Dodaj do ulubionych

ksiegarnie internetowe raz jeszcze

IP: 85.94.243.* 14.02.07, 11:15
Drodzy Forumowicze!
Szukam dobrych ksiegarni internetowych majacych w swojej ofercie wysylanie
ksiazek za granice, najlepiej niedrogo i bez zbednych ceregieli (typu
koniecznosc kontaktowania sie w celu indywidualnej wyceny kosztow przesylki,
brak mozliwosci placenia karta kredytowa itp.).
Czy ktos moglby byc tak dobry i polecic mi takowa ksiegarnie (ewentualnie
zrugac i odeslac do istniejacego juz watku, co przyjme z pokora)?
Z gory bardzo dziekuje i pozdrawiam!

Obserwuj wątek
    • zaba_pelagia Re: ksiegarnie internetowe raz jeszcze 14.02.07, 11:22
      merlin
      a wątków szuka się w wyszukiwarce
    • Gość: melania.kalemba Re: ksiegarnie internetowe raz jeszcze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.07, 11:39
      "Niedrogo" kłóci się z "bez zbędnych ceregieli". Ceregiele bowiem polegają na
      indywidualnej wycenie przesyłki w zależności od jej wagi. Ustandaryzowanie
      kosztow nieuchronnie powoduje ich zawyzenie
      • Gość: boleroravela Re: ksiegarnie internetowe raz jeszcze IP: 85.94.243.* 14.02.07, 16:33
        Dziekuje!
        Merlina znam, jednakze uwazam, ze jest dosc drogi (20 zl za przesylke + 8 zl za
        kazda ksiazke). Mialam poza tym swego czasu problemy z adresem, na ktory
        chcialam otrzymac przesylke (podalam najpierw adres do biura a nastepnie
        zreflektowalam sie i probowalam zmienic na domowy - niestety, bezskutecznie,
        bowiem caly czas wyskakiwal mi ten pierwszy), co zniechecilo mnie do zakupow,
        bowiem jesli ich software tak dziala, to skad mam miec pewnosc, ze czegos nie
        pokreca z moja karta kredytowa? Na pewno nie wzbudzilo to mojego zaufania
        (przyznaje, ze z natury jestem dosc nieufna no i nie znam sie na informatyce,
        wiec wole dmuchac na zimne). Ale to bylo jakis czas temu, moze teraz juz to
        poprawili. Niemniej jednak chcialabym wiedziec, czy istnieja w Polsce ksiegarnie
        internetowe tansze od Merlina a jednoczesnie dzialajace na podobnych zasadach.
        Ach, gdyby tak istnial www.amazon.pl.....! ;-)
        Co do wyszukiwarki, to oczywiscie uzylam, jednak nie wykluczam, ze moglam po
        prostu cos przeoczyc.
        W kazdym razie dziekuje za odpowiedzi i czekam na dalsze sugestie!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka