paul_ina 22.07.06, 22:11 ...kto jeszcze akurat czyta?? Ja zaczęłam w trafficu, zaraz będę ciągnąć dalej... mimo trupa ze szpadlem (to nie jest choroba!) zapowiada się sympatycznie =) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pati Re: sprawiedliwość owiec IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.06, 21:13 Ja czytam! Nawet kupiłam :) Bardzo ciekawa i bardzo fajnie sie czyta. Momentami nudnawa, ale i tak fajna. Ale nie doszłam jeszcze do końca, więc jeszcze nie wiem. Nauczona doświadczeniem "Kronik abisyńskich" wolę nie chwalić książki przed końcem :) Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
paul_ina Re: sprawiedliwość owiec 24.07.06, 20:40 Hej Pati, ja wczoraj łyknęłam całą, mi się bardzo podobała. Owce wręcz niesamowite, ale granicy absurdu przynajmniej w moim odczuciu nie przekroczono. Czy wyobrażasz sobie ekranizację? Ja nie. Nie potrafię sobie wyobrazić tych niedomówień przed kamerą... Odpowiedz Link Zgłoś
joanna.syrenka Re: sprawiedliwość owiec 24.07.06, 21:00 Czytają... aktorzy na antenie Trójki codzinnie o 14.50 ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kohol Re: sprawiedliwość owiec 25.07.06, 11:27 Kończę już :) Nawet kupiłam. Pierwszy raz kupiłam książkę pod wpływem reklamy, i to reklamy w metrze! Bardzo mi się podoba. Niektóre fragmenty zakreślam. Sympatyczna i ładnie, wdzięcznie się czyta, masa! rzeczy się dzieje. Nie wiem tylko, na czym ma niby polegać jej "filozoficzność" (nie licząc coellopodobnych sentencji typu "kazda droga to tak naprawdę dwie drogi"). Podobają mi się skojarzenia typu "Gabriel wyszedł na łąkę i zaczął się paść" albo "czczą tam takiego specjalnego baranka". Odpowiedz Link Zgłoś