Dodaj do ulubionych

Szkoda, że...

IP: *.acn.waw.pl 10.07.04, 22:07
to forum powoli opanowują zakompleksieni facecikowie z przerośniętym ego.
Prezentują tu swoją elokwencję w pełnej krasie, ciesząc się grupką kilku
wielbicieli(ek). Nie lubią się nawzajem, bo taki troll może być tylko jeden,
więc zaczyna się podgryzanie. Jeśli chodzi o mnie, to przestałam czytać wątki
z ich udziałem.
Propozycja: niech jeden z drugim zaoferuje swoje usługi jakiejś redakcji.
Felietonista, konferansjer, gwiazda tokszołu. Jeśli są dobrzy, na pewno
znajdą większą publikę niż czytelnicy tego forum i przy okazji zarobią;-)
Obserwuj wątek
    • Gość: Jo Re: Szkoda, że... IP: 212.87.240.* 11.07.04, 16:03
      właśnie...
    • Gość: Benedykt Re: Szkoda, że... IP: 217.110.225.* 11.07.04, 16:18
      Jeden musiał nawet napisać, że obronił pracę magisterską. Coś takiego... ?
      Wzruszyłem się. Niedługo napisze tutaj, że kupił sobie lanosa.
      Tak tutaj powstało forum elokwentnych do "zjebywania" wszystkiego i wszystkich.
      Ostrzegacze, wykrywacze jedynie dobrych książek (oczywiście tylko tych, które im
      się podobają), z tikiem zadartych głow na jedynie "najwyższe półki".
      Spadam stąd...
      • Gość: Spinoza Re: Szkoda, że... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.04, 16:33
        a świstak siedzi, bo sreberka były kradzione
      • Gość: bobofruit Re: Szkoda, że... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.04, 16:51
        Aż tak próżny nie jestem by myśleć, że to m. in. o mnie, ale dla wszystkiego
        obiecuję, że dopóki nie przeżyję ogromnej radości, czytając Coehlo, bądź nie
        wzruszę się nad "Samotnością w sieci" i nie będę gotów dzielić się wrażeniami o
        wiarygodności życiowej i psychologicznej głębi, na forum nie odezwę się.
      • Gość: pszemcio Re: Szkoda, że... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.04, 21:09
        wspomnałem o tym że sie obroniłem, bo mnie to strasznie cieszyło i sie tym
        podzieliłem...ciekawe że to jedno, jakże denerwujące zdanie zepsuło ci czytanie
        forum...widac nie możesz znieśc szczęścia innych...a po drugie wcale was nie
        rozumiem. jezeli ktoś sie z wami nie zgadza to jest śmieciem??? nie rozmawiam,o
        dupie Maryny tylko o książkach!!! z tego, że ktoś się z kimś nie zgadza rodzą
        sie dyskusje!!! a wy chcielibyście tu stworzyc towarzystwo wzajemnej
        adoracji...nie macie wyłączności na tego bloga...a poza tym jeśli ktoś twierdzi
        że Alchemik to wielka literatura to ja musze coś odpisać ...nie mam zamiaru
        przyklaskiwac, gdy słysze rzeczy z ktorymi sie nie zgadzam...nikogo tu nie
        gnoje i wyrazam tylko swoje zdanie...samo powstanie tego wątku odbieram tylko i
        wyłącznie jako zawiść...jakie to polskie
        • Gość: bobofruit podziel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.04, 21:34
          Btw. podziel się radością i powiedz coś więcej na temat swojej pracy!
          • Gość: pszemcio Re: podziel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.04, 21:40
            no na serio nie rozumiem o co ci chodzi. ...napisalem jedno zdanie, że wczoraj
            sie broniłem...co było w tym niestosownego...ludzie czy wy nie macie wiekszych
            zmartwień?
            • Gość: bobofruit Re: podziel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.04, 21:46
              Widzę, że cholernie podejrzliwy jesteś, ale ja serio pytam! To dobry temat na
              tym forum chyba. Nie chcesz, to nie mów.
              • Gość: pszemcio Re: podziel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.04, 21:54
                "Wyrecytowałem historię naszej podróży, wszawą odyseję" - rzecz o Białym kruky
                Andrzej Stasiuka
                • Gość: bobofruit Re: podziel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.04, 12:28
                  Nie będę na forum wypytywał o szczegóły, w każdym razie - gratuluję! Moja obrona
                  jeszcze przede mną :(
                  • Gość: pszemcio Re: podziel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.04, 17:29
                    ani bym tu na forum nie śmiał mówić o szczegółaczh, bo by mnie pewnie od
                    razu "stali forumowicze" pożarli...w końcu to ich forum...pozdrawiam
    • Gość: fsa a może by tak.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.04, 17:18
      podzielić to forum na dwa. np na jednym wszyscy lubili by coelho, whartona,
      gretkowską itp, a drugie było by dla tych z 'tikiem'. nikt by się nie czepiał,
      nie krytykował, trochę nudno, ale cuż...
      • Gość: znudzona Miałam na myśli... IP: *.acn.waw.pl 11.07.04, 20:50
        coraz częstsze ostatnio śmieciowe wątki w rodzaju: "Odchodzę stąd, bo wykryto,
        że jestem Kubą Wojewódzkim", "Nie odchodź stąd, bo Cię wielbię", "Zamieść
        genialny felietonik - nie zamieszczę, bo dziekanat mnie ciśnie z rocznym
        rozliczeniem" itp. W ostatnim przypadku chodzi o starego forumowego wygę,
        człowieka w literaturze zorientowanego, więc pal licho jego narcystyczne popisy
        (nie czytam i tyle). Ale jeśli pojawi się więcej pospolitych typków w rodzaju
        j_karolaka, forum zajdzie na psy.
        Ludzie! Czy nie wiecie do czego służą fora towarzyskie, dla piasarzy amatorów,
        wreszcie - blogi? Najłatwiej wejść na często odwiedzane "Książki" i narzucać
        się ze swoją bogatą osobowością. Ech...
        • Gość: fsa Re: Miałam na myśli... IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.04, 21:20
          a to racja, ale chyba na każdym forum są grupy wzajemnej adoracji, błyszczą
          gwiazdy itd. jak w życiu ;)

• Gość: pszemcio Re: Szkoda, że... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.04, 21:02
      sama dajesz przykład jak zajmować się pierdołami na forum...masz kompleksy?
      • clevera wlasnie:) 11.07.04, 21:06
        nie czytaj, jesli przeszkadza;)
        • Gość: tropicielka afer Re: wlasnie:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.04, 21:16
          Najlepsze są niespodzianki:)
          • Gość: znudzona Re: wlasnie:) IP: *.acn.waw.pl 11.07.04, 21:27
            Masz kompleksy, nie czytaj itp. Jasne, że nie będę czytać pewnych osób, bo się
            już sparzyłam. Teraz, jak mam ochotę poczytać sobie o jakiejś konkretnej
            książce, używam wyszukiwarki. Pierdoły w wykonaniu wiadomych panów i grupki ich
            akolitów omijam szerokim łukiem. Więcej już na ten temat pisać nie będę, bo to
            rzeczywiście zachowanie z rodzaju tych, które w tym wątku skrytykowałam:)
            • Gość: tropicielka afer Do znudzonej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.04, 21:37
              Jak bardzo trzeba być znudzonym,żeby tyle nudnych rzeczy napisać w jednym wątku?

PS.To jest pytanie retoryczne...zanudziałbyś Nas pisząc odpowiedź!

Trzeba mieć fantazję dziadku!
            • Gość: pszemcio Re: wlasnie:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.04, 21:43
              no to śmiało wal nikami a nie czaruj nas tutaj takimi gadkami
    • dr.krisk Do Skwaszonej. 12.07.04, 10:45
      Gość portalu: znudzona napisał(a):

> to forum powoli opanowują zakompleksieni facecikowie z przerośniętym ego.

Twój post zaciekawił mnie. Co pewien czas bowiem na tym forum ktoś uznaje za
      konieczne podzielić się z wszystkimi swoimi fobiami i maniami. W twoim
      przypadku jest to mania prześladowcza - moje posty, posty Pana Karolaka, itp.
      stanowią nikły procent forum. A więc jak można pisac o "opanowywaniu"?
      Natomiast jakoś nie widzę tematów założonych przez ciebie. Czyżbys potrafiła
      jedynie marudzić?

Zastanawia mnie ten post. Miałem kiedyś psa rasy bokser. Wspaniałe, sympatyczne
      psisko, przyjazne całemu światu. Otóż na spacerze co pewien czas słyszałem
      wrzaski "Boże, jaki brzydki pies!!!". Zawsze żądałem szczegółowego
      uzasadnienia, przy okazji dzieląc się z wrzeszczącym/wrzeszczącą szczegółowymi
      uwagami na temat jego/jej wyglądu albo inteligencji....

Ideą tego forum jest swobodna i nieskrępowana wymiana poglądów, opinii,
      dowcipów, ciętych i tępych polemik, itp., itd. na temat literatury (szeroko
      pojętej). W jednym kąciku gaworzą wielbiciele H. Pottera, w innym odbywa się
      bicie rekordu Guinnessa w ilości przeczytanych książek, w innym znowu pan dr
      KrisK prowadzi pouczające gawędy z życia jego wzięte. I bardzo dobrze! Tak ma
      być! Byłoby wielką stratą, gdybyśmy na forum mieli coś w rodzaju seminarium w
      Instytucie Literatury.

Idź i nie grzesz więcej.
      Pozdrawiam
      KrisK
      P.S. Jeżeli o mnie chodzi to jestem raczej "przerośniętym facecikiem z
      zakompleksionym ego".
      • Gość: kubu Re: Do Skwaszonej. IP: *.chello.pl 12.07.04, 18:28
        a ja doskonale rozumiem znudzoną
        bo te systemy gwiazd na roznych forach sa cokolwiek smieszno-zalosne :/
        dlatego z reguly omijam egzaltowane watki z serii "w rolach glownych wystapili:
        dr.krisk, j_karolak, sonny_z_posen, vincent_vega, czy inny vulture"
        dlaczego panie dr.krisku nie zalozysz sobie bloga, czy innej strony gdzie
        moglbys prowadzic (ponoc) pouczające gawędy z życia swego wzięte
        ja rozumiem, ze tu latwiej, bo nie trzeba sie jakos mocno promowac - wszak
        gazeta jest jednym z bardziej klikanych portali - ale czy zawsze warto wybierac
        latwiejsze rozwiazania?

pozdrawiam
        • dr.krisk Uprzejmie informuję, że... 12.07.04, 18:35
          a) nie jestem żadną gwiazdą (raczej gwiazdorem). Przynajmniej nic o mnie nie
          piszą w kolorowych pismach dla koniet.
          b) nie spamuję, nie obrażam, nie czynię wycieczek osobistych.. o co więc ci
          chodzi? O te kilka moich wątków? Zobacz w wyszukiwarce, jak rzadko piszę..
          c) i to na tyle.
          Też pozdrawiam.
          KrisK
        • ada08 Do Kubu :-) 12.07.04, 18:41
          E, no nie przesadzaj :-)
          Dr.Krisk nigdy tutaj nie gwiazdował, nie zabiegał
          o popularność, nie rywalizował, ja przynajmniej
          czegoś takiego nie zauważyłam, a od dość dawna jestem
          na tym forum. Pisze Dr.Krisk czasem (raczej rzadko) swoje
          historyjki, ja je lubię i oby pisał je nadal :-)
          A że wywołują one czasem dziwne reakcje, to już nie wina
          autora.
          Pozdrawiam obu panów :-)
          a.
          • Gość: Zdanka Ale o co chodzi? IP: *.devs.futuro.pl 12.07.04, 18:56
            Jak pyta podpity facet za kółkiem , nachalnego policjanta,który koniecznie
            domaga się chuchania.Szczerze mówiąc, nie wiem,o co Wam chodzi...czy o to,że
            niektórzy piszą na tym forum,że piszą za mądrze,że piszą za głupio,że w ogóle
            coś piszą,że czasem nie jest to recenzja typu:"Ta książka mi się podoba ,bo
            jest taka ciekawa,że aż mi się podoba " tylko mini felieton itp...Jak ktoś ma
            trochę czasu ,to może mi to wyjaśnić,jeśli oczywiście posiada taką zdolność.
            • Gość: "znudzona" Re: Ale o co chodzi? IP: *.acn.waw.pl 12.07.04, 19:19
              Chodzi o niespełnionych literatów, niespełnionych dowcipnisiów,prowokatorów,
              niespełnionych macho i typy, które łączą po trochu wszystkie te cechy. I
              jeszcze ludzi, którym brakuje życia towarzyskiego, i zamiast tworzyć fora
              towarzyskie, zaśmiecają publiczne fora tematyczne.
              • Gość: koala Re: Ale o co chodzi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.04, 18:04
                ...???????????....ZNUDZONA!!!!!!!! NIE OCENIAJ INNYCH SWOJĄ MIARĄ>>>>Jeśli masz
                takie problemy to nie przerzucaj ich na innych...co ty możesz wiedzieć o
                ludziach którzy tu piszą...jesteś ignorantką i doprawdy przerażasz mnie swoją
                głupotą...ciśnie mi sie wiele wyzwisk na usta, ale nie zrobie ci tej
                satysfakcji i nie wyartykuuje ich...żałosna jesteś
              • __jw Re: Ale o co chodzi? 14.07.04, 15:34
                > Chodzi o niespełnionych literatów, niespełnionych dowcipnisiów,prowokatorów,
                > niespełnionych macho i typy, które łączą po trochu wszystkie te cechy. I
                > jeszcze ludzi, którym brakuje życia towarzyskiego, i zamiast tworzyć fora
                > towarzyskie, zaśmiecają publiczne fora tematyczne.

niespełniona, to forum nie jest lekturą obowiązkową. nie podoba Ci sie? nie
                czytaj i daj sobie spokój.

nie pozdrawiam:
                __jw
    • ajsch Re: Szkoda, że... 12.07.04, 18:52
      a ja nie mam wielbicielek...
      • Gość: wqrwiony nieprzejmuj się , przecież IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.04, 18:58
        liczy się technika a nie długość, jak nad nią popracujesz to zostaniesz
        zauważony i doceniony.
        • ajsch Re: nieprzejmuj się , przecież 12.07.04, 19:05
          hehehehhheheheheh ale ja nie jestem pewien czy tego chce :)
          • Gość: Golarkin Foróm IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 12.07.04, 19:39
            Forum to forum, różni się tu kręcą, różne pawie ogonami myrdają. Taka już
            uroda miejsc publicznych, Zdzicha (pardon, Znudzona...) : )
          • Gość: wqrwiony Re: nieprzejmuj się , przecież IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.04, 19:47
            Czego splendoru i popularności czy kobiet?
            Zapytaj dr. Krisk-a jak się czuje ze sławą, ewentualnie udaj się do seksuologa.
            Albo jeden albo drugi pomoze ci rozwiać watpliwości.
    • Gość: sznurówka Re: Szkoda, że... IP: 193.201.167.* 14.07.04, 15:36
      Ech, ile czystej radości ulotniłoby się z mojego życia jeśli z forum zniknęłyby
      posty ludzi pokroju pana j_karolaka;) Po tym padole łez pomykają całe stada
      oszołomów i jedyny dostępny mi sposób walki z nimi to dystans i humor:)
      To co cieszy to fakt, że na jeden post człowieka specjalnej troski słychać
      głosy kilkudziesięciu/kilkuset forumowiczów, którzy mają głowę na karku i
      wiedzą co w trawie piszczy;))Niech moc będzie znimi:))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka