Dodaj do ulubionych

WYDAWNICTWO ŚWIAT KSIĄŻKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

IP: *.pl.bauer.com / *.unused.zigzag.pl 29.06.04, 13:59
Zapraszam wszystkich internautów do zakupywania książek w Świecie Książki -
najlepszym klubie wsysyłkowym w Polsce (lepszy niż Reader`s Digest i Klub Dla
Ciebie)
Kupujcie w Świecie Książki!
Najlepsze książki!
Pozdrawiam
Piotr W.
Obserwuj wątek
    • Gość: m Re: WYDAWNICTWO ŚWIAT KSIĄŻKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.04, 14:25
      P: *.pl.bauer.com / *.unused.zigzag.pl - no coz adres wskazuje, skad ten
      pochlebca pochodzi.
      • gatta13 Re: WYDAWNICTWO ŚWIAT KSIĄŻKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.06.04, 14:27
        Taaa, taki spam bardzo zachęca. Może byście zaczęli ciekawsze ksiązki wydawać,
        zamiast wysyłać swoich, pożal się Boże, pracowników, na forum?
      • hajota Re: WYDAWNICTWO ŚWIAT KSIĄŻKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.06.04, 17:22
        Gość portalu: m napisał(a):

> P: *.pl.bauer.com / *.unused.zigzag.pl - no coz adres wskazuje, skad ten
        > pochlebca pochodzi.

No właśnie, jakaś podpucha. Przecież Bauer to konkurencja ŚK, właściciel Klubu
        Dla Ciebie.
      • Gość: gewar Re: WYDAWNICTWO ŚWIAT KSIĄŻKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 19.07.04, 03:21
        glowy nie dam , ale czy readest , swiat i klub dla ciebie to tak naprawde nie
        jest jedna firam , gdzies tam wyzej powiazana , pracowalem kiedys w bertelsmanie
        (to tam gdzie to wszystko pakuja , adresuja , stempluja i wioza na dostawe) i
        wszystkie trzy te firmy , byly w jednej hali , w jednej firmie , linia obok
        linii , stolik obok stolika...
        a ich oferta to wiekszosci CHALA , dlugo bede pamietal jakie pierdoly
        sprzedawali (przynajmniej na mojej linii trafiala sie jedna dobra ksiazka na 20-
        30 wysylanych) , poza tym co mam myslec o firmie ktora dorzuca urzadzenia do
        wyrywania wlosow z nosa albo mieszadelka do lakieru do co drugiej paczki itp.
        a poza tym to wyzyskiwacze , zdziercy i chamy i drobnomieszczanie , traktuja
        studentow jak bialych murzynow.
    • tomqpl WYDAWNICTWO ŚWIAT KSIĄŻKI zniewala 29.06.04, 15:40
      Wszystko byłoby okej, gdyby nie:

6.2 Klubowicz może zamówić dowolną liczbę książek z każdego magazynu, jest jednak zobowiązany do zakupu minimum jednej książki z każdego z 5-ciu magazynów Klubowych w określonym czasie z zastrzeżeniem zawartym w § 6.8. Zakup książki może odbywać się także w księgarniach klubowych albo przez internet. Inne przesyłane przez Klub magazyny, katalogi i oferty specjalne nie powodują żadnego zobowiązania do dokonania przez Klubowicza zakupu.

6.8 W razie nie nadesłania zamówienia na żadną z książek proponowanych w magazynie (w celu realizacji zobowiązania członka klubu określonego w § 6.2), po upłynięciu terminu określonego w każdym z magazynów zostaje przesłana członkowi Klubu książka określona w tym magazynie jako "książka sezonu".

(Regulamin Klubu, www.swiatksiazki.pl/cgi-bin/KlubSwiatKsiazki.storefront/40e172c600dd6e0e2740d44b604906a7/UserTemplate/21 )
      • Gość: bee Re: WYDAWNICTWO ŚWIAT KSIĄŻKI zniewala IP: *.chello.pl 06.07.04, 23:17
        Co jest nota bene niezgodne z prawem...
        • urtiko Re: WYDAWNICTWO ŚWIAT KSIĄŻKI zniewala 06.07.04, 23:24
          Gość portalu: bee napisał(a):

> Co jest nota bene niezgodne z prawem...

Masz rację, nielegalne są tzw. tranzakcje wiązane.
    • Gość: Ania Re: WYDAWNICTWO ŚWIAT KSIĄŻKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 195.150.115.* 29.06.04, 18:22
      A ja się własnie wypisuję ze Świata Ksiązki.
      Książki są drogie i mało ciekawe. W zasadzie to w ogóle nie ma co kupować,
      chyba że ktoś gustuje w romansidłach i powieściach drugiego gatunku.
      Od wielu lat kupują książki w KKKK i uważam, że to najlepsza księgarnia
      wysyłkowa. Polecam wszystkim :-)
      • wlodekbar Re: WYDAWNICTWO ŚWIAT KSIĄŻKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.06.04, 20:42
        Aniu,

co to za ksiegarnia ta KKKK???
        Jak do niej wejsc?
        • Gość: jim Re: WYDAWNICTWO ŚWIAT KSIĄŻKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.il.waw.pl / *.il.waw.pl 30.06.04, 10:46
          Kkkk to wydawnictwo Prószyński i sp.. O niebo lepsze od ŚW. Ich strona
          www.kkkk.pl Należę i do ŚW i do KKKK i żałuję, że wstąpiłam do ŚW.
          • wlodekbar Re: WYDAWNICTWO ŚWIAT KSIĄŻKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!! 30.06.04, 17:13
            Dziekuje:)
      • gossiash Re: WYDAWNICTWO ŚWIAT KSIĄŻKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!! 30.06.04, 17:47
        KKKK rulez!
        Świetne książki i jeszcze świetniejsze przeceny (nawet do 90%!). No i tylko
        6,90 za przesyłkę. Jestem klubowiczką od 8 lat i chwalę sobie :)
        Porzućcie Świat Książki, a wstąpcie do KKKK! Gorąco polecam!
    • yanga Re: WYDAWNICTWO ŚWIAT KSIĄŻKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.06.04, 19:13
      Hm... inicjały wskazują na samego prezesa... A skoro tak, to może wreszcie się
      dowiemy, czemu z takim uporem w biuletynach i na stronie internetowej nie
      podajecie nazwisk tłumaczy?
    • Gość: Punio Re: WYDAWNICTWO ŚWIAT KSIĄŻKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 29.06.04, 20:48
      Ale przebiegli. Z pozycji sily sie reklamuja za darmo?
      • Gość: Punio Re: WYDAWNICTWO ŚWIAT KSIĄŻKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 29.06.04, 20:51
        Skoro pisza, ze najlepsze ksiazki, to znaczy, ze wszedzie indziej gorsze.
        I wszyscy milcza?
        Dlaczego?
        Niech ktos cos napisze!
        • brunosch "najlepszejsi" 30.06.04, 10:00
          Ze ŚK wziąłem rozwód kilka lat temu. Pomijam nawet pozion ichniej oferty -
          romanse, poradniki i arcydzieła w typie Trylogii Sienkiewicza, ale firma jest
          wyjątkowo nierzetelna.
          Przykład: Zamówiłem książkę - przysłali zmasakrowany egzemplarz, ze zniszczoną
          okładką i wypadającymi kartkami. Zadzwoniłem do nich ustalając zasady zwrotu,
          odesłałem i zamiast innego egzemplarza tej pozycji dostałem jakiś śmieć -
          romans najgorszego gatunku. Odesłałem z informacją, że tego typu literatura
          mnie nie interesuje i proszę albo o zwrot gotówki lub drugi, cały egzemplarz
          zamówionej książki. W odpowiedzi usłyszałem, że jej już dawno nie ma, nakład
          wyczerpany, ale mogą odesłać gotówkę pomniejszoną o jakies koszta manipulacyjne
          etc.
          Na szczęście odesłali i byli przy tym bardzo zdziwieni, że kazałem skreślić
          swoje nazwisko z listy odbiorców.
          • wlodekbar Re: "najlepszejsi" 30.06.04, 17:16
            Rzeczywiscie sa najlepsiejsi w poczuciu humoru:DDD
    • Gość: Punio Re: WYDAWNICTWO ŚWIAT KSIĄŻKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 29.06.04, 20:54
      Czy wszyscy mamy zaburzony instynkt samozachowawczy?
      I czy wszystcy jestesmy konsumistycznie nastawieni?
      Ja osobiscie watpie...
      • maniaczytania Re: WYDAWNICTWO ŚWIAT KSIĄŻKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!! 01.07.04, 11:33
        A ja jestem w SK od 9 lat i jestem bardzo zadowolona. Ksiazki najczesciej
        kupuje w ksiegarniach firmowych, wiec sama sobie wybieram egzemplarz bez
        ryzyka, ze dostane uszkodzony.
        • gatta13 Re: WYDAWNICTWO ŚWIAT KSIĄŻKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!! 01.07.04, 11:58
          Ale ostatnio jakoś mało mogę dla siebie tam znaleźć. też kupuję w księgarni, ale
          od jakiegoś czasy wybieram co tańsze i zanoszę do biblioteki. Panie z biblioteki
          się cieszą, ja dostaję co lepsze kąski "spod lady", a do tego mam zniżkę w
          Vision Express. Choć ostatnio tam nawet ze zniżką drożej niż u konkurencji.
          • hajota Re: WYDAWNICTWO ŚWIAT KSIĄŻKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!! 01.07.04, 13:32
            Ja też kupuję w księgarni, też niewiele dla siebie znajduję, więc wybieram po
            najkorzystniejszej cenie (mam srebrną kartę)możliwie najgrubsze kryminały i
            potem puszczam między znajomych. Albo kupuję coś na prezent dla znajomego
            dziecka.
            • tures7 To dlaczego kupujecie, skoro nic ciekawego nie zna 01.07.04, 13:48
              To dlaczego kupujecie w księgarniach, skoro nic ciekawego nie znajdujecie?
              Czegoś tu nie rozumiem - po co chodzić do księgarni i wydawać kasę na książki,
              których później nie czytacie (rozdajecie znajomym lub oddajecie bibliotekom???)
              Cyz ktoś mi to wytłumaczy - bo ja nie rozumiem!!!
              Czy jedyną rzeczą które was trzymają w Swiecie Książki są: karta (srebrna)i bon
              na Vision?
              Po co to wszystko?
              Ja jak czegoś nie chcę, to tego nie kupuję!!!
              Przecież nikt mnie do tego nie zmusi!
              Kupuję to, co mi się podoba!

Pozdrawiam
              t.
              • maniaczytania Re: To dlaczego kupujecie, skoro nic ciekawego ni 01.07.04, 14:41
                Ja zawsze cos dla siebie znajde, oferta jest przeciez dosc szeroka i zawsze mam
                niedosyt, tyle jeszcze chcialabym miec (przydaloby sie wiecej kaski :))) )
              • hajota Re: To dlaczego kupujecie, skoro nic ciekawego ni 01.07.04, 14:47
                tures7 napisał:

> To dlaczego kupujecie w księgarniach, skoro nic ciekawego nie znajdujecie?
                > Czegoś tu nie rozumiem - po co chodzić do księgarni i wydawać kasę na
                książki,
                > których później nie czytacie (rozdajecie znajomym lub oddajecie
                bibliotekom???
                >
                Ależ to nie tak, kryminały, które kupuję, czytam z przyjemnością, a znajomym
                oddaję, bo to dla mnie lektura jednorazowego użytku, a w domu mam za mało
                miejsca, żeby gromadzić tego typu książki. Poza tym kupuję na prezenty, a od
                czasu do czasu (powiedzmy co drugi katalog) zdarza się też coś, na czym mnie
                zależy. Dlatego pozostaję w Klubie.

Pozdrawiam
                hj
              • Gość: Ania Odpowiadam... do tures7 IP: 195.150.115.* 01.07.04, 18:37
                Ja jeszcze kupuję ponieważ nie minął rok mojego uczestnictwa w Świecie Książki.
                Regulamin jest taki, że przez rok NIE WOLNO ci się wypisać, a dodatkowo MUSISZ
                kupić przynajmniej 1 ksiązkę z kazdego katalogu (nawet jak ci żadna nie
                odpowiada).
                Mnie skusiły książki Kubiaka (zresztą bez sensu, bo obecnie mozna je dostać we
                wszystkich księgarniach).
                Nie wiem jak ktoś może pisać, że ofeta klubu jest szeroka i ze kupiłby wszystko
                co się da. W ŚK na prawdę nie ma co kupować (tyle, że ja nie gustuję w
                romansach i powieściach jakie wydaje Świat Książki).
                Szczęśliwie już za chwilkę będę się mogła wypisac z tego interesu.
                Polecam natomiast KKK... ksiązki nie są tak ładnie wydane jak w ŚK (to chyba
                jedyny plus ŚK... ładne wydanie), ale jest bardzo bogata oferta, ksiązki są
                ciekawe i tanie. Dużo promocji, zniżek, przecen, ofert specjanych. NIE TRZEBA
                kupowac niechcianych książek.... nic na siłę jak w ŚK.
                • Gość: valdi Re: a Klub Dla Ciebie??? lepsza jakość niż w KKKK IP: *.acn.pl 01.07.04, 19:00
                  witam,
                  chcę dorzucić swoje 2 grosze:
                  - Świat Książki - wydawnictwo dla kobiet - mnóstwo romansideł. Wypisałem się,
                  bo wkurzał mnie fakt, że musiałem kupować książki niezamawiane (tzw. oferty
                  miesiąca). Minus - dla mnie poważny - świat Książki sprzedaje swoje własne
                  książki i brak tam jest hitów rynkowych innych wydawnictw.
                  - KKKK - książki bardzo tanie ale też w większości fatalnej jakości. Głównie
                  same starocie. Polecam dla osób, które chcą tanio wyposażyć swoją pierwszą
                  biblioteczkę.
                  - Klub Dla Ciebie - myślę , że chyba najlepsza oferta na ten moment. Co
                  prawda wkurza mnie część "nieksiążkowa" /taki sobie "hipermarkecik
                  dekoracyjny"/, ale od strony książkowej jest OK. atrakcyjne ceny + wszystko to
                  co jest aktualnie hitem na rynku. Ten klub wysyła też najczęściej katalog - ja
                  kupiłem tam 3 czy 4 razy od ubiegłych wakacji i nadal otrzymuję katalogi do
                  domu.
                  Pozdrawiam
                  Waldek
                  • Gość: valdi Re: a Klub Dla Ciebie??? lepsza jakość niż w KKKK IP: *.acn.pl 01.07.04, 19:04
                    aha i jeszcze jedno - w Klubie dla ciebie nie ma ofert sezonu - (takich jak w
                    świecie Książki) i nie zmuszają do zakupów - nie podpisuje się
                    żadnych "deklaracji". Jest jescze Prodoks, ale tam są głównie książki religijne.
                    W chwili obecnej otrzymuję katalogi KKKK i Klubu dla ciebie - ten drugi jest
                    gruby i ma dużą rotację towarów
                    W.
                • maniaczytania Re: Odpowiadam... do tures7 02.07.04, 09:35
                  Gość portalu: Ania napisał(a):

> Ja jeszcze kupuję ponieważ nie minął rok mojego uczestnictwa w Świecie
                  Książki.
                  >
                  > Regulamin jest taki, że przez rok NIE WOLNO ci się wypisać, a dodatkowo
                  MUSISZ
                  > kupić przynajmniej 1 ksiązkę z kazdego katalogu (nawet jak ci żadna nie
                  > odpowiada).

Po dluzszym czlonkostwie nie ma juz tego obowiazku.

> Mnie skusiły książki Kubiaka (zresztą bez sensu, bo obecnie mozna je dostać
                  we
                  > wszystkich księgarniach).

Ale nigdzie indziej nie kupisz ich tak tanio.

> Nie wiem jak ktoś może pisać, że ofeta klubu jest szeroka i ze kupiłby
                  wszystko
                  >
                  > co się da. W ŚK na prawdę nie ma co kupować (tyle, że ja nie gustuję w
                  > romansach i powieściach jakie wydaje Świat Książki).

Poniewaz pijesz tu do mnie, to chce wyjasnic, ze nie napisalam, ze kupilabym
                  wszystko, co sie da, bo to bez sensu. Zazwyczaj kupuje dwie, trzy ksiazki na
                  dwa miesiace, ale wciaz jest wiele pozycji, ktore bardzo chcialabym miec. Poza
                  tym, ja tez nie gustuje w romansach, wiec ich nie kupuje.

• Gość: AQQ Re: WYDAWNICTWO ŚWIAT KSIĄŻKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 62.29.248.* 08.07.04, 15:19
        Mam niejasne wrażenienie (po przeczytaniu wszytskich postów), że tutaj toczy
        się rozmowa pomiędzy działami marketingu/sprzedaży/wydawcami poszczególnych
        wydawnictw, hurtowni i grup księgarń; nieźle, całe środowisko po lupą :)
        pozdrawiam serdecznie znajomych i jeszcze nieznajomych. AQQ
    • Gość: luccaass Świat Książki klubem godnym uwagi! NAJLEPSZY! IP: *.zgora.dialog.net.pl 05.07.04, 15:46
      Dziwią mnie te głupiutkie komentarze. KKKK to klub, do którego kiedyś należałem
      i jakość wydawnia książek jest tam...mało zadowalająca (delikatnie pisząc).
      Jeśli chodzi o KDC to większego badziewia nie widziałem. Katalog gruby na ponad
      100 stron, ale w większości to oferta poradników ogrodowych, gadżetów i marnej
      lietratury. Oczywiście zdarzają się ciekawe pozycje godne uwagi,ale ŚK jest
      tutaj nie do pobicia. Wydania są piękne, w większości twarde oprawy, bardzo
      dobry papier i najciekawsza oferta! Jeśli ktoś nie wierzy i jakimś cudem nie
      znalazł żadnej wartościowej pozycji w katalogach, to takim ignorantom podaję
      listę tego, co ostatnimi czasy zamówiłem:
      Joseph Conrad TAJFUN i inne opowiadania
      Pilch MIASTO UTRAPIENIA
      Mariusz Maślanka BIDUL
      Michel Houellebecq CZĄSTKI ELEMENTARNE (tutaj skrajni konserwatyści z kręgów
      LPR mogą sobie poużywać i wylać swoją żółć na bliźnich:)
      Paulo Coehlo PIELGRZYM
      Roman Frister SKRADZIONA TOŻSAMOŚĆ (rewelacyjna pozycja z ostatniego katalogu)
      Jeśli ktoś uważa w/w pozycje za nic nie warte, to życzę powodzenia na dalszej
      drodze życia:)
      Wszystkim wcześniejszym ignorantom literackim, którzy nie zauważyli ciekawych
      pozycji w ŚW życze miłego dnia!
      • Gość: Ania Re: Świat Książki klubem godnym uwagi! NAJLEPSZY! IP: 195.150.115.* 05.07.04, 18:05
        No jesli dla kogoś MAslanka czy Coehlo są ambitnymi i ciekawymi pozycjami to
        gratuluję gustu.
        • luccaass Re: Świat Książki klubem godnym uwagi! NAJLEPSZY! 05.07.04, 20:31
          Moja droga!
          A w ogóle przeczytałaś BIDULA? Bo jeśli nie, to życzę powodzenia w dalszym
          krtykowaniu NIEPRZECZYTANYCH książek... Pozdrawiam! (tak na marginesie
          gratuluję wrażliwości na opisane zjawisko przes Maślankę! - POLITYKA doceniła,
          Pani Ania nie, heh)!
          • maldives Re: Świat Książki klubem godnym uwagi! NAJLEPSZY! 05.07.04, 23:18
            Przepraszam, że się wtrącę..... akurat w Gazecie Wyborczej bardzo skrytykowali
            Bidula.
            Dla mnie osobiście to nie jest ambitna pozycja. To coś z tej samej dziedziny co
            Masłowska, Bakuła itp. W sumie nic dobrego, ani ciekawego, ale dobrze
            wypromowane.
      • corzano Częściowo racja 07.07.04, 08:14
        Zgodzę się, że są tam ciekawe ksiązki. Mi szczególnie podoba się seria Klasyka
        Współczesności (czy coś takiego :). Jednak przez 4 lata członkowstwa w Klubie,
        kupiłem wszystko co chciałem po cenach wcele nie niskich. Dlatego stwierdziłem,
        że dość już dałem im zarobić. Zrezygnowałem ze ŚK, wyrobiłem sobie kartę
        płatniczą merlin.pl i tam zamawiam z 5% rabatem nie płacąc za przesyłkę, a
        wybór mam nieporównywalnie większy.
    • Gość: focus pocus Re: WYDAWNICTWO ŚWIAT KSIĄŻKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.04, 17:34
      ja nadal uwielbiam tradycyjna forme kupowania ksiazek. odwiedzanie ksiegarn,
      myszkowanie mieszy regalami, mozna dokaldnie sie ksiazce przyjrzec, zobaczyc
      jak jest wydana, zajrzec do spisu tresci. no i rozmowa ze sprzedawca, albo inna
      osoba bedaca w ksiegarni. no i mozna obserwowac jakie pozycje ksiazkowe kupuja
      inni, moze nas to tez zaciekawi. przebywanie w takich miejscach jest wielka
      przyjemnoscia i przynajmniej mnie internet tego nie zastapi. mam swoja ulubiona
      ulubiona ksiegarnie "bialy ptak" i ludzi tam pracujacych serdecznie
      pozdrawiam ;))))))))
    • Gość: Zły Zakazać kryptoreklamy!Ś.K.-szmira,naciąganie i dno IP: 62.233.163.* 06.07.04, 07:17
      Zakazać kryptoreklamy na forum!Swiat książki już od dłuższego czasu ją
      uprawia.A prawda jest taka,że w każdej taniej książce są równie ciekawe
      pozycje ,nie trzeba wykupywać książek wciskanych na siłę klubowiczom i jest
      dużo taniej niż w Ś.K..
      • corzano Re: Zakazać kryptoreklamy!Ś.K.-szmira,naciąganie 07.07.04, 08:10
        Naprawdę myślisz, że to kogokolwiek zachęciło do kupowania w księgarniach ŚK?
    • urtiko Re: WYDAWNICTWO ŚWIAT KSIĄŻKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.07.04, 23:23
      Gość portalu: PWt napisał(a):

> Zapraszam wszystkich internautów do zakupywania książek w Świecie Książki -
      > najlepszym klubie wsysyłkowym w Polsce (lepszy niż Reader`s Digest i Klub Dla
      > Ciebie)
      > Kupujcie w Świecie Książki!
      > Najlepsze książki!
      > Pozdrawiam
      > Piotr W.

Boże... widzisz i nie grzmisz! Nawet nie wiem jak skomentować taką wypowiedź... :/
      • agata_to_ja Re: WYDAWNICTWO ŚWIAT KSIĄŻKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!! 07.07.04, 12:21
        No żesz człowieku! przeciez wystarczy spojrzeć na serwer, z jakiego została
        wysłana ta wypowiedź! BAUER! Tak się nazywa właściciel Klubu Dla Ciebie. mówi
        to panu coś?
        Pozdrawiam
    • urtiko A właściwie to czemu... 06.07.04, 23:27
      ...czemu kupujecie w takich "klubach" wysyłkowych jak ŚK, KKKK i co tam jeszcze jest... Ja kieruję się wypowiedziami znajomych, forów dyskusyjnych i innych miesjc, mam też ulubionych autorów - wówczas włączam sobie Merlin.pl i szukam, albo idę na miasto się pytam w księgarniach. nie rozumiem kupowania, kiedy ma się wybór spośród 10 czy nawet 20 książek.
      • Gość: Ania Re: A właściwie to czemu... IP: 195.150.115.* 07.07.04, 17:39
        Dlaczego 10 czy 20? W KKKK jest bardzo duży wybór pozycji (a nie 10 czy 20).
        Poza tym większość książek jest sprzedawana po duzo niższych cenach niż w
        księgarniach. Często są organizowane wyprzedaże i można wtedy kupić ksiązki po
        5 zł (gdy w tym samym czasie w księgarniach kosztują np. 40 zł).
    • piccolo_diavolo S?erdalaj! 07.07.04, 19:07

• tures7 Re: A SIO, SPAMERZY!!! 08.07.04, 14:22
      A SIO, SPAMERZY!!! A SIO, SPAMERZY!!! A SIO, SPAMERZY!!! A SIO, SPAMERZY!!! A
      SIO, SPAMERZY!!! A SIO, SPAMERZY!!! A SIO, SPAMERZY!!! A SIO, SPAMERZY!!! A
      SIO, SPAMERZY!!! A SIO, SPAMERZY!!! A SIO, SPAMERZY!!! A SIO, SPAMERZY!!!
    • Gość: r CIEKAWOSTKA IP: *.acn.pl 18.07.04, 18:41
      Czy wiecie, że Świat Książki jest najlepszym wysyłkowym klubem książkowym?
      KUPUJCIE W ŚWIECIE KSIĄŻKI
      www.ksk.pl
      POLECAM!
      R.
    • Gość: asica A ja po latch wróciłam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.04, 13:59
      Byłam klubowiczką KSK dobre kilka lat temu. ale wróciłam w lutym tego roku i
      nie żałuje. Dużo sie zmienilo od czasu mojego ostatniego kontaktu sprzd laty.
      Wróciłam, bo mogłam zakupić za 10 zł Jednoroczną Wdowę Irvinga- w normalnej
      księgarni 38 zł. Od lutego skorzystałam juz z promocji, które bardzo uradowały
      mi serce. Ostatnio w akcji tanie czytanie na lato zakupiłam:

Absalomie, absalomie- Faulknera zł 15
      Instynkt pięknej inez- Fuentesa zł 10

Poradniki i romane też mnie dobijają, w tym sensie, że zdominowały ofertę. Ale
      to nie świadczy o klubie, a o czytelnikach- popyt czyni podaż. Ja nie kupuję-
      nie oglądam. Chyba najbardziej rozwaliła mnie pieknie wydana (super papier i
      twarda oprawa) pozycja pt. " Domowy wyrób świec żelowych", czy jakoś tak.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka