gievu 13.04.06, 11:27 czy ktos może mi pomóc..... wiecie może czy istnieje przekład na polski tego wiersza? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gievu Re: carol ann duffy - stealing IP: 62.29.248.* 13.04.06, 17:19 nie ma żadnego odzewu... ech.. życie, życie... czemuż ty takie okrutne..... Odpowiedz Link Zgłoś
ponurak Re: carol ann duffy - stealing 13.04.06, 20:52 To nie życie okrutne tylko nasza ograniczoność przetwórcza spożywania tekstu tak ponad poziom umysłu wykraczajacy, że aż dech nad krytyką wszelką nam przytkało. Ale zaraz zabieram/y sie do roboty, prawda? Czekaj i wierz, bo tylko to ci chyba pozostało... Odpowiedz Link Zgłoś
violent_green Re: carol ann duffy - stealing 13.04.06, 21:53 Nie wiem, czy za bardzo Ci pomogę, ale w jakiejs "Literaturze na swiecie" dot. lit. brytyjskiej bylo calkiem sporo przetlumaczonych wierszy C.A. Duffy. Wydawalo mi sie, ze mam te LnaŚ, ale nie moge jej odszukac. Moze w ogole jej nie mialam... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gievu Re: carol ann duffy - stealing IP: 62.29.248.* 14.04.06, 09:10 dziękuję wam za słowa pocieszenia.... ale ja cięagle szukam i szukam i nic... i czekam z nadzieją na odzew.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: booboo Re: carol ann duffy - stealing IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.06, 10:45 proszę o odzew... Odpowiedz Link Zgłoś