aniade4 13.06.06, 09:34 Czy moze mi ktos polecic jakas ksiazke o szantazu emocjonalnym (w rodzinie, w zwiazkach, itp.)? Pozdrawiam, Ania Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniade4 Re: Cos z psychologii... 13.06.06, 10:00 mister1 napisał: > nie nudzi ci sie Aniu ? Nie, absolutnie mi sie nie nudzi. Ale skoro tu tak goscinnie to spytam na innym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 Re: Cos z psychologii... 13.06.06, 10:55 To może "Żmija w garści" Herve Bazin. Odpowiedz Link Zgłoś
gaudia Re: Cos z psychologii... 13.06.06, 14:34 Aniu Nie pomoge bezposrednio. Ale spróbuj poszukać w wydawnictwach specjalizujących sie w psychologii - w ich ofrcie netowej. Linki do nich sa na portalach psychologicznych. Tamże artykuły. To trochę pracy - ale wierze, że znajdziesz coś dla siebie. Po wpisaniu w google "szantaz emocjonalny" wyskoczyło np. to: www.gwp.pl/ i wiele innych Odpowiedz Link Zgłoś
aniade4 Re: Cos z psychologii... 13.06.06, 14:46 gaudia napisała: > Aniu > Nie pomoge bezposrednio. Ale spróbuj poszukać w wydawnictwach specjalizujących > sie w psychologii - w ich ofrcie netowej. Linki do nich sa na portalach > psychologicznych. Tamże artykuły. To trochę pracy - ale wierze, że znajdziesz > coś dla siebie. > Po wpisaniu w google "szantaz emocjonalny" wyskoczyło np. to: > www.gwp.pl/ > i wiele innych Dzieki za propozycje. Moze faktycznie niefortunnie wybralam forum. Ale pomyslalam sobie, ze skoro tu sie zbieraja ludzie duzo czytajacy, to moze im sie gdzies "przewinela" jakas ksiazka na poszukiwany przeze mnie temat. Sprobowac zawsze warto ;) Dzieki, bede probowac tak jak mowisz, przez wydawnictwa. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zielonamysz Re: Cos z psychologii... 13.06.06, 14:52 Kobiety,ktore kochaja za bardzo - very kostrzewy na temat rodzinnych szantazy. Takze Toksyczni ludzie bedzie bardzo ok. Odpowiedz Link Zgłoś
formaprzetrwalnikowa Re: Cos z psychologii... 13.06.06, 23:38 i Toksyczni rodzice tez. i inne ksiązki SUzan Forward, jak np tu: www.jsantorski.pl/autorzy/forward.php?AS=Susan%20Forward Odpowiedz Link Zgłoś