sariss 09.11.05, 15:50 Czy ktoś z was się orientuje czy gdzieś w Warszawie można kupić książki tego wydawnictwa. Nie moge znaleźć ich strony internetowej hmm nie wiem nawet czy takowa istnieje ... Poydrawiam =o) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nchyb Re: DA CAPO 10.11.05, 07:15 Capo jeszcze istnieje? Bo coś tak kiedyś obiło mi się o uszy, że chyba już nie... Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Da Capo upadło 10.11.05, 07:17 O nawet znalazłam linki do info o upadłości (było to 2 lata temu): wirtualnywydawca.pl/a/showitem/id/11634/cat/INLN.html Odpowiedz Link Zgłoś
sariss Re: Da Capo upadło 11.11.05, 00:01 o nieeee ... noa masakra :o/ chyba poszwędam się po takich małych księgarniach i antykwariatach a nóż coś znajde Odpowiedz Link Zgłoś
bognaw Re: DA CAPO 11.11.05, 01:03 sariss napisała: > Czy ktoś z was się orientuje czy gdzieś w Warszawie można kupić książki tego > wydawnictwa. Wiem, gdzie w internecie :-): Sporo ich pozycji można znaleźć na Allegro. Także w tej księgarni internetowej: literatura.katalog.com.pl/wydawnictwo/133/Da_Capo no i w Merlinie Pozdrawiam Bogna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mis Re: DA CAPO IP: *.server.ntli.net 29.11.05, 12:07 poza tym pelno tego na wszytkich stoiskach z tanszymi ksiazkami. zalezy tylko oczywiscie od serii i konkretnego tytulu. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś