mujer_bonita 21.04.10, 13:49 akcja36.pl/zwiazek/36porad/ Dla każdego coś miłego, z dedykacją do przedstawicieli frakcji 'nie da się' u obu płci ;) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pedzlowy Re: 36 porad na udany związek wg. prof. Starowicz 21.04.10, 14:14 a ja przy okazji wrzuce link do wynikow ankiety Izdebskiego, dotyczyla zycia seksualnego internautow!!! konferencja.imagetv.pl/download/Seks_Polakow_w_Internecie_prezentacja.pdf Odpowiedz Link
malaga-malaga izdebski ... 22.04.10, 19:57 Lubie izdebksiego, bo jest bezposredni. co do ankiety to znam ja dobrz,e nawet wypelnialem. dziwi mnie tylko, ze tak duzo osob przyznalo sie do zdrady. mega duzo. to niepokojace. Odpowiedz Link
skarpetka_szara Re: 36 porad na udany związek wg. prof. Starowicz 21.04.10, 15:22 Ok, dobre, ale po 15stym punkcie wlasciwie wszystko sie powtarza uzywajac innego sformulowania. Odpowiedz Link
anihania Re: 36 porad na udany związek wg. prof. Starowicz 21.04.10, 16:41 Już wiem skąd wziął się sukces powodzenia mojego małżeństwa. Odpowiedz Link