yenepher 27.04.07, 12:13 ile u was kosztuje wizyta u ginekologa po przepisanie tabletek antykoncepcyjnych? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
genovefa Re: ile kosztuje.... 27.04.07, 13:38 u mojego - raz na pol roku wizyta kontrolna i badanie = koszt 80 zł. a potem co miesiac pacjentka odbiera recepte na tabletki u pielegniarki.Moim zdaniem to bardzo sprawiedliwe i sluszne: nie zada pieniedzy za wypisanie glupiej recepty, a jednoczesnie zmusza pacjetnki do regularnych badan kontrolnych/. Odpowiedz Link
sundry Re: ile kosztuje.... 27.04.07, 16:31 Mój wypisuje 6 recept od razu,wizyta 60 zł. Odpowiedz Link
p0l0n32 Re: ile kosztuje.... 06.05.07, 07:09 6 recept? wykupujesz wszystkie naraz? bo chyba recepty tracą ważność po jakimś czasie.. u mnie wizyta średnio co rok z badaniami 130zł. Przepisywanie recept za darmo. Odpowiedz Link
marttoolla Re: ile kosztuje.... 06.05.07, 09:59 60zł wizyta +badanie. i tak samo dostaje 6 recept. jesli nie musze isc lekrza poprostu dzwonie np rano a popoludniu ide po recepty BEZPLATNIE. PS do poprzedniczki=> recepty sa bez dat co daje im bezterminowosc. Odpowiedz Link
jamajka79 Re: ile kosztuje.... 12.05.07, 22:06 wizyta z badaniem to koszt 50 złotych przepisuje mi wtedy 6 recept bez dat (sama je wpisuje kiedy potrzebuje) po pół roku idę po następne 6 wtedy płace 10złotych jak się skończą ponowna wizyta z badaniem i cytologia i tak w kółko Odpowiedz Link
marttoolla poza tym 06.05.07, 10:00 tabletki mozna kupic w 3 a nawet 6 pakach. lub dostac jedna recepte na 3 opakowania i kupowac po jednym na miesiac. Odpowiedz Link
yenepher pytanie jeszcze raz 07.05.07, 11:07 A czy któraś z Pań może napisać mi ILE KOSZTUJE JA WIZYTA BEZ BADANIA (z wyjątkim tych darmowych wizyt po receptę)... Odpowiedz Link
sundry Re: pytanie jeszcze raz 07.05.07, 11:49 Myślałam ,że wizyta polega właśnie na badaniu.Jeśli nie idę się zbadać,to po co w takim razie? Odpowiedz Link
yenepher Re: pytanie jeszcze raz 08.05.07, 09:07 sundry napisała: > Myślałam ,że wizyta polega właśnie na badaniu.Jeśli nie idę się zbadać,to po co > w takim razie? np. po receptę. Pytanie skierowane jest do Pań, które idą do ginekologa po receptę (nie na badanie)....chyba że - Saundry - masz inne "dojścia" do recept na tabletki antykonc. Odpowiedz Link
emma514 Re: ile kosztuje.... 10.05.07, 18:13 Ja jak idę po samą receptę to płacę za taką wizytę 30 zł. Dodam jeszcze, że mieszkam we Wrocławiu. Odpowiedz Link