Gość: mag IP: *.chello.pl 27.10.02, 19:55 Szukam książki pt. "Tybetańska księga życia i umierania" autor Sogjal Rinpocze, wydana w 1996r., będę wdzięczna za wszelkie informacje, gdzie można kupić lub wypożyczyc te książkę na terenie Warszawy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fibin Re: SZUKAM KSIĄŻKI !!! 29.10.02, 08:25 Pożyczyłem kiedyś od znajomego i... bardzo się rozczarowałem. Może jeszcze do tego nie dorosłem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubu Re: SZUKAM KSIĄŻKI !!! IP: *.dwi.uw.edu.pl / 192.168.0.* 29.10.02, 17:00 wydaje mi sie, ze ta ksiazka jest w bibliotece na ul. Marszalkowskiej 83, tyle ze do konca pazdziernika tam jest remont pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mema Re: SZUKAM KSIĄŻKI !!! IP: *.gniezno.sdi.tpnet.pl 30.10.02, 11:03 Mam, przeczytałam- fakt, ze nie do końca, ale chyba Twój apel obudził we mnie chęć dokończenia. Książke kupiłam za pośrednictwem Klubu Ksiażki i myślę, ze tam powinnaś szukać. Ksiażke wznowiło w 2001 wydawnictwo Bertelsmann. Pozdrawiam i miłej lektury Odpowiedz Link Zgłoś