glamourous
23.02.15, 19:57
Otoz, jako kobieta od niedawna znow do wziecia, zaczelam sie rozgladac i wreszcie zauwazylam wokol siebie mezczyzn :) Od paru miesiecy wprawdzie jestem w srodku bardzo ognistej i dosc burzliwej seksualnej relacji ze sporo mlodszym facetem, wiec nie bardzo mi w glowie aktywne poszukiwania. Ale poniewaz zdecydowanie nie jest to zwiazek z kategorii tzw. dlugofalowo rokujacych, wiec przypuszczam ze za jakis czas, kiedy namietnosci wygasna, znowu bede musiala isc na lowy.
No wiec gdzie na te lowy? Z moich obserwacji wynika, ze chyba najlepszym miejscem na ponowny casting na lozkowego partnera bedzie basen. Nie wiem na jakiej zasadzie, ale zadna silownia, zaden (zmaskulinizowany lub koedukacyjny) klub sportowy - nie obfituje w takie ilosci fajnych facetow jak wlasnie basen. O netowych stronach typu pani szuka pana i vice versa, tudziez o knajpach, pubach i innych tancbudach nawet nie wspominam, bo tam zupelnie nie ma czego szukac. Basen natomiast zawiera w sobie chyba jakas cudowna formule, bo za kazdym razem kiedy tam jestem, wyluskuje przynajmniej jeden naprawde, ale to naprawde apetyczny i godny uwagi meski egzemplarz. I to z kategorii takiej, ze slinka az sama cieknie.
Zaobserwowaliscie to zjawisko?
Dlaczego akurat basen? Czy dlatego, ze wszystko widac jak na dloni, a towar mamy jak na wystawie, w calej - prawie nagiej - okazalosci? Moze jakies pierwotne instynkty czy seksualne atawizmy se sie aktywuja pod wplywem widoku nagosci? Moze to woda tak na nas podswiadomie dziala? Czy tez moze jakies inne prawidlowosci maja tu miejsce?
I ciekawe, czy dziala to tak rowniez z punktu widzenia facetow?
Poza tym moim zdaniem na basenie wyjatkowo latwo o bardzo zreczne nawiazanie znajomosci. Moze kiedy znika bariera ubran i cala ta nasza cywilizacyjno-spoleczna otoczka, ktora te ubrania symbolicznie reprezentuja, ludzie sa jacys bardziej naturalnie sklonni do wchodzenia w kontakt ?
Co o tym myslicie? Tak czy owak, basen bedzie juz wkrotce moim naturalnym rewirem polowania, ktory wszystkim tu obecnym poszukujacym goraco polecam :)