klapekz 30.11.05, 12:17 mozna pobrac tu s65.yousendit.com/d.aspx?id=0X0337TTYLHI11FKK9Y9LH71Y4 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
senseeko Re: 9 minutowy zwiastun 30.11.05, 22:21 Pobrałam i obejrzałam. Rewelacja! Odpowiedz Link Zgłoś
rilian Re: 9 minutowy zwiastun 05.12.05, 17:55 zwiastun świetny (oczywiście subiektywnie, bo obiektywnym okiem kiepski, podobnie jak szykowany film), czasem aż ciarki chodzą. puściłem 8-letniemu synkowi, podobało mu się. Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: 9 minutowy zwiastun 09.12.05, 13:01 a skad wiesz juz teraz, ze film kiepski? Odpowiedz Link Zgłoś
rilian Re: 9 minutowy zwiastun 09.12.05, 17:05 cóż, jeśli zwiastun nie jest w stanie ukryć pewnych ewidentnych niedociągnięć, to po filmie nie spodziewam się klasy "dwóch wież". ale mojemu synowi będzie się podobało na pewno bardzo bardzo. dziś właśnie przeczytał książkę, już mu położyłem na łóżku "kaspiana", bardzo go zainteresował Ryczypisk. :) Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: 9 minutowy zwiastun 09.12.05, 18:17 rzuc przyklad tych niedociagniec Odpowiedz Link Zgłoś
rilian Re: 9 minutowy zwiastun 10.12.05, 13:50 jakoś dziwnie czasem odbierałem dokoracje, zwłaszcza te w "plenerze" - jak kamienny stół czy obóz Aslana... wydały mi się sztucznie papierowe. ale może to wina jakości trailera?... choć wzruszenie ściska mi gardło, ilekroć widzę ten filmik, nie mogę ukryć uśmiechu, gdy widzę np. trony, na których siedzi czwórka rodzeństwa... diabeł tkwi w szczegółach, mam nadzieję, że za miesiąc zobaczymy na ile się myliłem... Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: 9 minutowy zwiastun 10.12.05, 16:43 heh, no to ja dokladnie takie same wrazenie mialem przy LOTR nie tylko sztuczne i papierowe, ale i totalnie niegustowne (np. Rivendell) no ale przy tego typu opowiesciach trzeba zaakceptowac konwencje i tyle :) Odpowiedz Link Zgłoś
appletree do kubissimo... 30.12.05, 18:28 co to LOTR-myslalam ze to cos z Trylogii Tolkiena no ale nic mi ta nazwa nie mowi...moze tepa jestem? Odpowiedz Link Zgłoś
adamwas Re: 9 minutowy zwiastun 09.12.05, 01:22 I już nie można pobrać. Co mam zrobić? Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: 9 minutowy zwiastun 09.12.05, 13:00 cieszyc sie :) ja raczej unikam ogladania zwiastunow, chce byc totalnie zaskoczony w kinie :) Odpowiedz Link Zgłoś
senseeko 9 minutowy zwiastun teraz tu 10.12.05, 16:20 adamwas napisał(a): > I już nie można pobrać. Co mam zrobić? wejdź tu: www.narniaweb.com/trailers.asp Odpowiedz Link Zgłoś