Gość: Joy IP: *.toya.net.pl 11.08.04, 09:52 Polecam Tobie, który słyszałeś odgłosy jego (jej) kroków odchodzącego (ej) z Twojego życia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: AgaL Re: Czytaliście Półbrata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.04, 17:08 Czytałam,polecam ją wszystkim moim znajomym,ale chyba jakoś niezdarnie bo nikt "Półbrata" do rąk nie bierze.Ot co... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: librero Re: Czytaliście Półbrata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.04, 21:11 A moze polecisz mnie? :) Od dawna mam dylemat, co z ostatnio wydawanej lit. skandynawskiej przeczytac ... Odpowiedz Link Zgłoś
pax_tibi Re: Czytaliście Półbrata 11.08.04, 22:00 baardzo bym chciała porzeczytać, ale jakoś nie mogę dotrzeć do tej książki, a kasy brak :( Odpowiedz Link Zgłoś
sentrum Re: Czytaliście Półbrata? 13.08.04, 07:32 na Półbrata zbieram fundusze... a strrasznie chciałbym juz ja mieć. Jeśli wykażę sie daleko idącą cierpliwoscią, to zamówie na urodziny w... październiku. Odpowiadając na pytanie. jako zadeklarowany miłośnik literatury skandynawskiej..polecam: "Mikael Niemi- Muzyka pop w Vittuli" "Ingvar Ambjornsen - Elling" czekam na ksiażki Henninga Mankella. Ponoć w Polsce od jesieni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natalia Re: Czytaliście Półbrata IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 13.08.04, 23:56 Na takie książki jak "Półbrat" czeka się wiele lat. Jestem wdzięczna losowi, że ją odkryłam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jelinka Re: Czytaliście Półbrata IP: *.toya.net.pl 22.08.04, 16:01 Norwegia to zimni ludzie marzący o tym, żeby od czasu do czasu upić się do nieprzytomności. Tak by mogło się wydawać. Po przeczytaniu Półbrata, prawda powyższa nie jest już taka pewna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cynamoon Re: Czytaliście Półbrata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.04, 23:04 Zaintrygowalo mnie to, co piszecie. Nigdy nie slyszalam o tej ksiazce. Jakiego typu jest to literatura? Czy "Polbrat" to tytul? A moze autor? Jesli nie, to jak sie autor nazywa? Prosze mnie doinformowac ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
buntownik.z.wyboru Półbrat 23.08.04, 00:03 Tytuł: "Półbrat" Autor: Lars Saabye Christensen a reszta tutaj: czytelnia.onet.pl/0,5574,0,1,nowosci.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cynamoon Re: Półbrat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.04, 00:17 Dzieki!!! Kupuje w ciemno. Juz czuje, ze to lubie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ash3 Re: Czytaliście Półbrata 23.08.04, 13:40 Polecam recenzję ksiązki tutaj: www.pinezka.pl/content/view/409// :-) Odpowiedz Link Zgłoś