Dodaj do ulubionych

'Samotoność w sieci' Wiśniewskiego

IP: *.crowley.pl 27.06.04, 17:05
Czytaliście, jakie wrażenie? Co myślicie o tej książce?
Obserwuj wątek
    • Gość: gosia Re: 'Samotoność w sieci' Wiśniewskiego IP: 80.55.37.* 27.06.04, 17:24
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=151&w=13193417&a=13193417
    • Gość: Ania Re: 'Samotoność w sieci' Wiśniewskiego IP: 195.150.115.* 27.06.04, 17:44
      Kobieto... o tym chłamie było juz milion watków. Korzystaj z wyszukiwarki
      • Gość: rzodkiewka Re: 'Samotoność w sieci' Wiśniewskiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.04, 02:20
        No to co, że było, ja tam własnie przed chwilą skończyłam lekturę, więc też się
        włączam. Gość mnie rozprasował! Te cygara, ten kabriolet ze skórzaną tapicerką
        w kolorze szampana, ten Nowy Orlean i jeszcze katastrofa samolotu na dodatek -
        MJUT! I kokaina, i dramatyczny romans księdza, i Tosca, i głuchoniema pierwsza
        miłość - kobity, czego wy jeszcze chcecie!!? A najbardziej mi się podobało, że
        po kilkuset stronach egzaltowanego pieprzenia przez maila o niczym bohaterowie
        gratulują sobie wzajemnie madrości i wrażliwości. Hurrra! Od czasu, kiedy co
        druga tępooka panna zaczęła po lekturze porad psychologicznych z Twojego Stylu
        rozprawiać o swojej inteligencji emocjonalnej, czekałam na taką książkę.
        • dorrit Re: 'Samotność w sieci' Wiśniewskiego 28.06.04, 11:26
          hm... "pieprzenie o niczym"... np. o dekodowaniu ludzkiego genomu... jesli to
          jest nic, to o czym Ty w ogole rozmawiasz? Jestes pewna, ze O CZYMS?
          • dorrit Re: 'Samotność w sieci' Wiśniewskiego 28.06.04, 11:28
            Poza tym - istnieje takie zjawisko jak fikcja literacka. Autorzy maja do niej
            niezbywalne prawo, z wyjatkiem autorow dokumentow. Pozdrawiam.
          • Gość: 0 int emocjonalnej Re: 'Samotność w sieci' Wiśniewskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.04, 13:23
            Tak, właśnie - pieprzenie o niczym. Na poziomie felietonu dla tępych
            czytelniczek tzw. prasy kobiecej.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka