kate22 01.08.06, 14:20 witam mam pytanie jakia jest możliwosc zajscia w ciąże w momencie kiedy zaczełam brac tabletki w 2 dniu okresu, wczesniej byl miesiac przerwy a jeszcze wczesniej brałam tabletki przez pol roku. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maalza Re: wpadka??? 01.08.06, 15:20 A stosunek był, przepraszam, kiedy? Do zajścia w ciążę jest potrzebny plemnik. Odpowiedz Link
kate22 Re: wpadka??? 01.08.06, 16:53 powaznie?? a jak mi placem robil to juz nie zajde?? a tak powaznie to byly ale nie w teoretyczne dni plodne wtedy sie powstrzymalismy. Odpowiedz Link
robaczynka Re: wpadka??? 01.08.06, 18:56 teoretycznie jesli pierwszy stosunek byl po 7 dniach od pierwszej pigulki to powinno byc ok. ale roznie podaja rozni producenci w ulotkach, na kazdej stronie dla kobiet o antykoncepcji mozna przeczytac co innego... czasem o 14 dniach a czasem ze do konca cyklu nie ma zabezpieczenia. podczas brania tabletek nie ma zadnych dni plodnych!! chyba ze zapomnisz.. Odpowiedz Link
maalza Re: wpadka??? 02.08.06, 10:39 kate22 napisała: > powaznie?? a jak mi placem robil to juz nie zajde?? To był skrót myślowy. Na palcu tez może byc, kazdy robi to co lubi. Odpowiedz Link
kate22 Re: wpadka??? 02.08.06, 12:27 zrobilam test ciazowy bo dzisiaj lub jutro powinnam miec okres i jest negatywny uff odetchnelam z ulga ale okresu jak narazie nie ma Odpowiedz Link