agusja 07.01.08, 00:50 biore tabletki 2 tygodnie i nic mnie przez ten czas nie bolalo az do dzis,caly dzien bolalo mnie nisko w podbrzuszu i jajniki jak sadze.Czy to normalne? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewik1976 Re: bol brzucha 07.01.08, 01:06 jestem tu nowa, ale z podobnym problemem. Zaczęłam brać "jeanine" i objawy podobne Odpowiedz Link
zosiaczek25 Re: bol brzucha 07.01.08, 13:30 jeanine to odpowiednik valette, ktora ja bralam przez 8 miesiecy. Odradzam. Meczylam sie od pierwszego opakowania. Przestalam wreszcie brac po tym, gdy stracilam przytomnosc. To nie prawda, ze kazde pigulki sa dobre dla wszystkich kobiet. Odpowiedz Link
agusja Re: bol brzucha 07.01.08, 16:36 a przez jaki czas(ile opakowan)skutki uboczne moga wystepowac?moze organizm sie przyzwyczaja? Odpowiedz Link
agiee1988 Re: bol brzucha 07.01.08, 19:40 obserwuj organizm tak mniej wiecej do 3-4 miesiaca. dopiero zaczelas opakowanie.organizm ma prawo sie przyzwyczaic, w razie czego wez sobie jakies pigulki na bol brzucha i zglaszaj jakies problemy lekarzowi na wizycie Odpowiedz Link
agusja Re: bol brzucha 09.01.08, 01:47 niech sie przyzywczaja szybciej heh bo mam jeszcze inne objawy-chce mi sie ciagle jesc albo jest mi niedobrze-tak na przemian:[ Odpowiedz Link
turzyca Re: bol brzucha 09.01.08, 12:58 A chec na jedzenie, szczegolnie slodycze, jest normalna - to jedna z przyczyn dla ktorej przy tabletkach tak latwo przybrac na wadze. Odpowiedz Link