lukas1492 27.02.04, 19:12 Zauważyłem, że nie masz na stronie okładki "Złotej Rękawicy" wyd. Literatura. Natrafiłem na "Złotą Rękawicę": www.bookservice.pl/X/_.jsp?m=5&indeks=35166300123KS Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tragacik Re: TRAGACIK - OKŁADKI - PILNE! 11.03.04, 14:17 A, dzieki, ale mnie chodzi o skany wlasnoreczne, zeby nikt mi potem nie szural, ze cokolwiek sciagam bez pytania. No i w lepszej rozdzielczosci. Nie odzywalem, sie bo bylem 10 dni na urlopie, w okolicy calkiem niesamochodzikowej, bo w Pieninach, z gory mialem piekny widok na zamki w Czorsztynie i Nieddzicy (tu od razu uprzedze uwagi, ale Szumskiego nie uwazam za autora Samochodzikow) Odpowiedz Link Zgłoś
turek123 Re: TRAGACIK - OKŁADKI - PILNE! 11.03.04, 16:41 tragacik napisał: > A, dzieki, ale mnie chodzi o skany wlasnoreczne, zeby nikt mi potem nie szural, > > ze cokolwiek sciagam bez pytania. No i w lepszej rozdzielczosci. > > Nie odzywalem, sie bo bylem 10 dni na urlopie, w okolicy calkiem > niesamochodzikowej, bo w Pieninach, z gory mialem piekny widok na zamki w > Czorsztynie i Nieddzicy (tu od razu uprzedze uwagi, ale Szumskiego nie uwazam > za autora Samochodzikow) Pijesz do "Złota Inków" co?;-) W sumie dziwne, że Nienacki nie wykorzystał takich terenów - aż się proszą. Może tam nie był? Odpowiedz Link Zgłoś
tragacik Re: TRAGACIK - OKŁADKI - PILNE! 12.03.04, 11:16 turek123 napisał: > Pijesz do "Złota Inków" co?;-) Chcesz poczytac co sadze o dzialalnosci tego pana? galaxy.uci.agh.edu.pl/cgi-bin/log2html.cgi?nienacki+nienacki.2004-03+3 Wlasnie doszedlem do wniosku, ze facet nie dosc, ze przepisywal przewodniki i notowal nazwiska kelnerow i ceny z menu, zeby bylo autentycznie, to jeszcze nagrywal rozmowy na dyktafon i na zywca przewalal do ksiazek. > W sumie dziwne, że Nienacki nie wykorzystał > takich terenów - aż się proszą. Może tam nie był? Wlasnie, kupil dom na wsi i przestal wyjezdzac do osrodkow wypoczynkowych. Wiec akcje kolejnych samochodzikow umiescil nad Jeziorakiem Odpowiedz Link Zgłoś
lukas1492 Re: TRAGACIK - OKŁADKI - PILNE! 12.03.04, 20:25 A "P.S. i Floreny z Zalewa"?! Taaaka reklama "Andersa" jak w mordę strzelił. Do tego zdjęcia hotelu, historia hotelowego kucharza i rozmowy (chyba autentyczne) z właścicielami hotelu Dowgiałłami. I nudy...., czyli czym różni się rower górski od zjazdowego ;) Odpowiedz Link Zgłoś