Dodaj do ulubionych

Empik.com po zmianach

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.07, 10:38
Czy tylko mnie wysłali w kosmos całą zawartość koszyka i przechowalni?
Obserwuj wątek
    • daggy4 Re: Empik.com po zmianach 05.10.07, 11:52
      jakich zmianach?
    • Gość: maruka Re: Empik.com po zmianach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.07, 12:30
      Jak mieli bałagan tak mają. Cześć książek nadal niby nie mają, choć w salonach
      stoją na półkach. Jedyne co zmienili to wystrój okna w internecie, a przecież
      nie chodzi nam o to aby było ładniej ale o to aby było prawdziwa informacja.
      • Gość: chp Re: Empik.com po zmianach IP: *.chello.pl 17.10.07, 22:25
        co ty gadasz od pyty tytulow maja, i to jeszcze pare zet taniej zawsze niz w
        salonie, polaczkom to nigdy nie dogodzisz
    • matsuo Re: Empik.com po zmianach 06.10.07, 13:27
      Wygląda o wiele znośniej, ale wyszukiwarka i tak do niczego.
    • Gość: Seven_up Re: Empik.com po zmianach IP: *.man.bydgoszcz.pl 06.10.07, 20:09
      Ja też straciłem koszyk i przechowalnię. Napisałem im maila, czy można to jakoś
      naprawić, ale oczywiście zero odzewu.
      I do tego wyszukiwarka pokazuje tylko 5 książek na stronę - co to ma być? Czy
      oni myślą, że ludzie ciągle "jadą" na modemach?!
      • kubissimo Re: Empik.com po zmianach 06.10.07, 21:18
        > Czy oni myślą, że ludzie ciągle "jadą" na modemach?!

moze to uklon w strone ludzi korzystajacych z sieci przez komorke? ;)
        • Gość: merlin Re: Empik.com po zmianach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.07, 22:11
          nie. To reklama MERLINA
          • kazik996 Re: Empik.com po zmianach 25.10.07, 17:53
            hihi, no niby można to tak określić, ale nie przesadzajmy. merlin nie potrzebuje
            chyba reklamy w oparciu na bledach konkurencji, doskonale radzi sobie sam :)
    • Gość: eloy Re: Empik.com po zmianach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.07, 23:26
      Raz zamówiłem i wystarczy. Zalogowałem się w merlinie. Jest lepszy, sporo
      książek zresztą mają tam taniej, a co ważne to polska firma!
      • brainsss Re: Empik.com po zmianach 12.10.07, 10:27
        no nie powiedziałbym że mają taką ofertę jak empik:) ja się raz naciąłem na
        merlina że niby była promocja że przesyłka za darmo i mi przysłali ksiazkę a za
        przesyłkę musiałem zapłacić:( teraz niby maja też 3 sklepy gdzie można odebrać
        ksiazkę sobiście i nie płacić za przesyłke ale to jest warszawa i piaseczno a ja
        jestem z łodzi i nie chce mi się jeździć po ksiazkę tam:) a empik spokojnie,
        ładnie nowa stronka działa, piękn ywygląd, odbierasz sobie w jednym z salonów
        rozmieszczonych w całej Polsce i płacisz mniej. empik!
        • Gość: quentin Re: Empik.com po zmianach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.07, 17:22
          Bałagan dalej ten sam. nie dosc że koszyk i schowek zniknęły, to
          jeszcze - poza wyglądem strony - nic sie nie zmieniło, a juz na
          pewno nie na lepsze. Np. w dziele filmy szukanie konkretnego
          rezysera jest w wiekszosc wypadków bezcelowe, bo oni chyba nie
          uznają czegoś takiego. Wiekszość filmów jest przypisana
          scenarzystom:) To bardzo ułatwia dokonanie zakupu;)
          • Gość: Robik Re: Empik.com po zmianach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.07, 18:48
            Mi się nowe kolorki podobają, a co do schowka, to fakt zniknął, ale napisałem do
            nich i mi przywrócili bez problemowo - dla chcącego nic trudnego:P
            • Gość: Zasłon Re: Empik.com po zmianach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.07, 19:20
              No, faktycznie schowki zniknęły i ludzie narzekaja, bo latwiej skrytykować niz
              cos z tym zrobić!!!Nowa stronka rules :)
        • Gość: dada Re: Empik.com po zmianach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.07, 19:35
          Wlasnie, fajnie , ze empik tak chwalony, bo mi tez sie podoba ;)to ich wielki
          atut, ze odbiera sie w salonie za frikasa!a zamawia taniej przez necik
          • pisam Re: Empik.com po zmianach 14.10.07, 20:04
            Zgadza się, że strona jest ładniejsza od starej. Ale jednocześnie nie zrobiono
            nic aby poprawić ich bazę i np. część książek jest nadal pokazywana jako
            niedostępna choć w rzeczywistości leżą u nich na półkach w większości salonów.
            Dla przykładu książka - Misjonarze z Dywanowa
            • Gość: majka Re: Empik.com po zmianach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.07, 20:43
              a ja jestem z nowej witrynki bardzo zadowolona :) czysto schludnie i
              przejrzyście. co do wyszukiwarki to działa bez zarzutu. i jak sie jest
              zarejestrowanym to można brać czynny udział w budowaniu bazy np. dodawaniu haseł
              kluczowych, świetna opcja :)
              • Gość: Trodżi Re: Empik.com po zmianach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.07, 13:14
                No, ulłtwili poruszanie sie po stronce i zamwaianie przez to tez.Zarejestrować
                sie musze, bo jeszcze tego nie zrobilem
                • skutiw77 Re: Empik.com po zmianach 16.10.07, 17:21
                  Ile pochlebnych wypowiedzi. I wszystkie od niezarejestrowanych użytkowników
                  korzystających - traf chciał - akurat z neostrady. Cóż za zbieg okoliczności!!!
                  Nikt chyba bowiem nie przypuszcza, że to może być akcja PR-owska działu promocji
                  Empiku po tym, gdy ich klienci wkurzyli się na fatalnie wykonaną zmianę strony
                  internetowej.
                  • astendo Re: Empik.com po zmianach 16.10.07, 19:26
                    hmm, a co ma neostrada do tego? pare milionów ludzi w Polsce ją ma:/
                    a inną sprawą jest strona empiku. poprzednia była ładniejsza, to fakt. ale i ta
                    ma swoje plusy. np. wreszcie coś na niej widać :]
                    strona to strona. podoba się albo nie. ale że fatalnie to nie wiem - jak na mój
                    gust chodzi dokładnie tak samo średnio jak poprzednia.
                    • Gość: agnostic5 Re: Empik.com po zmianach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.07, 23:04
                      Przerażająca jest ilość wpisów przez pracowników korporacji na forum.
                      Już nie da się normalnie czytać Forum, bo nie wiadomo, czy za kolejnym postem
                      nie kryje się pracownik dziłu promocji. Internet został zasyfiony.
    • regndronning Re: Empik.com po zmianach 17.10.07, 08:19
      Mi tez wyslali i mojemu mezowi rowniez...
      zastanawia mnie natomiast kwestia cen w dziale importowanym..
      wczoraj rano wchodze do swojego koszyka (hyhy jak to brzmi)
      i ksiazka ktora chce zamowic kosztuje 144 zl.. wieczorem... ok 190..
      tak samo z druga .. najpierw byla po 90 cos.. pozniej niedostepnana
      a teraz pona 120.. urosla mi gula w gardle..
      przeciez do cholery jasnej zloty idzie do gory.. owszem cena
      podstawowa w funtach.. ale... w ciagu kilku godzin nie mielismy
      zapasci ekonomicznej!!!!
      mam cicha andzieje, ze towarzystwo sie pomylilo... i ze ceny wroca
      do tego poziomu na jakim byly
    • magdunia83 Re: Empik.com po zmianach 17.10.07, 09:39
      ja słyszałam, że to przejściowe kłopoty z serwerem. mi już wczoraj
      działało wszystko okej.po zmianie stronki myślę, że takie rzeczy
      przez chwilę mogą występować, ale to na pewno przejściowe.
    • greenvelvet Re: Empik.com po zmianach 18.10.07, 19:10
      Widać z wypowiedzi, że jak się coś podoba to na pewno reklama, a jak się nie
      podoba to jest gites?? Chore. ja z empiku i internetowego i tego zwykłego
      korzystam od ładnych paru lat i jest ok, co do zmiany strony, zmienili- i ok,
      świat sie nie zawalił przez to przecież, wiadomo, że jednym się będzie podobać
      innym nie- mi się podoba,ha!
      Fakt schowek zniknął, ale jak napisałam do nich ,to o dziwo mi przekopiowali
      stary ( wybiórczość? nie wydaje mi się, chyba nie którzy po prostu cierpliwości
      nie mają, albo nigdy nie pracowali w dużej firmie i nie wiedzą, że wszystkiego w
      minutę zrobić sie nie da).
      Pozdrawiam,
      tak proempikowo, a co!
      :P
      • Gość: Martynek Re: Empik.com po zmianach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.07, 18:31
        ja korzystałem z różnych sklepów i różne mogę chwalić. ale w sumie jakoś
        najbardziej jestem zżyty z empikiem, może dlatego że jest 5 minut od domu :P
        więc zamawiam po cenach netowych i idę na drugą stronę ulicy żeby odebrać :P nie
        wiem co tak psioczycie na ten empik ja bardzo lubie
        • Gość: chp Re: Empik.com po zmianach IP: *.chello.pl 20.10.07, 15:34
          dobrze, mozna zaoszczedzic na przesylce i masz jeszcze kilka zetow mniej za to,
          ze kupujesz online.
      • Gość: Seven_up Re: Empik.com po zmianach IP: *.man.bydgoszcz.pl 19.10.07, 19:08
        Niestety jest spore prawdopodobieństwo, że część wpisów "pochwalnych" to
        zorganizowana akcja. Przesłanki, to mój zdrowy rozsądek ;) i choćby ten cytat:
        "Od pewnego czasu pod moim starym wpisem Zakupy w Empik.com, dokładniej rzecz
        biorąc odkąd w sieci pojawiła się nowa strona tego sklepu, zaczęły pojawiać się
        krótkie komentarze entuzjastycznie oceniające nowy serwis. Cóż, myślałem że to
        tylko jakieś dziwolągi zachwycające się czymś, co akurat najlepsze nie jest, ale
        dzisiaj doszedłem do wniosku, że w ordynarny sposób ktoś spamuje sieć, próbując
        przekonać ludzi o nowej jakości sklepu."
        Więcej pod poniższym linkiem (to nie moja strona, w razie czego, ale autor jest
        dla mnie wiarygodny):
        www.maciejmajewski.pl/czytam/2007/10/czy-agencja-public-relations-121prpl-spamuje-blogi-i-fora-w-imieniu-empikcom/
        PS. Co do schowka, to też do nich napisałem i co? No i nic. Nie odzyskałem go.
        • pisam Re: Empik.com po zmianach 19.10.07, 20:54
          Zgadzam się z przed mówcami, którzy tak samo jak ja oceniają że w gruncie rzeczy
          zmieniła sie wyłącznie grafika strony. Nie ma żadnej poprawy jeśli chodzi o
          działalność strony, przy okazji część klientów straciła koszyki. Część książek
          straciła także opinie czytelników i ma tzw."czyste konto". Ale jest coś
          gorszego, otóż administratorzy strony nie reagują na żadne przesłane uwagi,
          widać że wychodzą z założenia, iż to co oni stworzyli jest bezbłędne a nas ( w
          końcu ich utrzymujemy swoimi zakupami) traktują jak ostatnio politycy - jako
          ciemne masy.
          Oczywiście nie zaprzeczam, że nadal prawdziwy EMPiK ( nie empik.com ) jest
          jednym z wygodniejszych sieci gdzie można kupić książkę lub cd, ale także jako
          siecią gdzie trudno znależć prawdziwego miłośnika książki a co jeszcze
          porozmawiać z nim o tym co nam proponują. Być może są tacy pracownicy w
          centrach, ale u nas na prowincji, to są przeważnie młodzi i dość przypadkowi
          ludzie którzy uważają że są dobrymi pracownikami, bo pamiętają gdzie jakie
          książki leżą. Dlatego kupuje u nich tylko czasopisma, a książki wolę kupić u
          mojego starego i dobrego księgarza z którym przy herbacie(kawy nie piję) mogę
          spokojnie porozmawiać o tym co mnie interesuje. Szkoda tylko, że w dobie pogoni
          za "sukcesem" mój księgarz ma coraz mniej czasu dla takich klientów jak ja i mi
          podobni.
    • Gość: mg Re: Empik.com po zmianach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.07, 14:21
      Nie wiem, może mam zaćmienie i nie widzę tej opcji, ale na starej
      stronie empiku, kupując książki z katalogu zagranicznego mogłam
      wybierać język, w którym ma być książka. Bardzo mi się to
      przydawało, a teraz nie ma takiej mozliwości. Do bani z takimi
      ulepszeniami!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka