Dodaj do ulubionych

Znizki w empiku

IP: *.wro.vectranet.pl 24.04.08, 08:45
witam,
kupuje w empiku dosyc regularnie (przez internet) i jakos nigdy sie nie zdarzylo, zebym dostala jakas znizke czy inny bonus. znajomi dostaja. Wiec tak sie zastanawiam, czy to trzeba sobie zasluzyc szczegolnie dlugim stazem? albo wysokoscia rachunkow? wie ktos moze?
Obserwuj wątek
    • laperla Re: Znizki w empiku 24.04.08, 11:35
      przebywajac ostatnio w polsce mialam okazje wstapic na chwile do
      empiku. juz na wstepie zmierzono mnie wrogim spojrzeniem i
      potraktowano jak intruza, wiec postanowilam poszukac sama tego, co
      mialam zamiar kupic. nie znalazlam, wiec zdecydowalam sie poprosic o
      pomoc. ekspedientka zachnela sie, po czym leniwie podeszla do
      komputera, aby poszukac. w koncu laskawie wskazano mi regal z dwiema
      popularnoaukowymi pozycjami, powierzchonymi, kolorowymi ksiazeczkami
      i raczej niegodnymi polecenia. przy okazji dano mi do zrozumienia,
      ze "tu sie wlasnie wyklada i rozpakowuje towar", wiec najlepiej
      byloby gdybym sie pospieszyla z tym moim "szukaniem".

najchetniej zrezygnowalabym z zakupow kompletnie, gdyby u wyjscia
      nie czekal na mnie tomik szymborskiej w dwujezycznym wydaniu.
      (polecam :)

ale empik? nie, dziekuje, wole ksiegarnie albo antykwariaty, w
      ktorych ksiazka nie jest redukowana wylacznie do statusu towaru, a
      klient do ... (wybierz dowolna opcje).
    • Gość: kasia Re: Znizki w empiku IP: *.pwpw.pl 24.04.08, 14:05
      Niw eim od czego to zalezy , ale wczoraj na www.empik.com była dość
      zaskakująca sytuacja - niebotyczne znizki się wyświetlakly i BARDZO
      żałuję że zamówiłam tylko jedną pozycję, bo dziś ceny wrocilky do
      normy, czyli do kilku złotych niżej za ksiązkę. Zamówiłam Jamie
      Oliwer którąś pozycję - normalna cena 75 zł w księgarni, a na
      empik.com, wczoraj zamówiłam za 51,26. Moze coś się stało z ich
      systemem ?
      • Gość: owca Re: Znizki w empiku IP: 217.11.139.* 24.04.08, 15:53
        hhh, bo wczoraj był Dzień Książki i wszędzie były promocje - w
        normalnym empiku np. 3 książki w cenie dwóch.
        • Gość: łowca okazji Re: Znizki w empiku IP: 80.51.91.* 24.04.08, 18:53
          tak, ale ciekawe jest, to, że wiele z "drogich" książek było w tym dniu niedostępnych... oczywiście po północy w cudowny sposób pojawiły się jako towar do zamówienia "od ręki".

nie sądzę, by empik miał czyste intencje robiąć taką promocję...
          • Gość: łowca okazji Re: Znizki w empiku IP: 80.51.91.* 24.04.08, 18:56
            tak czy inaczej - naraże się zapewne większości tymi słowami - lepszą promocją byłby zestaw: 15% zniżki + darmowa dostawa do domu (kurierem oczywiście) :)

pozdrowienia dla moli ksiązkowych! ;)
            • Gość: joanna Re: Znizki w empiku IP: 83.13.14.* 29.04.08, 15:30
              23 z okazji dnia ksiazki w empiku internetowym znizki byly 25% wiec
              nawet wiecej niz 15%:-)
              Ale to prawda co do naglej niedostepnosci pewnych ksiazek 23/4. Mnie
              tez sie trafilo ze kilka wybranych przez mnie pozycji bylo
              niedostepnych w dniu z rabatami a 24 juz sie pojawily:-(

Co do promocji to kilka razy dostałam maila z informacja ze ileś tam
              ( nie pamiętam już czy bylo to 100 czy 1000) pierwszych osob ktore
              zloza zamowienie otrzyma rabat w wysokosci... dokladnie tez nie
              pamietam ale to bylo z 10 czy 15zl. Korzystalam z tej promocji "kt
              pierwszy ten lepszy" i rzeczywiscie otrzymalam rabat.
              • dorota_elzbieta Re: Znizki w empiku 30.04.08, 08:02
                Dla mnie obecnie empik i merlin maja ubogą ofertę, co nie znaczy, że nie trafi
                się coś ciekawego,,,no i drogo jest
    • Gość: miki Re: Znizki w empiku IP: *.rev.masterkom.pl 05.05.08, 15:32
      to może zacznij kupować w E-Księgarni jest tanio i są zniżki ;)
      -------------------------
      wiersze.nexto.pl
      • Gość: elna Re: Znizki w empiku IP: *.wro.vectranet.pl 28.05.08, 17:37
        no więc okazuje sie, ze dla internetowych klientow empik ma jakieś zniżki. ostatnio dostałam na 15 zł. wybrałam książkę, wklepuję ten ich magiczny kod i ... jest nieważny. wszystko było ok, byłam zalogowana, ale nie działało. książka była droga (90 zł), więc kod byłby jak znalazł.
        nie jest to moim zdaniem uczciwe...
        • gocha221 Re: Znizki w empiku 28.05.08, 21:42
          Ja takie zniżki dostaję dość regularnie.
          15 PLN za zakupy powyzej 80zl, czasem 10 zl za zakupy powyzej 60PLN.
          Czesto w mailu jest info, ze kod jest wazny dla np. 1000 pierwszych kupujących.
          Może sie nie zmieściłaś.

Kilka dni temu dostałam kod, który był ważny do 25 maja. Może ten termin
          przekroczyłaś?
          • Gość: elna Re: Znizki w empiku IP: *.wro.vectranet.pl 30.05.08, 16:17
            > Kilka dni temu dostałam kod, który był ważny do 25 maja. Może ten termin
            > przekroczyłaś?

Mój kod tez był ważny do 25 maja, zakupy chciałam zrobić właśnie 25. maja w południe. Dla mnie do 25. oznacza, ze z tym 25 majem włącznie.
            No chyba ze gdzieś coś jest bardzo drobnym druczkiem.......
            • Gość: ja Re: Znizki w empiku IP: *.lodz.dialog.net.pl 01.06.08, 18:20
              Ja, mój chłopak i moja mama mieliśmy ten sam kod. Przypuszczam więc, że jeden
              kod rozesłali do wszystkich. I to jest dopiero nieuczciwe, bo nigdzie nie
              napisano, że jest to kod, który może wklepać tylko jedna osoba.
              • Gość: elna Re: Znizki w empiku IP: *.wro.vectranet.pl 01.06.08, 18:35
                Gość portalu: ja napisał(a):

> Ja, mój chłopak i moja mama mieliśmy ten sam kod. Przypuszczam więc, że jeden
                > kod rozesłali do wszystkich. I to jest dopiero nieuczciwe, bo nigdzie nie
                > napisano, że jest to kod, który może wklepać tylko jedna osoba.

a jaki mieliście ten kod? bo mój to c2c62c, ważny do 25. maja...
                • Gość: ja Re: Znizki w empiku IP: *.lodz.dialog.net.pl 02.06.08, 18:53
                  Właśnie taki!
                  • Gość: ja Re: Znizki w empiku IP: *.lodz.dialog.net.pl 02.06.08, 18:58
                    Dlatego jestem wkurzona na empik! Nigdzie nie napisali, że zniżka jest dla
                    jednego farciarza, któremu jako pierwszemu uda się wklepać kod. Może liczyli na
                    to, że czy z kodem, czy bez, to zamówienie złożą. Ja nie złożyłam.
                    • arribeth Re: Znizki w empiku 03.06.08, 09:39
                      Czyżbym to ja była tym farciarzem? Zamówienie złożyłam 24 maja, kod zadziałał.
                      • Gość: ja Re: Znizki w empiku IP: 80.51.91.* 03.06.08, 12:23
                        "ważny do 25. maja" - czyli zamówienie trzeba było złożyć do 24 maja do godziny 23:59 sekund 59 :D
                        • Gość: nie ja(sne) Re: Znizki w empiku IP: 193.59.173.* 10.06.08, 10:42
                          Niejasne sformułowanie. Jeżeli biorę urlop do 25-ego, to znaczy, że
                          25-ego jeszcze się wywczasuję, a do pracy powracam 26-ego. Ta sama
                          logika działa na wszystkich frontach życia, więc przedziwne, że dla
                          odmiany w tym sklepie do 25-ego oznaczało jakoby 'do 24-ego'... BTW,
                          mnie też kod nie zadziałał (25-ego).
                          • maadga Re: Znizki w empiku 11.06.08, 11:31
                            Na forularzu urlopu powinno być do 25 włącznie i wtedy jest razem z
                            dniem 25 jeśli jest tylko do 25 to znaczy że do 24 do godziny
                            23:59:59.
                            A kod jeden dla wszystkich, bo po co generować tak duża liczbę kodów
                            dla systemu bezsensowne.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka