miszi 06.10.05, 16:36 Powiedzcie mi, Moi Drodzy Oczytani Wspolforumowicze, czy jest juz znany tytul trzeciej czesci "nowej" powiesci Sapkowskiego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zaba_pelagia Re: Trylogia Sapka 06.10.05, 16:39 a na skrzydełku okładki nie ma czasem odpowiedzi na to pytanie? Odpowiedz Link Zgłoś
miszi Re: Trylogia Sapka 06.10.05, 16:40 pewnie jest... Ale nie ma mnie w kraju, a odpowiedz jest mi pilnie potrzebna... Odpowiedz Link Zgłoś
zaba_pelagia Re: Trylogia Sapka 06.10.05, 16:42 a wyszukiwarki też nie ma w kraju? LUX PERPETUA Odpowiedz Link Zgłoś
miszi Re: Trylogia Sapka 06.10.05, 16:44 Szukalam ale nie wiedzialam jakie haslo wpisac ;) Wydaje mi sie, ze te drobne zlosliwosci nie sa nikomu do szczescia potrzebne, prawda? Dzieki za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
zaba_pelagia Re: Trylogia Sapka 06.10.05, 16:46 mnie - są jestem złośliwa, wredna oraz cenię ludzi samodzielnych i pomysłowych Odpowiedz Link Zgłoś
zaba_pelagia Re: Trylogia Sapka 06.10.05, 16:52 a ja siebie lubię przynajmniej wywołuję żywe emocje kilka osób samodzielnych też udało mi się w życiu znaleźć Odpowiedz Link Zgłoś
miszi Re: Trylogia Sapka 06.10.05, 16:59 Nie mowie, ze masz siebie nie lubic, bo jestes zlosliwa. Tez czesto bywam zlosliwa i wredna ale zawsze stosownie do sytuacji. Wydaje mi sie, ze w przypadku mojego pytania Twoje zlosliwostki byly na wyrost. I tyle. Umysly i pamiec forumowiczow sa lepsza i sprawniej funkcjonujaca wyszukiwarka niz Google. Ta droga wydawala mi sie szybsza, i taka byla w rzeczywistosci! Odpowiedz Link Zgłoś
zaba_pelagia Re: Trylogia Sapka 06.10.05, 17:04 no wlasnie nie ma to jak rzucić pytanie "co jest stolicą Francji" i czekać, aż ktoś odwali robote jak żyli ludzie, kiedy nie było forum i wyszukiwarki? sama już zaczynam zapominać Odpowiedz Link Zgłoś
miszi Re: Trylogia Sapka 06.10.05, 17:10 Wciagnelam sie w ten rozmowe, a tam robota czeka. Mam nadzieje, ze jeszcze kiedys sie spotkamy przy okazji jakiegos watku. Pozdrowienia ze stolicy Alzacji. Odpowiedz Link Zgłoś
tanczacy.z.myslami Doigrasz się :) 07.10.05, 14:28 zaba_pelagia napisała: > jestem złośliwa, wredna Ktoś Ci w końcu zacytuje pickwickowską Odę do Żabki i dopiero zrobi Ci się przykro :D Odpowiedz Link Zgłoś