Dodaj do ulubionych

Książki podobne do J. Picoult, D. Chamberlain?

26.01.14, 16:03
Ostatnio polubiłam ksiązki J. Picoult i D. Chamberlain:) Możecie mi polecić coś w ich stylu, jakaś podobną autorkę?
Obserwuj wątek
    • projekt_szczescie Re: Książki podobne do J. Picoult, D. Chamberlain 03.02.14, 12:23
      W kilmatach J. Picoult są jak dla mnie książki Dorothy Koomson. Bardzo lubię obie autorki. O D.Chambarlain natomiast nawet nie słyszałam. Masz na myśli Diane Chamberlain? Tak pytam, bo research internetowy doprowadził mnie do kilku róźnych osób.
      • jasnecappucino Re: Książki podobne do J. Picoult, D. Chamberlain 12.06.14, 15:48
        Diane Chamberlain:) A może ktoś jeszcze coś doradzi?
        • pina_colada88 Re: Książki podobne do J. Picoult, D. Chamberlain 12.06.14, 16:30
          Hmm... Co by Ci tu polecić?
          Na razie przychodzą mi na myśl książki, które wydaje Prószyński czyli seria kobieca strona thrillera czy "Koszmarne przebudzenie" Rasalind Noonan.
          Wzruszają też serie książek V. Andrews zaczynające się od pozycji "Kwiaty na poddaszu" i "Rodzina Casteel"
          Z polskich to uwielbiam Izabellę Pietrzyk, Katarzynę Kołczewską, Annę Karpińską i Marię Ulatowską.
          Zresztą zapraszam na mojego bloga (link w sygnaturce)- powinnaś znaleźć dla siebie coś ciekawego.
          • female.pl Re: Książki podobne do J. Picoult, D. Chamberlain 13.06.14, 12:50
            Ann-Marie MacDonald: "Zapach cedru" i "Co widzialy wrony"
          • zona_mi Re: Książki podobne do J. Picoult, D. Chamberlain 30.08.16, 17:28
            > i Marię Ulatowską.

Ależ ona ma daleką od Picoult narrację, styl i w ogóle wszystko.
            Z polskich to chyba przede wszystkim Małgorzata Warda.
    • izabelski Re: Książki podobne do J. Picoult, D. Chamberlain 13.06.14, 21:15
      Poszukaj ksiazek Jojo Moyes
    • uwielbiamczekolade Re: Książki podobne do J. Picoult, D. Chamberlain 29.08.16, 16:14
      Stary wątek, ale ja sama lubie te autorki i polecam też Kate Morton i Lucindę Riley :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka