalskiej 11.05.05, 18:43
        Dzięki za tak szybką odpowiedź. Gdzieś zawieruszyła mi się ulotka i pamiętałam
        tylko,że muszę wziąć dwie na raz. A tak przy okazji, długo bierzesz logest?? Ja
        dwa lata i jeszcze nie mialam przerwy. Zastanawiam się czy nie powinnam kidyś
        jej zrobić,ale mój ginekolog twierdzi,że wtedy przerwę jakąś kuracje anty-
        torbielowąsmile a tak w ogóle to strasznie mi się podoba jego opakowaniesmile
        Buziaczki!!!!
        • reggie85 Re: problem zapominalskiej 11.05.05, 19:07
          ogólnie pigułki biore 3 lata a logest od roku, wcześniej był mercilon,stediril i
          harmonet,wszystkie mi nie oprzypasowały a lohest jest boskismile Nic nie
          przytyłam,tylko biust mi poszedł w góre o 2 rozmiary,ale to akurat dobrzesmile Wg.
          mnie jeśli nie musisz to nie rób przerwy,ja miałam przymusowa,bo wyjechałam i
          nie zabrałam recepty a mi sie skonczył,ale tak jak się dobrze czujesz to spoko
          bierz dalej. Opakowanko jest faktycznie sympatyczne,ja mam do niego jeszcze
          pudełeczko na pigułki,kiedys zamówiłam przez net i odziwo mi przysłalismile Więc
          nie boje sie,że pokrusze czy coś,bo nosze w torebce,biore o 20 a sporadycznie o
          tej jestem w domusmile O mamo,ile to mozna napisac o pigułkachsmilesmilesmile Buziaczkismile
          • m_uklejka Re: problem zapominalskiej 11.05.05, 19:32
            dzięki za radysmile To pudełeczko faktycznie jest fajniutkiesmile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka