patineczka20 28.08.05, 23:48 No, właśnie...czy ktoś już używał prezerwatyw United Colors of Benetton? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miss.didi Re: Prezerwatywy Benettona 14.09.05, 15:04 raz tylko widzialam i mialam ochote kupic dla samego opakowania teraz zaluje ze mi moj mezczyzna odradzil(a w sumie nawet nie wiem czemu bo i tak biore plasterki wiec wpadki by nie bylo;P) Odpowiedz Link
jagodzianka4 Re: Prezerwatywy Benettona 14.09.05, 18:47 hey my uzywalismy sa ok:o))przyjemne:o)warto sprobowac a duzo maja wyboru z tej firmy) Odpowiedz Link
buffy85 Re: Prezerwatywy Benettona 15.09.05, 21:26 Jak dla mnie dużo lepsze niz durex. Teraz są moimi ulubionymi (jesli takie mogą być gumki) Używałam wersji z wypustkami. Odpowiedz Link
kwiatek-822 Re: Prezerwatywy Benettona 15.09.05, 22:26 Mozna kupic je normalnie w aptece ??? i ile kosztuja Odpowiedz Link
buffy85 Re: Prezerwatywy Benettona 16.09.05, 16:58 Mozna kupić w aptece. Cena coś koło 6 albo 7 złotych za trzy sztuki. Ja kupowałam w Euro Aptece. pozdrawiam Odpowiedz Link
motylek_xxxx Re: Prezerwatywy Benettona 16.09.05, 21:51 My tez je sobie chwalimy. Dla nas sa lepsze niz te Durexa. Po pierwsze dlatego, ze nie maja takiego specyficznego zapachu jak tamte. Po drugie sa mniej tłuste i jakies takie przyjemniejsze =). Kupilismy je dla przeterstowania i teraz uzywamy tylko tych =) Odpowiedz Link
szaralotka Re: Prezerwatywy Benettona 14.10.05, 14:20 sa przede wszystkim ciasne nie mają dobrego środka nawilżającego, nifajnie pachną, ale są śliczne, fakt...lepsze niż polskie, ale dureksa nic nie pobije Odpowiedz Link
metnia Re: Prezerwatywy Benettona 14.10.05, 19:30 Sa super! nie smierdza lateksem i sa idealne. uzywalismy rozmiaru XL(ale inne pewnie tez tak dobre), nie zsuwaja sie i nie sa takie gumowe duzo lepsze od Durexow! Odpowiedz Link
marijanna Re: Prezerwatywy Benettona 05.04.06, 20:28 wlasnie w rossmannie jest promocja prezerwatyw benettona wiec sie zkusilam i mam zamiar wyprobowac.jeszcze nigdy ich nie uzywalam. Odpowiedz Link