Gość: deviries IP: *.net-serwis.pl 05.07.03, 00:53 Kto zna? Ja właśnie skończyłem czytać. Sam nie wiem, ale chyba mi sie podobało. Ale ciekaw jestem zdania innych. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mellinda Re: Selekcja naturalna 21.07.03, 11:58 Ja też przeczytałam. I podobała mi się, jak najbardziej. Napisana tak potocznym językiem, że brzmiała bardzo realistycznie i przyjemnie się czytało :-) Gdzieś słyszałam recenzję że to taka męska "Bridget Jones". Z Bridget identyfikowałam się w wielu kwestiach i strasznie mnie ciekawi czy panowie identyfikuja się w jakikolwiek sposób z bohaterem "Selekcji Nat."? Historia mocno zakręcona ale w sumie zostawia miłe wrażenie. Tylko to hollywoodzkie zakończenie - raczej nie bardzo pasowało mi do całości... Odpowiedz Link Zgłoś
staua Re: Selekcja naturalna 21.07.03, 15:38 Co to za ksiazka? Mozecie podac autora? Zaintrygowala mnie... Dzekuje z gory. Odpowiedz Link Zgłoś
mellinda Re: Selekcja naturalna 22.07.03, 09:12 Bill Dare "Selekcja Naturalna. Striptiz męskiej duszy". Baw się dobrze - sporo humoru :-) Odpowiedz Link Zgłoś