fufu-dilla 13.12.05, 12:22 Bohater ,,Buszujacego w zbożu'' ? Odpowiadasz, zadajesz kolejne pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
braineater Re: ZAbaWA QuiZ-poDaJ daLEj 13.12.05, 12:41 Holden Caufield aka a little idiot Ulubione danie Leopolda Bloom'a? Odpowiedz Link Zgłoś
mamarcela Re: ZAbaWA QuiZ-poDaJ daLEj 13.12.05, 12:52 Podróbki, czyli flaki wszelakie, co mio z trudem przez wegeteriańskie usta przechodzi nawet werbalnie. Będzie łatwe, żeby się rozkręciło. Najbardziej literackie ciastka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przechodzień Re: ZAbaWA QuiZ-poDaJ daLEj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.05, 12:57 Całuski... Musierowicz,jasełka w szkole co wspólnego miały wszystkie aniołki? Odpowiedz Link Zgłoś
mamarcela Re: ZAbaWA QuiZ-poDaJ daLEj 13.12.05, 12:58 adidaski ale to jednak nie całuski, chyba? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 5t Re: ZAbaWA QuiZ-poDaJ daLEj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.05, 12:58 MAGDALENKI!! Imię ,,ukochanej'' Castorpa z ,,Czarodziejskiej Góry''? Odpowiedz Link Zgłoś
ada08 Re: ZAbaWA QuiZ-poDaJ daLEj 13.12.05, 12:59 Kławdia. Kto w tej książce gwizdał sztuczną odmą? a. Odpowiedz Link Zgłoś
formaprzetrwalnikowa Re: ZAbaWA QuiZ-poDaJ daLEj 14.12.05, 08:14 sztuczną odmą gwizdała Hermina Kleefeld. Jak się czesze łysa śpiewaczka? Odpowiedz Link Zgłoś
braineater Re: ZAbaWA QuiZ-poDaJ daLEj 13.12.05, 13:12 zalezało mi na precyzyjnym okresleniu potrawy, której przeuroczy akapicik poswięcony:) Nereczki:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyet Re: ZAbaWA QuiZ-poDaJ daLEj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.05, 13:46 odpowiedz dot. Muserowicz----> białe adidasy! Jak nazywa sie Pan Samochodzik? Odpowiedz Link Zgłoś
ben-oni Re: ZAbaWA QuiZ-poDaJ daLEj 13.12.05, 13:57 Tomasz vel Hans Kloss. A jak na imię miała utopiona w "Tragedii amerykańskiej"? (istotne w powieści!) Odpowiedz Link Zgłoś
griszah Re: ZAbaWA QuiZ-poDaJ daLEj 13.12.05, 13:57 Tomasz N. Czym w cywilu zajmował się Szwejk? Odpowiedz Link Zgłoś
zaba_pelagia Re: ZAbaWA QuiZ-poDaJ daLEj 13.12.05, 14:01 psami i handlem ;-) kogo rozpaczliwie szukał Ryjek w "Komecie nad Doliną Muminków"? Odpowiedz Link Zgłoś
piszebzdury Re: ZAbaWA QuiZ-poDaJ daLEj 13.12.05, 14:32 kotka Jak się nazywał ojciec Winnetou? Odpowiedz Link Zgłoś
griszah Re: ZAbaWA QuiZ-poDaJ daLEj 13.12.05, 14:41 Inczu Czuna Co "znał tu za rogiem" Harris z "Trzech panów w łodce"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przechodzień Re: ZAbaWA QuiZ-poDaJ daLEj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.05, 15:39 knajpki z najlepszą szkocką whisky? z tej samej książki: w labiryncie kuzyn Harrisa zaklinał się,że widział TO już kilka minut wcześniej.Co zobaczyli? Odpowiedz Link Zgłoś
zaba_pelagia Re: ZAbaWA QuiZ-poDaJ daLEj 13.12.05, 19:27 pół ciastka (dokładnie siedem minut temu) a skoro o jedzeniu mowa - kto obficie skropił łzami osrtygi? Odpowiedz Link Zgłoś
reptar Re: ZAbaWA QuiZ-poDaJ daLEj 13.12.05, 19:44 Mors i Cieśla Gdzie ochrzczono Barnuma Nilsena? Odpowiedz Link Zgłoś
staua Re: ZAbaWA QuiZ-poDaJ daLEj 14.12.05, 16:22 Na wyspie, z ktorej pochodzil Arnold? Usilowalam sobie przypomniec wczoraj, ale nie moglam - i wciaz nie jestem pewna, a tak niedawno czytalam "Polbrata"... I nie moge sprawdzic, bo byl z biblioteki, teraz mnie to meczy, Reptar, pomoz... Odpowiedz Link Zgłoś
reptar Re: ZAbaWA QuiZ-poDaJ daLEj 14.12.05, 22:28 Tak, chodziło o wyspę Rost (miejsce, w którym Norwegia stawia kropkę). Dzięki, Staua, bo już miałem niewyraźną minę, że się tak przystopowało przeze mnie. Zadajesz następne pytanie   ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
staua Re: ZAbaWA QuiZ-poDaJ daLEj 14.12.05, 22:59 Uff, dzieki - mialam nadzieje, ze odpowiesz, bo inaczej pewnie nie moglabym spac... Moje pytanie: jaka byla fizyczna osobliwosc (a przynajmniej osobliwoscia sie to wydawalo Karimowi) Evy, kochanki ojca Karima w "Buddzie z przedmiescia"? Odpowiedz Link Zgłoś
bliss3 Re: ZAbaWA QuiZ-poDaJ daLEj 12.01.06, 19:25 Eva nie posiadała jednej piersi. Swoje pytanie oddaję. Odpowiedz Link Zgłoś
en.door.fina Re: ZAbaWA QuiZ-poDaJ daLEj 13.01.06, 00:17 bliss3 napisała: > Swoje pytanie oddaję. Oki, to ja przejmuję:) Jak skończył tytułowy bohater 'Blusa dla czarnego kota' Viana? Odpowiedz Link Zgłoś
mamarcela nereczki 13.12.05, 13:47 No tak, ale o to samo się juz kiedyś marquis pytał. :) Odpowiedz Link Zgłoś
marquis Re: nereczki 14.12.05, 22:57 Loepold Bloom z "Ulissesa" i jego nereczka ;) No właśnie sie zbulwersowałem, jak zobaczyłem tytuł pposta, bo od razu pomyślałem, że ktoś się wtrąca, ale po chwili zobaczyłem, że to Ty Mamarcelko i mi przeszło. No i pamiętałaś :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiatkowska Re: ZAbaWA QuiZ-poDaJ daLEj 13.12.05, 14:17 1. jak się nazywał prezes pezetpepu i z jakiej ksiażki pochodzi? 2. kto mordowal w "Imieniu róży" i why? 3. imię głównego bohatera "Kielicha" i profeszyn 4. co się stało z Madame i dlaczego" narka, Wiesia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roni Re: ZAbaWA QuiZ-poDaJ daLEj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.05, 18:31 Niestety, nie znam odpowiedzi na poprzednie pytania. Moje: Wymień dwa imiona ,,ukochanych;; Scarlett O'Hary Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: popopopopop Re: ZAbaWA QuiZ-poDaJ daLEj IP: *.pool80204.interbusiness.it 13.12.05, 19:17 Rhett, Ashley Co sprzedawal glowny bohater Sniadania Mistrzow? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suleka Re: ZAbaWA QuiZ-poDaJ daLEj IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.12.05, 19:24 samochody marki pontiac. Jaki kształt miało piętno, które nosiła Milady w "Trzech muszkieterach"? A.S. Odpowiedz Link Zgłoś
zaba_pelagia Re: ZAbaWA QuiZ-poDaJ daLEj 13.12.05, 19:28 lilia, lilia, rzecz jasna a kontynuując temat - jak się nazywał nieborak, który dał się jej nabrać i zabił księcia B.? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suleka Re: ZAbaWA QuiZ-poDaJ daLEj IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.12.05, 19:35 Felton. A skorośmy już przy literze F: jak ma na imię Faust? A.S. Odpowiedz Link Zgłoś
w_dz Re: ZAbaWA QuiZ-poDaJ daLEj 13.12.05, 19:41 Johann Georg Co powiesił Gombrowicz w Kosmosie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przechodzień Re: ZAbaWA QuiZ-poDaJ daLEj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.05, 19:58 wróbla co nazywano Baterią w Pięciu małych świnkach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: u Re: ZAbaWA QuiZ-poDaJ daLEj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.05, 23:11 minal czas na odpowiedz... Wiec nastepne pytanie: Najbardziej zakrecona postac u Vonnegutta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tupx Re: ZAbaWA QuiZ-poDaJ daLEj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.05, 01:13 KILGORE TROUT! Najpiekniejszy wiersz polski? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justyna Re: ZAbaWA QuiZ-poDaJ daLEj IP: *.dip.t-dialin.net 14.12.05, 09:21 To chyba zbyt subiektywne. Jak mial na imie najwiekszy kujon z klasy Mikolajka? Odpowiedz Link Zgłoś
spacey1 Re: ZAbaWA QuiZ-poDaJ daLEj 14.12.05, 10:09 Ananiasz Jaki alkohol uznał Behemot za godny prawdziwej damy? Odpowiedz Link Zgłoś
zaba_pelagia Re: ZAbaWA QuiZ-poDaJ daLEj 14.12.05, 10:09 Ananiasz kujon to mało on był PIESZCZOSZKIEM! a w jakim stroju Godfryd robił sobie zdjęcie klasowe? Odpowiedz Link Zgłoś
mamarcela Re: ZAbaWA QuiZ-poDaJ daLEj 14.12.05, 10:18 marsjanina? testuję swoja pamięć niewirtualną Odpowiedz Link Zgłoś
p_w_k Re: ZAbaWA QuiZ-poDaJ daLEj 14.12.05, 11:54 W stroju kowboja Który z bohaterów "Porównania" Becketta przez całą sztukę obiera pomarańczę? Odpowiedz Link Zgłoś
cichom22 Re: ZAbaWA QuiZ-poDaJ daLEj 14.12.05, 11:59 Egon A jaki błąd popełnił Golding we "Władcy Much" w odniesieniu do okularów Prosiaczka? C. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j Re: ZAbaWA QuiZ-poDaJ daLEj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.05, 22:53 Czas na odpowiedż minął (nikt nie wie?) Moje pytanie: Pseudonim męża Patrycji Borejko (Pulpecji)? Odpowiedz Link Zgłoś
staua Re: ZAbaWA QuiZ-poDaJ daLEj 14.12.05, 23:00 Dwa: Bobcio i Baltona. Pytanie zadalam powyzej, moze obydwie odnogi watku sie w ten sposob polacza! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pippin Re: ZAbaWA QuiZ-poDaJ daLEj IP: *.pl / 217.153.161.* 15.12.05, 00:31 ok, nereczka byla w jednej kieszeni, a co wlozyl do drugiej? :-) bestbook! Odpowiedz Link Zgłoś
piroksena Re: ZAbaWA QuiZ-poDaJ daLEj 15.12.05, 23:37 nie mam pojecia... Coś łatwiejszego może: Imię męża pani Bovary? Odpowiedz Link Zgłoś
piszebzdury Re: ZAbaWA QuiZ-poDaJ daLEj 16.12.05, 01:13 Karol. Się znaczy Charles. Perelandra to Wenus. A Mars? (to z "Trylogii międzyplanetarnej" C.S. Lewisa) Odpowiedz Link Zgłoś
staua Re: ZAbaWA QuiZ-poDaJ daLEj 16.12.05, 03:52 Malacandra... Do czego posluzyla tytulowa rtec w powiesci Amelie Nothomb? (na moje pytania jakos nikt nie odpowiada...) Odpowiedz Link Zgłoś
dereck30 Re: ZAbaWA QuiZ-poDaJ daLEj 16.12.05, 18:43 Do siekania pietruszki. nazwisko doktora - głównego bohatera - w ,,Skiroławkach''? (kultowa rzecz) Odpowiedz Link Zgłoś
staua Re: ZAbaWA QuiZ-poDaJ daLEj 16.12.05, 19:04 Twoja odpowiedz jest zla, wiec pytanie sie nie liczy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f Re: ZAbaWA QuiZ-poDaJ daLEj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.05, 22:57 staua - twoje pytania sa chyba za trudne, bo forum na nie milczy jak zaklete. W kazdym razie doktor Niegłowicz to był zdaje sie (pytanie derecka), imienia niestety nie pomne, wiec nie wiem czy to sie liczy. Stawiam na wszelki wypadek swoje - sorry staua - jaka królowa w ,,Alicji'' lubiła wszystkim ścinać głowy? Odpowiedz Link Zgłoś
staua Re: ZAbaWA QuiZ-poDaJ daLEj 16.12.05, 23:03 No dobra... Krolowa Kier. Sprobuje cos latwego, tez z Alicji: od jakiego czasu siostry mieszkaly na dnie studni? Odpowiedz Link Zgłoś
reptar Re: ZAbaWA QuiZ-poDaJ daLEj 16.12.05, 23:22 Od stu dni. Co profesor Minc zrobił z syntetycznym czarnym kawiorem? Odpowiedz Link Zgłoś
reptar Re: podpowiedź 19.12.05, 08:00 Chodzi o opowiadanie Kira Bułyczowa pt. "Czarny kawior" z pierwszego tomu "Opowiadań guslarskich". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d Re: podpowiedź IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.05, 17:08 niech ktos odpowie i quiz potoczy sie dalej! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ada08 Re: podpowiedź 19.12.05, 17:28 posmarował kawiorem kanapkę i odgryzł kawałek, zżuł ... po czym odłożył nadgryzioną kanapkę i doszedł do wniosku ... O to chodzi? Jeśli zgadłam proszę odpowiedzieć kto i w której książce wypowiedział takie zdanie: "Chciała mi usiąść na kolanach chociaż stałem". a. Odpowiedz Link Zgłoś
reptar Re: odpowiedź zaliczona - uff! 19.12.05, 19:41 ada08 napisała: > posmarował kawiorem kanapkę i odgryzł kawałek, zżuł ... po czym odłożył > nadgryzioną kanapkę i doszedł do wniosku ... O to chodzi? Uznaję. Choć wolałbym o tym, jak profesor Minc - nieco dalej - z syntetycznego kawioru wyhodował syntetyczne jesiotrzęta (które następnie podkarmiał benzyną, mazutem i ściekami przemysłowymi). Ale bardzo się cieszę, że odpowiedziałaś i zadałaś następne pytanie   ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ada08 Re: odpowiedź zaliczona - uff! 20.12.05, 00:20 reptar napisał: > ada08 napisała: > > > posmarował kawiorem kanapkę i odgryzł kawałek, zżuł ... po czym odłożył > > nadgryzioną kanapkę i doszedł do wniosku ... O to chodzi? > > Uznaję. Choć wolałbym o tym, jak profesor Minc - nieco dalej - z syntetycznego > kawioru wyhodował syntetyczne jesiotrzęta (które następnie podkarmiał benzyną, > mazutem i ściekami przemysłowymi). No tak, ale najpierw zjadł :-) Choć może lepiej by wyglądało gdyby najpierw - tradycyjnie - wypił, a potem zakąsił :-) Dodam, że profesor Minc był jednym z trzech zaledwie mieszkańców Guslara, którzy nabyli produkt zwany kawiorem syntetycznym, ciekawe co by się działo, gdyby inni pomysłowi mieszkańcy tego grodu zjedli i doznali twórczego zapału :-) a. Odpowiedz Link Zgłoś
tasama Re: ZAbaWA QuiZ - poDaJ daLEj 20.12.05, 14:42 ada08 napisała: > > kto i w której książce wypowiedział takie > zdanie: > "Chciała mi usiąść na kolanach chociaż stałem". > a. > Marlowe u Chandlera. Jakie imiona miał Wścieklica ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fiordzik Re: ZAbaWA QuiZ - poDaJ daLEj IP: *.chello.pl 20.12.05, 14:57 > Jakie imiona miał Wścieklica ? Jan Maciej Karol. jaki olej rozlała Annuszka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nioma Re: ZAbaWA QuiZ - poDaJ daLEj IP: 62.233.201.* 20.12.05, 15:39 słonecznikowy o ile pamiec nie myli komu odgryzl ucho garp w odwecie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d0minika Re: ZAbaWA QuiZ - poDaJ daLEj IP: *.246.jawnet.pl 20.12.05, 18:50 Bonkersowi? kto złowił złote węgorze? Odpowiedz Link Zgłoś
piszebzdury Re: ZAbaWA QuiZ - poDaJ daLEj 20.12.05, 19:03 Ota Pavel Od jakiego znaku firmowego zaczęły się fobie Cayce z książki "Rozpoznanie wzorca"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d0minika Re: ZAbaWA QuiZ - poDaJ daLEj IP: *.246.jawnet.pl 23.12.05, 15:39 no i quiz utknął... Odpowiedz Link Zgłoś
staua Re: ZAbaWA QuiZ-poDaJ daLEj 24.12.05, 17:56 Zabawne, wczoraj przypadkiem natrafilam na opis tego bledu w "Papudze Flauberta" Barnesa. Prosiaczek byl krotkowidzem, a takie soczewki nie sa skupiajace, wiec nie mozna za ich pomoca wzniecic ognia... Odpowiedz Link Zgłoś
piszebzdury Re: ZAbaWA QuiZ-poDaJ daLEj 23.12.05, 19:54 To był ludzik Michelina. D0miniko z jawnetu, oddaję Ci głos. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d0minika Re: ZAbaWA QuiZ-poDaJ daLEj IP: *.246.jawnet.pl 24.12.05, 00:13 piszebzdury napisał: > To był ludzik Michelina. D0miniko z jawnetu, oddaję Ci głos. W takim razie - jak miał na imię ukochany Afry Tukanowicz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d0minika Re: ZAbaWA QuiZ-poDaJ daLEj IP: *.246.jawnet.pl 25.12.05, 20:52 papryczka_ag napisała: > Patrycy? Tak:) Odpowiedz Link Zgłoś
papryczka_ag Re: ZAbaWA QuiZ-poDaJ daLEj 26.12.05, 12:05 Hm... No to moje pytanie... W jakiej przerażającej książce występują takie postaci jak Pan Croup i Pan Vandemar, który ma niezaspokojony apetyt i dziwny gust żywieniowy? Odpowiedz Link Zgłoś
scarlet_22 Re: ZAbaWA QuiZ-poDaJ daLEj 26.12.05, 13:07 Nigdziebądź Gaimana Imię córki Blanki z " Domu Duchów"? Odpowiedz Link Zgłoś
papryczka_ag Re: ZAbaWA QuiZ-poDaJ daLEj 26.12.05, 18:11 Alba? Nie mam w domu i nie mogę sprawdzić. Odpowiedz Link Zgłoś
scarlet_22 Re: ZAbaWA QuiZ-poDaJ daLEj 27.12.05, 12:44 Tak, zgadza się:) Teraz Twoja kolej;) Odpowiedz Link Zgłoś
papryczka_ag Re: ZAbaWA QuiZ-poDaJ daLEj 27.12.05, 13:17 OK. Proszę uzupełnić cytat: "Bo wiesz przecież co mówią. Jeśli ................. to już koniec!!!" Odpowiedz Link Zgłoś
inezz_a Re: ZAbaWA QuiZ-poDaJ daLEj 27.12.05, 13:51 Bo wiesz przecież co mówią.... Jeśli wilki wyjdą ze ścian, to już koniec.. co było mielone kiedy znaleeziono mysz w maszynce do mielenia? (Jeżycjada) Odpowiedz Link Zgłoś
papryczka_ag Re: ZAbaWA QuiZ-poDaJ daLEj 27.12.05, 16:46 Mak. Moje pytanie - Jak nazywał sie jeden z chłopców w "Przekleństwach Niewinności" który twierdził że piwnice na osiedlu są połączone i miał ojca w mafii? Odpowiedz Link Zgłoś
piszebzdury Re: ZAbaWA QuiZ-poDaJ daLEj 28.12.05, 16:51 Paul. Jak naprawdę miała na imię Czarna Kasieńka z "Podatku" Mileny Wójtowicz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magellan Re: ZAbaWA QuiZ-poDaJ daLEj IP: *.ex.ac.uk / *.ex.ac.uk 12.02.06, 20:25 Pamela Odpowiedz Link Zgłoś
piszebzdury Bo tamto było za trudne 03.01.06, 00:00 Jaki wyraz wykropkowano w 4 tytułach?: Rycerz do wynajęcia i ... Czaszek ... osobliwości Dzika Mrówka i ... Złotego Lodu ... Rożnowskie. Przewodnik wędkarski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nula 8 Re: Bo tamto było za trudne IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.01.06, 08:59 Jezioro. Kim był Gosta Berling? Odpowiedz Link Zgłoś
makusia_p Re: Bo tamto było za trudne 04.01.06, 21:54 Tytułowy bohater powieści Selmy Lagerloff; był: "Pięknym i romantycznym bohaterem, panem tysiąca pocałunków i trzech tysięcy miłosnych listów, tym, którego słowa jak złoty piasek rozświetlają szarą jednostajność życia..." (Jerzy Toeplitz). Pytanie: która z książek Amosa Oza była uznawana przez krytyków za izraelską "Madame Bovary"? Jej bohaterka Hanna poślubiła Michała Gonena... Odpowiedz Link Zgłoś
piszebzdury Re: Bo tamto było za trudne 05.01.06, 09:39 Odp.: Powieść "Mój Michał". Co łączy słowa: RZEKI, INKAUST, EDYP, AFER, LEAR? Odpowiedz Link Zgłoś
makusia_p Re: Bo tamto było za trudne 05.01.06, 18:33 Odpowiedź: król Pytanie: któż pisał o "Mikrokosmosach (...) podróży - nostalgicznej wędrówce po zakamarkach własnej pamięci w poszukiwaniu znaków metamorfozy; utrwalonych gestach, przedmiotach, chwilach, dawno spotkanych ludziach, Tyrolu, Piemoncie, wyspach na Adriatyku", snując też o Dunaju? Odpowiedz Link Zgłoś
piszebzdury Re: Bo tamto było za trudne 09.01.06, 13:24 Claudio Magris Jak nazywał się W KSIĄŻCE filmowy Olgierd Jarosz z "Czterech pancernych i psa"? Odpowiedz Link Zgłoś
en.door.fina Re: Podpowiedź 13.01.06, 00:12 Wasyl Semen, Rosjanin lub Ukrainiec. A grał go Roman Wilhelmi. Dobra sprawdziłam, dlatego pytanie łatwe;) -- Jakie przydomki dostał Paul z 'Diuny' Franka Herberta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d0minika Re: Bo tamto było za trudne IP: *.246.jawnet.pl 03.01.06, 21:10 piszebzdury napisał: > Jaki wyraz wykropkowano w 4 tytułach?: > > Rycerz do wynajęcia i ... Czaszek > ... osobliwości > Dzika Mrówka i ... Złotego Lodu > ... Rożnowskie. Przewodnik wędkarski Zapomniałeś dodać: "2,44 zł za minutę połączenia":) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: Bo tamto było za trudne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 21:14 Co popijał Ravic? Odpowiedz Link Zgłoś
ajtra Re: Bo tamto było za trudne 12.01.06, 21:32 A kto z Was wpisze pierwszy wyraz? " ........ nie może być grzechem, cóż bowiem podlejszego nad bezradność lub nudę?" Odpowiedz Link Zgłoś