Gość: Noodles IP: *.pke.pl 09.03.03, 23:10 Czy możecie polecić jakieś wydane na naszym rynku ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Noodles Re: Książki o ostatnich wojnach na Bałkanach IP: *.pke.pl 09.03.03, 23:12 Zapomniałem dodać że nie chodzi mi o żadne opracowania naukowe czy dokumentalne. Odpowiedz Link Zgłoś
la_passionata Tochman 09.03.03, 23:21 W. Tochamn -"Jakbyś kamień jadła" Porażające, nie wiem co napisać, zobacz recenzje na www.merlin.com.pl Płakałam i nie mogłam dac sobie rady, to wszystko nie mieści mi się w głowie mimo to polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kragmel Re: Książki o ostatnich wojnach na Bałkanach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.03, 08:00 Dubravka Ugresic. tylko to nie są powieści, ale zbiory esejów - przemyśleń. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: Książki o ostatnich wojnach na Bałkanach IP: *.dip.t-dialin.net 10.03.03, 09:39 Svetlana Broz, Dobrzy ludzie w czasach zla, wyd. Czarne, wstrzasajace, polecam Odpowiedz Link Zgłoś
sskks Re: Książki o ostatnich wojnach na Bałkanach 10.03.03, 10:19 Ivo Stanic - "Instrukcja wydłubywania oczu" Odpowiedz Link Zgłoś