sammy-jo
12.09.10, 14:15
lekarze twierdzą, że są pigułki coraz nowszej generacji, ale zarówno od koleżanek biorących jak i z forum przekonałam się że tycie i puchnięcie jest nieuniknione, nawet do 6 kg. A... ja szczerze mówiąc, lubię i bardzo pracuję nad swoją sylwetką, a i mój mąż lubi szczupłe dziewczyny.
a że mam figurę typowej klepsydry, biust i biodra i jestem wysoka, to każdy gram w talii ma znaczenie !!! eksperyment typu 3kg do przodu i zrzucić - nie wiem czy by dobrze zrobił!!!
I do dziewczyn pytanie. zielona pod tym względem jestem, nic poza gumami nie stosowałam (poza szaleństwem na maxa w dni niepłodne z marginesem czasowym na wszelki wypadek).
Jak się czułyście po braniu tabletek?jak wychodzi adaptacja? bo ja w połowie cyklu mimo łyknięcia byłabym spięta przez psychikę, że przecież to TE DNI ( tak z przyzwyczajenia)
no i trzeci powód- lepiej sobie branie hormonów zostawić na menopauzę i złagodzić tamte cierpienia. badania naukowe wykazały że nadmiar estrogenów ma wpływ na ewentualne nowotwory . Jak to jest??
usprawiedliwiam temat tym forum, w celu większego spontanu w seksie i eliminacji blokad "guma mi przeszkadza, muszę pilnować, słabe doznania"