Gość: sylwia IP: *.crowley.pl 27.06.04, 17:05 Czytaliście, jakie wrażenie? Co myślicie o tej książce? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosia Re: 'Samotoność w sieci' Wiśniewskiego IP: 80.55.37.* 27.06.04, 17:24 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=151&w=13193417&a=13193417 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: 'Samotoność w sieci' Wiśniewskiego IP: 195.150.115.* 27.06.04, 17:44 Kobieto... o tym chłamie było juz milion watków. Korzystaj z wyszukiwarki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzodkiewka Re: 'Samotoność w sieci' Wiśniewskiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.04, 02:20 No to co, że było, ja tam własnie przed chwilą skończyłam lekturę, więc też się włączam. Gość mnie rozprasował! Te cygara, ten kabriolet ze skórzaną tapicerką w kolorze szampana, ten Nowy Orlean i jeszcze katastrofa samolotu na dodatek - MJUT! I kokaina, i dramatyczny romans księdza, i Tosca, i głuchoniema pierwsza miłość - kobity, czego wy jeszcze chcecie!!? A najbardziej mi się podobało, że po kilkuset stronach egzaltowanego pieprzenia przez maila o niczym bohaterowie gratulują sobie wzajemnie madrości i wrażliwości. Hurrra! Od czasu, kiedy co druga tępooka panna zaczęła po lekturze porad psychologicznych z Twojego Stylu rozprawiać o swojej inteligencji emocjonalnej, czekałam na taką książkę. Odpowiedz Link Zgłoś
dorrit Re: 'Samotność w sieci' Wiśniewskiego 28.06.04, 11:26 hm... "pieprzenie o niczym"... np. o dekodowaniu ludzkiego genomu... jesli to jest nic, to o czym Ty w ogole rozmawiasz? Jestes pewna, ze O CZYMS? Odpowiedz Link Zgłoś
dorrit Re: 'Samotność w sieci' Wiśniewskiego 28.06.04, 11:28 Poza tym - istnieje takie zjawisko jak fikcja literacka. Autorzy maja do niej niezbywalne prawo, z wyjatkiem autorow dokumentow. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 0 int emocjonalnej Re: 'Samotność w sieci' Wiśniewskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.04, 13:23 Tak, właśnie - pieprzenie o niczym. Na poziomie felietonu dla tępych czytelniczek tzw. prasy kobiecej. Odpowiedz Link Zgłoś