tkasia1 22.06.06, 10:46 Czy zdarza Wam się wchodzić na strony internetowe wydawnictwa? A jeśli tak, to czego tam szukacie? Które wydawnictwo ma fajną stronę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
skajstop Re: czy odwiedzaci www wydawców? 22.06.06, 10:51 Mnie się zdarza regularnie :) Ja tam szukam informacji o tym, co się wydaje. Ale nie kieruję się zachętami wydawców, że każda publikowana przez nich książka to skończone arcydzieło :P Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 Re: czy odwiedzaci www wydawców? 22.06.06, 11:38 odwiedzam , czasem, żeby zerknąć, co wydawnictwo ma do powiedzenia na temat danego autora, czasem, żeby zobaczyć, co nowego i kiedy danej osoby zostanie wydane. Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Re: czy odwiedzaci www wydawców? 22.06.06, 12:33 ja z tych samych powodów wchodzę co Chiara76... Dodatkowo często wchodzę, by poczytac fragemnty ksiązkek. Nie zawsze są na innych stronach, a u wydawcow często... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwiecienka1 Re: czy odwiedzaci www wydawców? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.06, 11:43 przeglądam je regularnie sprawdzam sobie nowości i zapowiedzi czasami pojawiają się "oferty specjalne" :) szukam też spotkań z autorami, na które badzo lubię chodzić trudno określić, które wydawnictwo ma fajną stronę - wpisz sobie konkretną nazwę w google i sama sprawdź :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś