bdx65 14.04.07, 06:50 Zajrzyjcie koniecznie! Wczoraj kupiłam "Lalę" za 9 zł, a "Na wspak" za 10. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aissa1 Re: Bracka w Krakowie 14.04.07, 10:23 Każdy mól książkowy wie, że trzeba się tam przejść ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: Bracka w Krakowie 14.04.07, 10:49 mól książkowy to wie, że trzeba przejść sie na grodzką, czyli siedzibę główną taniej jatki, bo na brackiej ciasno i szybciej wycofują z półek książki, które na grodzkiej spokojnie jeszcze można dostać:) koło broscianum jakby kto nie wiedział Odpowiedz Link Zgłoś
zdanka1 Re: Bracka w Krakowie 14.04.07, 12:05 Kurcze, jak ja dawno nei byłam w Krakowie, chyba ze 3 lata. A zawsze człowiek wraca stamtąd z cudami :) - im więcej inteligencji, tym częsciej wysprzedaje fortune ksiązkową:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drozd Re: Bracka w Krakowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.07, 14:10 A ta filia taniej jatki na Grodzkiej to gdzie dokladnie, bo nie za dobrze znam Krakow, pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gina Re: Bracka w Krakowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.07, 14:33 www.tanieksiazki.com.pl/go/_files/?file=about_company.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drozd Re: Bracka w Krakowie IP: *.chello.pl 18.04.07, 21:48 dzieki gino, pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anika Re: Bracka w Krakowie IP: *.66.pxs.pl 19.04.07, 13:02 Na Grodzkiej trzeba uwazac bo miedzy tanimi ksiązkami znajdują się tez takie które kosztują tyle co w zwykłej księgarni Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: Bracka w Krakowie 19.04.07, 13:26 Gość portalu: Anika napisał(a): > Na Grodzkiej trzeba uwazac bo miedzy tanimi ksiązkami znajdują się tez takie > które kosztują tyle co w zwykłej księgarni ?? to samo dotyczy brackiej, nie widzę specjalnego powodu do przestróg - na metkę i tak trzeba patrzeć Odpowiedz Link Zgłoś
sztuka.latania Re: Bracka w Krakowie 19.04.07, 18:47 Ojj tak, tak, robiło się w wakacje zakupy tam :) Odpowiedz Link Zgłoś
another_story Re: Bracka w Krakowie 19.04.07, 10:38 Ach, jak ja kocham Bracką... moja ulubiona krakowska ulica ;). A Tania Książka usytuowana w taki sposób, że biedny student polonistyki może sobie umilić życie między zajęciami. Odpowiedz Link Zgłoś
lato87 Re: Bracka w Krakowie 19.04.07, 11:45 W pełni rozumiem sentyment do Brackiej. To jedno z takich miejsc, które od razu przychodzi mi na myśl, gdy pada hasło KRAKÓW. Co do Centrum Taniej Książki , to też często tam bywam, lubię sobie od czasu do czasu poszperać w książkach...i to uczucie gdy znajduje się jakąś perełkę...to jest to! Odpowiedz Link Zgłoś