sztuka.latania 17.04.07, 18:26 Dowiedziałam się, że 24 kweitnia ma się pojawić nowa książka Marcina Świetlickiego pt. "Trzynaście". Nie wiem jak Wy, ale ja już się nie mogę doczekać :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jazzfoxy Re: Trzynaście 17.04.07, 19:32 sztuka.latania napisała: > Dowiedziałam się, że 24 kweitnia ma się pojawić nowa książka Marcina > Świetlickiego pt. "Trzynaście". > Nie wiem jak Wy, ale ja już się nie mogę doczekać :) > Poważnie? To ja też już czekam. Ale co dalsze losy Mistrza? Odpowiedz Link Zgłoś
sztuka.latania Re: Trzynaście 19.04.07, 18:49 Kurcze, Jazzfoxy, właśnie nie wiem, na czym się będzie akcja opierać :) Dostałam tylko od koleżanki smsa, że wychodzi :) A że ona tymczasowo w stolycy, pomyślałam, że to sprawdzone wieści i we wtorek będę szturmować księgarnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
jazzfoxy Re: Trzynaście 19.04.07, 20:43 Mistrz ucieka do stolycy :) www.merlin.com.pl/frontend/browse/product/1,507974.html Odpowiedz Link Zgłoś
sztuka.latania Re: Trzynaście 24.04.07, 18:16 Nie ma! w księgarniach nic nie wiedzą! a koleżanka zarzeka się, że na pewno czytała na stronie Jego wydawnictwa, że będzie! Jazzfoxy, widziałaś gdzieś może? :) Odpowiedz Link Zgłoś
mzrr21 Re: Trzynaście 24.04.07, 20:36 Zamówiłam w Ksiegarni Gandalf, piszą że 24.04 premiera Odpowiedz Link Zgłoś
sztuka.latania Re: Trzynaście 26.04.07, 18:01 moze 24.04. tylko w internecie?? echh zapomnialam sie dzis rozejrzec, czy juz dojechala! jutro pojde na poszukiwania Mistrza :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ghostek Re: Trzynaście IP: *.elpos.net 25.04.07, 00:15 A ja tam drugi raz sie nie nabiore. Raz mozna bylo to zniesc - jako ciekawostka i ekstrawagancja swietnego poety, drugi raz no way! Odpowiedz Link Zgłoś
mrmisio Re: Trzynaście 25.04.07, 00:38 Premiera jest podwójna w ten dzień - bo nie tylko "13" Polecam, a co mi tam, www.portalkryminalny.pl Odpowiedz Link Zgłoś
akondze Re: Trzynaście 25.04.07, 08:56 Ciekawe, czy dojedzie chociaż do dwudziestu ;) ---------- ...skwak? Odpowiedz Link Zgłoś
sutekh1 Re: Trzynaście 26.04.07, 14:34 e, w LAMPIE to już jest nawet recka z świetla.. jest także powiew nowego, powieść dettektywną napisał pan Maciej malicki. warto skubnąć..niepewnym jednak czy ja dołączę do grona Odpowiedz Link Zgłoś
sztuka.latania Jest! 28.04.07, 11:48 Balam sie, ze druga czesc bedzie slabsza, ze juz sie nie da takiej drugiej ksiazki napisac, na szczescie obawy byly przedwczesne :) Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś