e-myszka 23.08.06, 08:29 Czy ktos ma zalozoną wkładke Multiload? Prosze o info czy zakladanie jest bolesne, czy miesiaczki sa obfitsze, czy mozna stosowac tampony... i wogole wszystkie ważne informacje. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
e-myszka Re: wkładka Multiload 24.08.06, 12:36 naprawdę nikt nie ma takiej wkładki? nikt nic nie wie???? Odpowiedz Link
anula36 Re: wkładka Multiload 24.08.06, 14:10 kliknij sobie na gorze " wszystko o ...SPIRALI" Z tego co czytalam ( takze na forum)- zakladanie troche boli - ale do przezycia, miesiaczki moga byc obfitsze o tamponach pisala jakas dziewczyna ostanio ze nie mozna ich stosowac. Odpowiedz Link
saba76 Re: wkładka Multiload 29.08.06, 14:59 mam ta wkładke już prawie rok czas leci 1 dzień okresu jest cięższy ,nastepne normalne ,a ja mam wrazenie że i skąpe ,kiedyś po nocach musialam wstawać bo nawet super chlonna była za mala ,teraz rano wstaje z czystą wkladką ,no ale to tak po 2gim dniu , tampony stosuje ,ale tylko jak gdzieś wychodze , dla wygosdy, w domu raczej tradycyjnie, trzeba uważać idbać o higienę -bedzie ok. Zakladanie wkładki JA odczulam lekki bol i przeszedł moentalnie ,później wieczore miala bole/ skurczyki, do rana minely. Moja szwagierka ma od miesiaca, okres obfitszy , i zakladanie ją wcale nie bolalo, jakby nic nie bylo robione- więc kazda inaczej. Odpowiedz Link