lukas1492 05.02.04, 19:46 HURA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krzyskup Re: 1000 POSTÓW ! 05.02.04, 21:54 No to może i jakieś życzenia by się przydały? Miałem przygotować jakiś specjalny tekst na tę okazję, ale nie zdążyłem. Tak szybko się potoczyło... A więc: Dziękuję wszystkim, którzy mają choćby najmniejszy wkład w dzisiajsze święto. Dziękuję Wam, że nie musiałem dotychczas usuwac żadnego postu (jedyny usunięty był mojego autorstwa, coż...). Zakładając to forum zastanawiałem się po jakim czasie będę już miał doś usuwania i przekształcę je w forum ukryte i prawdę mówiąc myślałem, ze nastąpi to już po 200-300 postach. A tutaj taka miła niespodzianka! I może na koniec krótkie życzenia: -żebyście zawsze mieli ochotę do dyskusji na temat Pana Samochodzika -żebyście dostali (niekoniecznie w spadku) samochód z wyklepaną z blachy karoserią i wspaniałym silnikiem pod maską -żebyście zawsze mieli ochotę i zapał do przeczytania poraz kolejny wszystkich tomów przygód -żeby kolejne tego typu święto było już jutro... może pojutrze -żeby na Forum nigdy nie dostał się osobnik o niskim poziomie kultury słowa -i wogóle najnajnaj... i jeszcze raz naj :) Pozdrawiam, Krzyskup PS. A teraz po lampce szampana dla wszystkich1 <pum!> - dźwięk otwieranej butelki <dzyń> - dźwięk stuknięcia kieliszkiem Odpowiedz Link Zgłoś
teufel Re: 1000 POSTÓW ! 05.02.04, 21:57 Gratulacje Krzyskup!! Oby tak dalej. Na moich forach cisza:( Odpowiedz Link Zgłoś
turek123 Re: 1000 POSTÓW ! 06.02.04, 09:26 To i ja się przyłączam. Forum odkryłem niedawno, a teraz nie ma dnia żebym przynajmniej na chwilę nie zajrzał, zobaczyć co słychać. Pozdrowienia i życzenia kolejnego 1000! Odpowiedz Link Zgłoś
motyla.noga Re: 1000 POSTÓW ! 06.02.04, 15:40 I ja się przyłączam do życzeń! Dzięki temu forum przypomniałem sobie książki w których się kiedyś zaczytywałem i zacząłem znów je czytać! Nigdy też nie sądziłem że tak mnie wciągnie pisanie na forum. Pozdrufko dla wszystkich! Gratulacje dla Admina i Założyciela! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
krzyskup Re: 1000 POSTÓW ! 06.02.04, 20:53 motyla.noga napisał: > Gratulacje dla Admina i Założyciela! ;-) Zapomniałeś dodać w "jednej osobie", ale i tak przyjmuję. A wkrótce może przyjmujemy? Chociaż nic nie zdradzę. Pozdrawiam, Krzyskup Odpowiedz Link Zgłoś
motyla.noga Re: 1000 POSTÓW ! 06.02.04, 22:15 > Zapomniałeś dodać w "jednej osobie", ale i tak przyjmuję. A wkrótce może > przyjmujemy? Chociaż nic nie zdradzę. No tak - to się rozumie samo przez się. Admin i Ojciec Założyciel Dyrektor ;-) I to wszystko w jednej osobie ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
michal.ch Re: 1000 POSTÓW ! 06.02.04, 21:23 Od siebie do życzeń dodam tylko: obyśmy mieli tyle zapału w kwestii ochrony zabytków, co Pan Samochodzik. Ceńmy nasz dorobek kulturalny. Odpowiedz Link Zgłoś