Dodaj do ulubionych

proponuję...

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.04, 12:01
Virginia Woolf-"Pani Dalloway"
Obserwuj wątek
    • Gość: Karolcia Re: proponuję... IP: *.acn.waw.pl 29.10.04, 18:00
      Ja takze polecam "Pania Dalloway", i... "Muminki" !!!
      • scribs Re: proponuję... 31.10.04, 01:07
        co ma piernik do wiatraka?
        • Gość: Karolcia Re: proponuję... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.10.04, 10:37
          Co z tego, ze Woolf i Jansson nie maja ze soba nic wspolnego...
          Dwa wspaniale dziela, ot co!
          PS. W przypadku Muminkow to wiecej niz 2 dziela...
          :)
          • Gość: Scribs Re: proponuję... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.04, 18:18
            Wiele jest wspaniałych dzieł, w tym Woolf i Jansson. Tak więc jest lista by się
            wydłużała w nieskończoność. Ale czemu właśnie Woolf i Jansson. Ulubieni autorzy?
            Ponoć Schulza też uwielbiasz?
          • Gość: Scribs Poprawione IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.04, 18:21
            Wiele jest wspaniałych dzieł, w tym Woolf i Jansson. Tak więc lista by się
            wydłużyła w nieskończoność. Ale czemu właśnie Woolf i Jansson. Ulubieni autorzy?
            Ponoć Schulza też uwielbiasz? ;-)
            • Gość: Karolcia Re: Poprawione IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.10.04, 19:42
              Zgadza sie, Schulza uwielbiam, ale zwykle Go nie polecam. Jednak malo ludzi
              jest otwartch na Niego, wielokrotnie probowalam - klatwa lektur licealnych
              wciaz trwa:(
              "Pani Dalloway" jestem zachwycona, wiec przylaczylam sie do propozycji
              poprzednika/poprzedniczki, a ze aktualnie czytam "Muminki" - dodalam Jansson.
              Pozdrawiam:):):)
            • Gość: Karolcia Re: Poprawione IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.10.04, 19:45
              Aha, nie odpowiedzialam na pytanie, czy Woolf i Jansson to moi ulubieni
              autorzy? Tak i nie jedyni,gdyz mam wielu ulubionych autorow, ale Schulz jest
              tym najulubienszym:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka