Gość: jo-asiunka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.07, 16:42 www.znak.com.pl/book.php?id=1864 Czy wie ktoś może, kiedy ma się ukazać ta książka? No i co z Huellem w tej serii?! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alexanderson Re: Mity cd 09.02.07, 17:03 Co do "Angusa od snów", to na stronie wydawnictwa jest podany marzec: www.znak.com.pl/zapow.php Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo-asiunka Re: Mity cd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.07, 17:47 a, faktycznie. Przeoczyłam. Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Mity cd 09.02.07, 23:48 a ja tak z innej beczki nie wiecie, czy cala seria bedzie tlumaczona na wszystkie jezyki pnastw bioracych udzial w tym projekcie, czy tylko w kazdym kraju pojawi sie jakis tam pakiet utowrow pisarzy znanych na calym swiecie powiekszony o kilka nazwisk znanych w danym kraju? bo jak na razie spośród tytulow wydanych w Polsce zdecydowanie najlepiej wypadla Tokarczuk, ale cos nie slychac o ewentualnych przekladach "Anny In" na inne jezyki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo-asiunka Re: Mity cd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.07, 11:25 też właśnie nie wiem, na stronie czeskiego wydawcy jest ksiązka czeskiego autora w tej serii, ciekawe czy ją u nas wydadzą... Odpowiedz Link Zgłoś