Dodaj do ulubionych

Russian women dating

04.11.15, 18:01
Oto jeden z maili, jakie dostaję na moja pocztę. Europejki i Amerykanki są aroganckie, więc konkurencja nie śpi.

European and American women are too arrogant for you?

How about beautiful Russian ladies that have royal blood and royal look?

If you want a woman that has class, sophistication, and looks, then our Russian Brides are exactly what you are looking for.

Russian brides are some of the most popular that the world has to offer, and we have the best of the bunch.

Here you can find hundreds of portfolios of these fine women of any age for every taste.

Bringing you the hottest and sexiest Russian and Ukraine girls on the planet
Obserwuj wątek
    • kag73 Re: Russian women dating 04.11.15, 18:20
      Witamy w Europie zachodniej. Rynek rosyjskich i kobiet z Ukrainy odkryto w takich Niemczech, we Wloszech czy w Szwecji juz lata temu. Sa nawet specjalne agencje zajmujace sie posrednictwem w znalezieniu zony w Rosji czy na Ukrainie. Stad Twoj email, chca uszczesliwic Ciebie i przy okazji zarobic pieniadze ;)
      • sabat777 Re: Russian women dating 04.11.15, 18:30
        kag73 napisała:

> Stad Twoj email, chca uszczesliwic Ciebie i przy okazji zarobic pieniadze ;)

Raczej uszczęśliwić trojanem i wyczyścić konto przez dostęp online ;) Albo coś podobnie przyjaznego. Spamu nie traktuje się poważnie, to bez znaczenia czy pisze do ciebie uciekinier z Nigerii, amerykański milioner czy mailowo grozi ci Interpol i CIA albo ofertę składa chiński cesarz. Widzę że niektórych trzeba oświecić, co niniejszym czynię:
        TE MAILE TO BULLSHIT.
        Można sobie nimi tyłek podetrzeć, rzecz jasna po wydrukowaniu. Szkoda czasu na czytanie choćby jednego zdania w nim zawartego.
        • marek.zak1 Re: Russian women dating 04.11.15, 18:35
          sabat777 napisał:

> kag73 napisała:
          >
          > > Stad Twoj email, chca uszczesliwic Ciebie i przy okazji zarobic pieniadze ;)
          >
          > Raczej uszczęśliwić trojanem i wyczyścić konto przez dostęp online ;) Albo coś podobnie przyjaznego. Spamu nie traktuje się poważnie, to bez znaczenia czy pisze do ciebie uciekinier z Nigerii, amerykański milioner czy mailowo grozi ci Interpol i CIA albo ofertę składa chiński cesarz. Widzę że niektórych trzeba oświecić, co niniejszym czynię:
          > TE MAILE TO BULLSHIT.
          > Można sobie nimi tyłek podetrzeć, rzecz jasna po wydrukowaniu. Szkoda czasu na czytanie choćby jednego zdania w nim zawartego.
          ========================================
          Nie wiem, nie otwierałem, ale wiem, że są agencje pośredniczące. Tutaj koncentrujesz się na formie, natomiast zwróć uwagę na samo zjawisko, które nie jest bullshitem, bo całe mnóstwo dziewczyn chce wyjechać z Rosji, a zwłaszcza z Ukrainy.
          • kag73 Re: Russian women dating 04.11.15, 18:39
            marek.zak1 napisał:
            > llshitem, bo całe mnóstwo dziewczyn chce wyjechać z Rosji, a zwłaszcza z Ukrainy.

Tak, a cale mnostwo mezczyzn bardziej na zachod szuka dziewczyny/zony i nie latwo im ja znalezc. Maja do zaoferowania wiecej niz przecietny Rosjanin.

• marek.zak1 Re: Russian women dating 04.11.15, 18:42
              kag73 napisała:

> marek.zak1 napisał:

> Tak, a cale mnostwo mezczyzn bardziej na zachod szuka dziewczyny/zony i nie latwo im ja znalezc. Maja do zaoferowania wiecej niz przecietny Rosjanin.
              =======================================
              Za komuny i nie tylko marzeniem wielu Polek także było na Zachód i znaleźć sobie tam faceta. Nihil novi sub sole.
              >
              • loppe Re: Russian women dating 04.11.15, 18:52
                marek.zak1 napisał:

> kag73 napisała:
                >
                > > marek.zak1 napisał:
                >
                > > Tak, a cale mnostwo mezczyzn bardziej na zachod szuka dziewczyny/zony i n
                > ie latwo im ja znalezc. Maja do zaoferowania wiecej niz przecietny Rosjanin.
                > =======================================
                > Za komuny i nie tylko marzeniem wielu Polek także było na Zachód i znaleźć sobi
                > e tam faceta. Nihil novi sub sole.
                > >

Tam pamiętam Filipinki, Tajki i tego typu mariaże z mężczyznami z Ameryki w ogłoszeniach i wtedy nawet sobie może pomyślałem o takiej Filipince, ale teraz to już mi pompka zwisa na to wszystko. Dochodzę do wniosku uwaga uwaga że z godnością się starzeję bo wielu facetów 50-70 lat popierdala po jakichś azjatyckich burdelach jak nigdy przedtem nie robili, a ja coraz bardziej w cnotliwość...
                • loppe Re: Russian women dating 04.11.15, 18:57
                  Pozamałżeński stosunek płciowy zaczyna mi się jawić jako jakaś aberracja, naprawdę
                • kag73 Re: Russian women dating 04.11.15, 18:59
                  loppe napisał:
                  > Tam pamiętam Filipinki, Tajki i tego typu mariaże z mężczyznami z Ameryki w ogł
                  > oszeniach i wtedy nawet sobie może pomyślałem o takiej Filipince, ale teraz to
                  > już mi pompka zwisa na to wszystko. Dochodzę do wniosku uwaga uwaga że z godnoś
                  > cią się starzeję bo wielu facetów 50-70 lat popierdala po jakichś azjatyckich b
                  > urdelach jak nigdy przedtem nie robili, a ja coraz bardziej w cnotliwość...

No to ladnie, loppe, bo Ty w ogole taki pieszczoch jestes, no :)
                  Dosc istotne, czy ci 50-70, o ktorych piszesz nie sa czasem jednak sami, bez zon czy partenerk, bo ja takich zainteresowanych Latynoskami np. widzialam na peczki, ale oni byli sami, bez partnerek.
                  • loppe Re: Russian women dating 04.11.15, 19:03
                    kag73 napisała:

> No to ladnie, loppe, bo Ty w ogole taki pieszczoch jestes, no :)

No jestem, jestem, dlatego nigdy w ogóle mi do głowy nie przyszło i dzisiaj nie przychodzi że coś w tym złego się poprzytulać :) pozamałżeńsko, więc widać miła Kag eutanazja libidalna postępuje.
                • wont2 Re: Russian women dating 04.11.15, 21:36
                  loppe napisał:

> Dochodzę do wniosku uwaga uwaga że z godnoś
                  > cią się starzeję bo wielu facetów 50-70 lat popierdala po jakichś azjatyckich b
                  > urdelach jak nigdy przedtem nie robili, a ja coraz bardziej w cnotliwość...
                  -------------
                  No właśnie - Ty się z godnością starzejesz, a oni ruchają małolaty :)
                  • kag73 Re: Russian women dating 04.11.15, 22:52
                    wont2 napisał:
                    > No właśnie - Ty się z godnością starzejesz, a oni ruchają małolaty :)

Ano, bo on ruchal malolaty jak sam byl malolat i nie tylko, a teraz easy going moze powiedziec bez zalu "miaaalem, wszystko miaaalem, niczego nie przegapilem i niczego mi nie brak ;)
                    A na tle takiej malolaty jeszcze bardziej widac wlasna starosc :(

• wont2 Re: Russian women dating 05.11.15, 06:31
                      kag73 napisała:

> wont2 napisał:
                      > > No właśnie - Ty się z godnością starzejesz, a oni ruchają małolaty :)
                      >
                      > Ano, bo on ruchal malolaty jak sam byl malolat i nie tylko, a teraz easy going
                      > moze powiedziec bez zalu "miaaalem, wszystko miaaalem, niczego nie przegapilem
                      > i niczego mi nie brak ;)
                      > A na tle takiej malolaty jeszcze bardziej widac wlasna starosc :(
                      ------------
                      Zgadzam się. Tak sobie tylko zażartowałem... :)
                      • loppe Re: Russian women dating 05.11.15, 08:35
                        wont2 napisał:

> kag73 napisała:
                        >
                        > > wont2 napisał:
                        > > > No właśnie - Ty się z godnością starzejesz, a oni ruchają małolaty
                        > :)
                        > >
                        > > Ano, bo on ruchal malolaty jak sam byl malolat i nie tylko, a teraz easy
                        > going
                        > > moze powiedziec bez zalu "miaaalem, wszystko miaaalem, niczego nie przega
                        > pilem
                        > > i niczego mi nie brak ;)
                        > > A na tle takiej malolaty jeszcze bardziej widac wlasna starosc :(
                        > ------------
                        > Zgadzam się. Tak sobie tylko zażartowałem... :)

Wont dobrze napisał i Kag dobrze napisała:)
          • burzowa.kejt Re: Russian women dating 04.11.15, 23:02
            marek.zak1 napisał:
            > Nie wiem, nie otwierałem, ale wiem, że są agencje pośredniczące. Tutaj koncent
            > rujesz się na formie, natomiast zwróć uwagę na samo zjawisko, które nie jest bu
            > llshitem, bo całe mnóstwo dziewczyn chce wyjechać z Rosji, a zwłaszcza z Ukrain
            > y.

Jakiś czas temu obejrzałam dobry film odnoszący się do powyższego zjawiska i w ogóle do handlu ludźmi "Dziewczyny z przemytu" ( Human trafficking ) z Donaldem Sutherlandem i Mirą Sorvino. Przejmujący.
            • marek.zak1 Re: Russian women dating 04.11.15, 23:07
              burzowa.kejt napisała:

> Jakiś czas temu obejrzałam dobry film odnoszący się do powyższego zjawiska i wogóle do handlu ludźmi "Dziewczyny z przemytu" ( Human trafficking ) z Donaldem Sutherlandem i Mirą Sorvino. Przejmujący.
              =============================
              Polecam ,,Córy szczęścia"
      • zombi135 Re: Russian women dating 04.11.15, 20:21
        Rosjanka, Polak i francuzka rozmawiają o swych męzach. Francuzka mówi. Mój to mnie tak wkurzyl że powiedział mu że mu więcej wołowina do obiadu nie przyniosę no i parze pierwszy dzień nic nie widzę, drugi nic nie widzę trzeci poszedł i przyniósł sam. Polka u mnie było podobnie, powiedziałam mu że mu piwa do obiadu nie podam. Pierwszy dzień nic nie widzę drugi dzień nic nie widzę trzeci widzie że przyniósł sobie sam. Rosjanka to u mnie było też podobnie, powiedziałam mu że mu więcej wódki nie podam. Pierwszy dzień nic nie widzę drugi nic nie widzę a trzeciego zaczęłam widzieć na lewe oko ;)
        Średnia na seks 13 razy w miesiącu u Rosjanka. Warto?
        • zawle Re: Russian women dating 04.11.15, 20:27
          Pić?
    • hello-kitty2 Re: Russian women dating 04.11.15, 18:56
      U mnie to nawet jest reality show ''From Russia with love" w ktorym pokazuja jak holenderskie wiesniaki 35+ obsciskuja dziewczyny 19+. Jeden 46 lat sie oswiadczal w wannie blondynce bodajze 22 lata. Okropne, nie moglam dalej ogladac. Te dziewczyny jakies sztywne, wystraszone. Naprawde pokazywali same odpady nuklearne.

www.youtube.com/watch?v=TxPni53oyXE
      • kag73 Re: Russian women dating 04.11.15, 19:03
        hello-kitty2 napisała:
        . Jeden 46 lat sie oswiad
        > czal w wannie blondynce bodajze 22 lata. Okropne, nie moglam dalej ogladac. Te
        > dziewczyny jakies sztywne, wystraszone. Naprawde pokazywali same odpady nuklear
        > ne.
        No bo pokazywac sie w wannie przed kamera i inne takie klocki, dajcie spokoj, nie poszlabym na to. jak sie zatem maja zachowywac. Moze dostana za to jakas konkretna kase albo co nie wiem co jest ich motywacja.
        • hello-kitty2 Re: Russian women dating 04.11.15, 19:18
          kag73 napisała:

> No bo pokazywac sie w wannie przed kamera i inne takie klocki, dajcie spokoj, n
          > ie poszlabym na to. jak sie zatem maja zachowywac. Moze dostana za to jakas kon
          > kretna kase albo co nie wiem co jest ich motywacja.

Tu to pewnie oswiadczyny byly ;-) Kag wyszlabys za niego?
          • zawle Re: Russian women dating 04.11.15, 19:23
            No przecież Kag zawsze powtarza że dla niej liczy się opakowanie.
            • hello-kitty2 Re: Russian women dating 04.11.15, 19:28
              zawle napisała:

> No przecież Kag zawsze powtarza że dla niej liczy się opakowanie.
              >

A Ty?
              • zawle Re: Russian women dating 04.11.15, 19:38
                hello-kitty2 napisała:

> zawle napisała:
                >
                > > No przecież Kag zawsze powtarza że dla niej liczy się opakowanie.
                > >
                >
                > A Ty?

Dla mnie niezmiennie najbardziej liczę się JA;)
            • kag73 Re: Russian women dating 04.11.15, 19:33
              zawle napisała:

> No przecież Kag zawsze powtarza że dla niej liczy się opakowanie.

Amen. Uscisle: rowniez opakowanie, bo samo opakowanie to raczej za malo. Minusem tego pana jest ten hmm nieco za duzy brzuch ;)
              Ale sluchajcie podobno liczy sie wnetrze (ma ladnie urzadzone mieszkanie?;))...hmm dla niektorych
              A w dodatku niektorzy zyskuja przy blizszym poznaniu.
      • druginudziarz Re: Russian women dating 07.11.15, 08:27
        hello-kitty2 napisała:

> U mnie to nawet jest reality show ''From Russia with love" w ktorym pokazuja ja
        > k holenderskie wiesniaki 35+ obsciskuja dziewczyny 19+. Jeden 46 lat sie oswiad
        > czal w wannie blondynce bodajze 22 lata. Okropne, nie moglam dalej ogladac. Te
        > dziewczyny jakies sztywne, wystraszone. Naprawde pokazywali same odpady nuklear
        > ne.

"Nie mogłam tego oglądać" ale oglądałam :)
        No własnie, kto ogląda takie programy? a jeszcze ciekawsze (dla mnie) kto realizuje takie programy? :D
        Swoją drogą to ten hipopotam we wannie to jakiś taki mało europejski wygląd ma. Do tego wygląda na jakiegoś nolifa który spędził dzieciństwo przy komputerze albo tv. Panna, jak to panny ze wschodu, zapewne ma DDA, sadzę że ten związek skończy się morderstwem, tyko nie wiem kto kogo :]
        • sabat777 Re: Russian women dating 08.11.15, 00:20
          Jednak zauwaz, ze ten hipopotam siedzi w wannie ze sliczna dziewczyna, a Ty czy ja nie siedzimy. ;)
    • yoric Re: Russian women dating 08.11.15, 03:01
      Ja rozwazam :).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka