cennder 06.05.10, 20:39 Szukam książek (najchętniej audiobooków) dla fana H. Pottera i Pana Kleksa. Dziękuję za polecenie. Swoją drogą ja też przesłuchałam sobie sagę o H.P w intepretacji P. Fronczewskiego. Genialnie czyta. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malgosiek2 Re: Harry Potter i inni, 07.05.10, 00:02 Zgadza się,że pan.Fronczewski do tego się nadaje. Super czyta:) Mieliśmy część,którą czytał pan W.Zborowski to niestety odpada w zupełności. Może dlatego,że najpierw mielismy wersję z p.Fronczewskim? Odpowiedz Link Zgłoś
cennder Re: Harry Potter i inni, 07.05.10, 11:57 malgosiek2 napisała: > Zgadza się,że pan.Fronczewski do tego się nadaje. > Super czyta:) > Mieliśmy część,którą czytał pan W.Zborowski to niestety odpada w > zupełności. > Może dlatego,że najpierw mielismy wersję z p.Fronczewskim? Małgosiek2 Właśnie! Ja też mam takie odczucia! Lubię p Zborowskiego jako aktor,, ale jak usłyszałam p. Fronczewskiego to odczucia mam takie same jak Ty! Odpowiedz Link Zgłoś
mika_p Re: Harry Potter i inni, 07.05.10, 00:39 Hm... a ile ów fan ma lat? 10 czy mniej? Bo z Pana Kleksa to się chyba wcześnie wyrasta? Mój dwunastolatek pochłonął ostatnio wszystkie tomy Felixa, Neta i Niki: młodzieżowe, przygodowe, współczesne, z pierwiastkami fantastycznymi, pierwszy tom jest wydany jako audiobook: merlin.pl/Felix-Net-i-Nika-oraz-Gang-Niewidzialnych-Ludzi-ksiazka-audio-na_Rafal-Kosik/browse/product/1,615860.html W merlinie widzę i trzeci, więc może i drugi też. Odpowiedz Link Zgłoś
eeela Re: Harry Potter i inni, 29.01.11, 01:02 > Hm... a ile ów fan ma lat? 10 czy mniej? Bo z Pana Kleksa to się chyba wcześnie > wyrasta? Ja nigdy nie wyrosłam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
aleks652 Re: Harry Potter i inni, 07.05.10, 09:50 Nie jestem zwolenniczką audiobooków ale jeśli już to może Opowieści z Narnii albo Pan Samochodzik? Odpowiedz Link Zgłoś
prazanka44 Re: Harry Potter i inni, 07.05.10, 21:03 Wydaje mi się, że jeśli ktoś lubi H.P., to Opowięści z Narnii, a tym bardziej Pan Samochodzik nie zdołają go wciągnąć. Co innego, gdyby Pottera przeczytał (lub wysłuchał)po tamtych książkach. Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiek2 Re: Harry Potter i inni, 07.05.10, 21:33 Może wciagnąć Ulyssesa Moore "Wrota czasu"i inne części tej serii. Odpowiedz Link Zgłoś
noida Re: Harry Potter i inni, 12.05.10, 10:45 A może seria "Cherub" autorstwa Roberta Muchamore? Mój przydomowy wielbiciel Harry'ego ostatnio przeczytał też z przyjemnością "Morze Trolli" Nancy Farmer i zażądał kolejnych części. Ale to dla takich nieco starszych książki są. Powiedziałabym, że tak 12+. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adm Re: Harry Potter i inni, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.11, 00:35 Fanow Pottera powinna zainteresować seria "Siedem zwierząt rejlegu", ktora od niedawna ukazuje się rowniez w Polsce Odpowiedz Link Zgłoś