Dodaj do ulubionych

Szukam, kupię, oddam

• Gość: filia Technika Alexandra IP: *.ostrog.net.pl 28.02.10, 00:23
      Poszukuję książek, podręczników dotyczących Techniki Aleksandra.
    • Gość: ernie Re: Szukam, kupię, oddam IP: *.171.171.84.static.crowley.pl 01.03.10, 13:26
      Książki Kapuścińskiego oddam.
      "Cesarz", "Chrystus z karabinem na ramieniu" itd.
    • bacha1979 Szukam pilnie książki 02.03.10, 10:16
      josef Martin: "Tak daleko jak nogi poniosą"....
      będę wdzięczna ZA JAKIŚ NAMIAR.
    • Gość: evita E. Zola, A. Cukierman- kupię IP: *.ekspres.net.pl 05.03.10, 12:39
      Kupię następujące książki:
      A. Cukierman- " Nadmiar pamięci"
      E. Zola- " Jego ekscelencja Minister"
      E. Zola- "Kuchenne schody"
      Proszę o kontakt: ewamar14@wp.pl
    • ak_derk poszukuję ksiązki o magi, dziewczynie, 05.03.10, 14:34
      parę lat temu czytałam opowieść o dziewczynie wioski bodajże gdzieś na
      wschodzie , która miała magiczne moce , w wiosce były trzy staruszki uznawane za
      wiedzmy, dziewczyna opuszcza wioskę, przenosi sie do nowego świata,pojawia się
      tam moty tajemniczych śmieciarzy, którzy sprawiają ze rzeczy i ludzie znikają, w
      książce jest wile rożnych symboli np pojawia się watek o jajkach faberge. wiem
      ze autorem ksiazki jest kobieta jednak nie mogę przypomnieć sobie tytułu ani
      danych autorki.
    • domiviki Neurologia M. Mumenthaler 11.03.10, 22:01
      Odkupię "Neurlogię" M. Mumenthalera, wydaną po 2000 r.,
      przetłumaczoną na polski...
    • olaaa99 Re: Szukam, kupię, oddam 14.03.10, 02:05
      Mam mnóstwo lektur szkolnych z liceum, chętnie odsprzedam bądź mogę
      wymienic na inną ciekawą książke.
    • Gość: aga Lewandowski Królowa Joanna D'arc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.10, 12:06
      jak w temacie
      • Gość: finegan Kupię "Przypadki inżyniera ludzkich dusz" IP: *.acn.waw.pl 02.04.10, 21:02
        Jak w temacie.
        Autor: Skvorecky
        Kontakt: finegan@wp.pl
        • ktat Re: Kupię Millenium 08.04.10, 12:27

• Gość: justysialek Poszukuję "W głębi kontinuum" Jean Liedloff IP: *.skierniewice.vectranet.pl 18.04.10, 22:32
      Pilna sprawa. Będe wdzięczna.
      justysialek@gazeta.pl
    • Gość: marian_ka "Irusia" Stanisław Pasławski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.10, 23:30
      Szukam dla mojej Babci jej ukochanej książki z dzieciństwa - "IRUSIA"
      ks.STANISŁAWA PASŁAWSKIEGO. Chętnie odkupię/przyjmę/pożyczę/wymienię/przyjmę
      elektroniczną wersję lub kserówkę/dowiem się gdzie można ją dostać.
      kontakt: mail marian_ka(@)op.pl
      gg pięć zero pięć osiem pięć sześć jeden
    • kki13 Re: Szukam, kupię, oddam 23.04.10, 15:18
      Posiadam na wymianę:
      Chłopiec, który spał pod pierzyną ze śniegu-Henning Mankell
      Amore 14- Federico Moccia
      Sekret Genezis- Tom Knox
      Dzieci umarłych- Elfriede Jelinek
      Wojownik Rzymu.Ogień na wschodzie- Sidebottom
      wszystkie nowe, nieczytane.
      Szukam:
      Gra ze śmiercią w tle- Nancy Lane
      Taniec czarownic- Gregson
      książki Ewy Ostrowskiej i Theresy Monsour.
      Katarzynaiwanczak@interia.pl
      • Gość: karolinka_ewa KUPIĘ Kolekcja Gazety Wyborcze"Literatura XX wielu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.10, 17:00
        Witam

Poszukuję drugiej dwudziestki (książki od numeru 21 do 40) kolekcji Gazety Wyborczej "Literatura XX wieku". Jestem zinteresowana ofertami zarówno od osób posiadających wszystkie wymienione pozycje, jak i niektóre z nich.

Proszę o informacje na maila karolinka.ewa@poczta.onet.pl lub jako odpowiedź do tego wątku.

Pozdrawiam
        • drano Re: KUPIĘ Kolekcja Gazety Wyborcze"Literatura XX 14.05.14, 13:32
          Mam tomy 21 i 22. Opowiadania Jarosława Iwaszkiewicza i Absalomie, Absalomie... Williama Faulknera.
    • palmere Templariusze 06.05.10, 09:21
      Szukam ciekawej książki o Templariuszach.
    • Gość: Pola Ratunku. "Baśnie z dalekich wysp i lądów",... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 07.05.10, 09:16
      ... wydanie, które posiadałam i ktoś mi bezczelnie zwinął (wrr!) okazuje się
      chyba zbiorową halucynacją, bo nie istnieje w internecie!

Miałam "Baśnie..." w czerwonej okładce, z obrazkami na całą stronę (A4), chyba
      malowanymi farbami. Szukam i szukam, i okazuje się, że w "przestrzeni
      publicznej" ta książka funkcjonuje tylko w wydaniach z lat sześćdziesiątych albo
      w najnowszych- z granatową okładką, ani w połowie tak urocze jak te moje.
      Jeśli ktoś posiada poszukiwane przeze mnie wydanie i jest mu wszystko jedno :)
      to zobowiązuję się do kupna wskazanego egzemplarza w zamian za czerwony!
      (desperacja)
      Jeśli natomiast nie jest Wam wszystko jedno, to powiedzcie mi proszę z którego
      roku jest to wydanie- będę bardzo wdzięczna.
      Pozdrawiam!
      • Gość: Kawka Re: Ratunku. "Baśnie z dalekich wysp i lądów",... IP: *.avamex.com.pl 06.06.10, 19:23
        Witam,
        Natknęłam się na takie wydanie baśni Markowskiej ( link poniżej). Wprawdzie
        tytuł nie jest dokładnie taki, jaki podajesz, ale za to książka jest w
        czerwonej, twardej okładce i chyba formatu A4.Pozdrawiam.
        www.allegro.pl/item1060185204_basnie_ksiezycowe_za_siedmioma_markowska_okazja.html
        • benita5 HAnba domowa Jacka Trznadla 10.06.10, 12:55
          poszukuje. Wyszlo w 2 obiegu przed 20laty, ale moze ktos ma i inna wersje.
      • Gość: yassa Re: Ratunku. "Baśnie z dalekich wysp i lądów",... IP: *.chello.pl 25.10.10, 22:35
        Cześć,
        moje "Baśnie z dalekich wysp i lądów" W. Markowskiej i A. Milskiej pochodzi w wydawnictwa Nasza Księgarnia z 1970 roku; format A4( lub bardzo zbliżony), na okładce ilustracja wykonana jakby akwarelami.
        O to wydanie chodziło?
        Pozdrawiam
        Y.
    • kki13 Re: Szukam, kupię, oddam 28.05.10, 13:42
      Posiadam dwa egzemplarze książki "Ciężar milczenia" Gudenkauf, wymienię jedną na
      ciekawy kryminał.
      katarzynaiwanczak@interia.pl
    • pani.zemsta Stephen King "TO" 30.05.10, 09:33
      Kupię wydanie z Kameleona: netzach1985@o2.pl
    • Gość: Patrycja@Krosno Szukam Mrożek, Skalmowski "Listy 1970-2003" IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 31.05.10, 17:23
      Bardzo pilnie kupię książkę Skalmowskiego i Mrożka "Listy 1970-2003". Cena nie
      gra roli!! Proszę!
      • Gość: Janusz Szukam "Bylem Kapo" Krukowski Stanislaw IP: *.vnet.wnec.edu 24.06.10, 19:06
        Jezeli ktos ma to kupie.
        • bertland Szukam "W stronę Swanna" Prousta (Prószyński) 25.06.10, 22:20
          Jak w temacie; chodzi o pierwszą część cyklu "W poszukiwaniu straconego czasu"
          wydanego przez Prószyński i S-kę.
          Kontakt: finegan@wp.pl
    • Gość: Patrycja@Krosno Re: Sprzedam książki tanio ! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 31.05.10, 17:27
      Ten link się nie otwiera.. A masz może książkę Skalmowskiego i Mrożka "Listy
      1970-2003"?
    • Gość: pietja Re: Szukam, kupię, oddam IP: 194.169.228.* 28.06.10, 18:41
      Witam,

szukam wspomnień G. Gutowskiego "Od Holocaustu do Hollywood".

P.
      • Gość: majolika2 Re: Szukam, kupię, oddam IP: *.avamex.com.pl 05.07.10, 16:55
        Jest kilka egzemplarzy na Allegro, w różnych cenach:
        www.allegro.pl/listing.php/search?string=gutowski+od+holocaustu&from_showcat=1&category=0&sg=0&change_view=1
    • illokucja Re: Szukam, kupię, oddam 07.07.10, 21:23
      KUPIĘ!! za rozsądną cenę książkę Michaela Ende "Niekończąca się historia", ale
      poszukuję pierwszego polskiego wydania z 1986 roku. Tylko to mnie interesuje ;-)

Dzięki za wszelkie informacje.
    • magdaom Kupię "Buty mojego męża" 15.07.10, 02:06
      Kupię książkę "Buty mojego męża" - proszę o kontakt na
      magdaom@gazeta.pl
      • joanka-r Re: Kupię "Buty mojego męża" 18.07.10, 23:39
        Ma ktoś ''Nocnik'' Żuławskiego? myślałam ze zdążę kupić, niestety zakazali sprzedaży a na allegro po 200-300 zeta.
        • jacek1f kupię Storcha "Łowcy Mamutów" - szukam od dawna 19.07.10, 18:38
          i ... zgapiłem sie rok temu na allegro. Moze ktos tu?
          :-)
    • perspektywa13 kupie "Marii Antoniny podróż przez życie" 21.07.10, 20:59
    • agrafka11 Re: Szukam, kupię, oddam 23.07.10, 10:55
      Schabowski "Nie ma ulicy Zielonej" - bardzo mi zależy na tej książce, ze względu
      na Tatę. Ma ogromny sentyment do czasów i przede wszystkim miejsc w niej
      opisanych. Czaiłam się na nią na allegro, oczywiście zgodnie z prawem Murphy'ego
      była, ale nie dane było mi jej kupić. Chciałam sobie ogon odgryźć ze złości ;)
      Proszę o info jeśli ją macie albo namówicie znajomego który ją ma żeby mi
      sprzedał :)
    • Gość: Magda Szukam - kupię "Buty mojego męża" IP: *.edata.net.pl 24.07.10, 00:14
      Szukam - kupię "Buty mojego męża" Anna Wasilewska, Agnieszka
      Wesolowska
      Proszę o maila magdaom@gazeta.pl
    • Gość: mei !!!szukam książek o wuxia (chińskich bohaterach) IP: *.jkns.pl 15.08.10, 18:17
      Witam:) poszukuję książek opowiadających o chińskich bohaterach/wojownikach (wuxia). Dla wyjaśnienia- szukam książek, których fabuła jest podobna to takich filmów jak:

Dom Latających Sztyletów,

Przyczajony tygrys ukryty smok

Hero

Dzięki za odpowiedź:))
    • Gość: michero David Halberstam 'Grać i wygrać' / 'Playing for keeps' IP: *.opera-mini.net 21.08.10, 00:43
      Cześć
      Szukam książki jak w tytule, przede wszystkim po polsku. Nigdzie niestety nie można jej znaleźć, ale może ktoś widział albo ma, chętnie odkupię:) ostatecznie w wersji oryginalnej albo ebook. Byłbym wdzięczny za pomoc:)
      Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka