Dodaj do ulubionych

tycie po pigułkach

11.08.05, 15:33
Czy znacie jakies sprawdzone pigułki po których sie nie tyje? Brałam logest
przez jakis czas ale po 3miesiacach przytyłam 6kg. szukam sprawdzonych pigułek
po których nie bede tyć.
Obserwuj wątek
    • tracja4 Re: tycie po pigułkach 11.08.05, 16:03
      Moim zdaniem po pigułkach się tyje, jeśli się na to pozwoli. Ja przy Cileście
      zauważyłam ogromny apetyt, na szczęście zawsze miałam dobrą przemianę materii,
      więc mogę jeść bez obaw. Może po prostu pilnuj diety, nie jedz tłusto.
    • tootiki6 Re: tycie po pigułkach 11.08.05, 18:14
      nie polecam harmonetu, przytyłam przez rok ok. 10kg, chociaż mam świetną
      przemianę materii.
    • mysza1002 Re: tycie po pigułkach 11.08.05, 19:43
      nie tyje sie po yasmin niektórzy nawet chudną po nich ja za tydzień zaczynam je
      brać smile
      • nupik Re: tycie po pigułkach 12.08.05, 09:06
        moim zdaniem to sprawa indywidualna, biore 10 lat marvelon i nie przytylam ani
        kilograma,mam dwie kolezanki ktore po cilescie przytyly po 5 kilo w rok, i dwie
        inne ktore po cilescie nie prztyly, to naprawde sprawa indywidualnej gospodarki
        hormonalnej. W kazdym razie nie jest prawda ze "lusisz" tyc po pigilkach, jesli
        tyjesz to znaczy ze sa zle dobrane. O yasmine tez slyszalam cuda, ze wody nie
        zatrzymuje, ale ja niestety rzygam po nich jak kot....
        tycie po pigulach polega wlsnie na zatrzymyaniu wody, jelsi zwieksza sie apetyt
        to przeciez moza o kontrolowac, jak nie bedziesz wsuwala mc donalda i snikersow
        to nie da rady przytyc, trzeba racjonalnie sie odzywiac i tyle a jesli mimo to
        sie tyje, sprawdz hormony. Moja przyhaciolka tak doszlado tego ze choruje na
        tarczyce a wczesniej 5 lat obwiniala pigulki
        pozdrawiam
        aga
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka