Gość: Agata IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.04, 12:01 Virginia Woolf-"Pani Dalloway" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Karolcia Re: proponuję... IP: *.acn.waw.pl 29.10.04, 18:00 Ja takze polecam "Pania Dalloway", i... "Muminki" !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolcia Re: proponuję... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.10.04, 10:37 Co z tego, ze Woolf i Jansson nie maja ze soba nic wspolnego... Dwa wspaniale dziela, ot co! PS. W przypadku Muminkow to wiecej niz 2 dziela... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scribs Re: proponuję... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.04, 18:18 Wiele jest wspaniałych dzieł, w tym Woolf i Jansson. Tak więc jest lista by się wydłużała w nieskończoność. Ale czemu właśnie Woolf i Jansson. Ulubieni autorzy? Ponoć Schulza też uwielbiasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scribs Poprawione IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.04, 18:21 Wiele jest wspaniałych dzieł, w tym Woolf i Jansson. Tak więc lista by się wydłużyła w nieskończoność. Ale czemu właśnie Woolf i Jansson. Ulubieni autorzy? Ponoć Schulza też uwielbiasz? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolcia Re: Poprawione IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.10.04, 19:42 Zgadza sie, Schulza uwielbiam, ale zwykle Go nie polecam. Jednak malo ludzi jest otwartch na Niego, wielokrotnie probowalam - klatwa lektur licealnych wciaz trwa:( "Pani Dalloway" jestem zachwycona, wiec przylaczylam sie do propozycji poprzednika/poprzedniczki, a ze aktualnie czytam "Muminki" - dodalam Jansson. Pozdrawiam:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolcia Re: Poprawione IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.10.04, 19:45 Aha, nie odpowiedzialam na pytanie, czy Woolf i Jansson to moi ulubieni autorzy? Tak i nie jedyni,gdyz mam wielu ulubionych autorow, ale Schulz jest tym najulubienszym:) Odpowiedz Link Zgłoś