mamarcela 06.10.06, 09:32 Zakładam nowy wątek, bo tamten sie rozrósł i nadął :) Otóż Nchyb chętnie stworzyłaby duet z Brainem. Oboje są za. My chyba też???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zielonamysz Re: Opieka na forum książki raz jeszcze 06.10.06, 09:35 Dobry pomysł.Są inni,rózni i znakomicie beda sie uzupelniac. Odpowiedz Link Zgłoś
skajstop Re: Opieka na forum książki raz jeszcze 06.10.06, 09:42 A mógł być rekord... :) Jestem za, to ciekawy duet :) Odpowiedz Link Zgłoś
mamarcela Re: Opieka na forum książki raz jeszcze 06.10.06, 09:47 skajstop napisał: > A mógł być rekord... :) > Ależ tamten wątek zyw jeszcze i ciekawy nad wyraz. A tutaj tylko proste prozaiczne referendum: tak - nie. I juz. :) Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 Re: Opieka na forum książki raz jeszcze 06.10.06, 09:43 mamarcela napisała: > Zakładam nowy wątek, bo tamten sie rozrósł i nadął :) > > Otóż Nchyb chętnie stworzyłaby duet z Brainem. Oboje są za. > My chyba też???? > co ja się będę wyłamywać;) Niech tylko kto ma to pańskie oko nad forum otwarte , to nam się utuczy (forum, nie opiekun, oczywiście;). Odpowiedz Link Zgłoś
formaprzetrwalnikowa Re: Opieka na forum książki raz jeszcze 06.10.06, 09:52 znaczy sié: bedzie mozna pisac peany na czesc kryminalow? hurre-a! jestem za! :) Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Re: Opieka na forum książki raz jeszcze 06.10.06, 17:38 > znaczy sié: bedzie mozna pisac peany na czesc kryminalow? będzie, oj będzie można... wręcz będą tępione myśli nieprawomyuślnie skazujące kryminały na banicję forumową, he, he... ;-) Tylko uprzedzam, z przyczyn niezależnych od siebie nie jestem duchowo gotowa tworzyć wątki tak długie i mądre jak Brain... Nie to pióro, nie ta klawiatura... Odpowiedz Link Zgłoś
ash3 Si 06.10.06, 09:56 Jeśli oni sa za (współadminowaniem), to jak najbardziej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kawka Popieram! IP: *.avamex.krakow.pl 06.10.06, 10:04 Jak wyżej. I : hurra! Bardzo się cieszę! Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Re: Popieram! 06.10.06, 17:39 Kawko, dziękuję :-) Przy okazji - prywata - w weekend odpiszę na emajle (Tobie i Ninirze), bo w tygodniu naprawde nie miałam czasu przysiąść na dłużej do komputera. Pozdrawiam Kawko serdecznie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mamarcela Dowody, teczki i podpisy dla niedowiarków 06.10.06, 10:09 u mnie dowody zawsze się znajdą, zawsze. W tamtym długaśnym wątku mogły zostać niezauważone, ale są. I oto voila one: Nchyb tu forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=151&w=49770506&a=49866142 Brajan tu forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=151&w=49770506&a=49869926 Odpowiedz Link Zgłoś
agni_me Re: Opieka na forum książki raz jeszcze 06.10.06, 10:15 Tak! (dopisałam się i tam, dla pewności) Odpowiedz Link Zgłoś
daria13 Re: Opieka na forum książki raz jeszcze 06.10.06, 10:20 Jestem za, a nawet bardzo za. Niech nam żyją i mądrze moderują! P:) Odpowiedz Link Zgłoś
ada08 Re: Opieka na forum książki raz jeszcze 06.10.06, 10:22 Popieram, to dobry zestaw :-) a. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka_azj Re: Opieka na forum książki raz jeszcze 06.10.06, 10:47 Trudno sobie wyobrazić lepsze kandydatury :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
quarantina Re: Opieka na forum książki raz jeszcze 06.10.06, 10:50 Ja sobie wypruwam żyłę, na znak poparacia, może to coś przyspieszy? Odpowiedz Link Zgłoś
brunosch Re: Opieka na forum książki raz jeszcze 06.10.06, 10:50 dobry admin połową sukcesu. Jeśli FK będzie mieć 2 adminów, to pełen sukces. Odpowiedz Link Zgłoś
braineater Re: Opieka na forum książki raz jeszcze 06.10.06, 11:31 Nchyba zdecydowanie tak ksiązki potrzebuja kobiecej ręki, a ja nie dość, że mam męskie, to jeszcze dwielewe. P:) Odpowiedz Link Zgłoś
stella25b Re: Opieka na forum książki raz jeszcze 06.10.06, 11:46 Tak szczerze, to myslalam ze sprawa admina tego Forum juz wyjasniona. No ale jesli sie to jeszcze bedzie dalej tak ciagnelo przez najblizszy tydzien, to prosze o oddawanie glosow na Braineatera i Nchybe jako Stella, bo wyjezdzam. Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Re: Opieka na forum książki raz jeszcze 06.10.06, 17:41 > ksiązki potrzebuja kobiecej ręki, a ja nie dość, że mam męskie, to jeszcze > dwielewe. ale w razie potrzeby utulisz strapioną kobiecą adminkę tą swoją podwójną lewizną?... ;-) Przy okazji, a gdzież zaginął Ben oni, bo może on mnie nie lubi i nie chce... Odpowiedz Link Zgłoś
jabbur Mogę prosić o podsumowanie? 06.10.06, 12:13 Hej, Dziękuję za tak żywą dyskusję. Jeżeli uważacie, że poza braineaterem ktoś w tandemie powinien zaopiekować się forum - proszę o to aby ta osoba napisała do mnie, że się zgadza. Jak się uwiniemy to dziś z tym ruszymy :) Odpowiedz Link Zgłoś
beatanu Re: Opieka na forum książki raz jeszcze 06.10.06, 12:54 Ryzykując przyjście z musztardą po obiedzie podpisuję się pod duetem Braineater- Nchyb obiema ręcami! I życzę owocnej współpracy :) Odpowiedz Link Zgłoś
nienietoperz Re: Opieka na forum książki raz jeszcze 06.10.06, 13:57 N + B, czyli Piekna i Bestia. Jak wiadomo, to musi skonczyc sie dobrze. A wiec jestem za. NN Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Re: Opieka na forum książki raz jeszcze 06.10.06, 17:42 Nienietoperzu, czy mogę mieć nadzieję, że mnie za Piękną w duecie liczyłeś?... Odpowiedz Link Zgłoś
nienietoperz Re: Opieka na forum książki raz jeszcze 06.10.06, 18:14 Wszak wyraznie napisane stalo: u gory N + B, a u dolu P + B. Poza tym Braineater piekny to i moze jest, ale za to Bestia jest na pewno! Uklony, NN Odpowiedz Link Zgłoś
mamarcela Re: Opieka na forum książki raz jeszcze 06.10.06, 18:23 nienietoperz napisał: > Poza tym Braineater piekny to i moze jest, ale za to Bestia jest na pewno! > No, coty?? Braineater bestia? Sarenka, baranek, owieczka, króliczek, a nie bestia żadna. Demonizujesz i mitologizujesz, kolego NN! > > Odpowiedz Link Zgłoś
nienietoperz Re: Opieka na forum książki raz jeszcze 06.10.06, 18:29 Tak? A bycie wszystkimi naraz? A czytanie wszystkich ksiazek na swiecie? A to moze nie sa cechy czysto demoniczne, czyli inaczej bestyjne? Chocby pod postacia sarenkokrolicza sie maskowaly. Bystra, szczwana i piekielnie oczytana z tego naszego Braineatera bestia, i tyle. NN Odpowiedz Link Zgłoś
mika_p Re: Opieka na forum książki raz jeszcze 06.10.06, 16:58 I ja też sie zgadzam. Nchyb jest fajna. Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Lizusy... :-) 06.10.06, 17:23 Ale to było tak miło o sobie fajowe sprawy poczytać... :-))) Oczywiście macie świętą rację, he, he... ;-) Niech żyje forum książkowe! Niech żyją kryminały! Niech żyję Brain i spółka (he, he). Niech żyją wszyscy miłośnicy książek. Dla wszystkich Was - Niech żyją!!! idę się teraz wirtualnie wkupywać w łaski Jabbura ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mamarcela Re: Lizusy... :-) 06.10.06, 17:27 Leć, pędź, bo ja już chciałam za Toba listy gończe wysyłać na foruma wszelkie:) Ja ci tu pijarek i kampanię, a Ciebie nie ma?! Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Re: Lizusy... :-) 06.10.06, 17:35 > Ja ci tu pijarek i kampanię, a Ciebie nie ma?! z radości już wszelką wódkę wykupowałam w okolicznych sklepach, a kolejki były, by godnie uczcić okazję... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
zdanka1 Re: Opieka na forum książki raz jeszcze 06.10.06, 17:45 A luzik, niech se ta bedom, jak im roboty mało , to neich se i tu orajom, hej! :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
monia145 Nchyb:) 06.10.06, 19:43 To znaczy się, awansowałaś w drabinie forumowej?:)))))) Cieszę się:) P.S. Coś na ematkach Cię nie czytuję ostatnio? Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Re: Nchyb:) 07.10.06, 07:01 > Cieszę się:) dziękuję :-) > P.S. Coś na ematkach Cię nie czytuję ostatnio? a coś mi książki bliższe duchowo, niz dzieci, he, he... cudze oczywiście, bo moje własne zawsze sercu najbliższe :-) Odpowiedz Link Zgłoś
lila1974 Re: Nchyb:) 07.10.06, 08:39 Patrz, a ja się od dawna zastanawiam skąd Ty taka mądra? :) Już teraz wiem :)) GRATULUJĘ!!! Odpowiedz Link Zgłoś