Dodaj do ulubionych

Hallo?! Co u Was starzy bywalcy? ;-)

28.11.23, 23:50
Co słychać? Ja już piąty rok w Katowicach + regularnie u syna w NL. Różnie bywa. Mężczyzn nawet nie liczę.

Dzisiaj pomyślałam sobie, że mi brak naszych rozmów. Czy nasze dziewczęta powychodziły za mąż? Czy Wasze dzieciaki powyrastały? Czy zdziadzieliśmy? Czy wciąż kręci Was seks? Zeszliście z ilości, a może z jakości?

Miałam taką fazę, że już wypatrywałam menopauzy, żeby wreszcie mi ochota przeszła. Jeszcze nie nadeszła. W piątek przyjeżdża nowy facet. I tak to się kręci.

Kto zajrzy niech pisze co u niego/niej.

Całuję gorąco.

Kitty
Obserwuj wątek
    • obrotowy nowa/stara bida. 29.11.23, 21:09
      hello-kitty2 napisała:

> Co słychać? Ja już piąty rok w Katowicach + regularnie u syna w NL. Różnie bywa
      > . Mężczyzn nawet nie liczę.

to mamy podobnie.

- ja mezczyzn nie tylko nie licze, ale nawet ich nie zauwazam...
      >
      > Czy wciąż kręci Was seks?

- zdecydowanie ,ale z malejaca wzajemnoscia...

Zeszliście z ilości, a może z jakości?

- i z jednego i z drugiego.

z wyjatkiem konsumpcji alko...

- tu jest obustronny wzrost.
    • marekzak2 Re: Hallo?! Co u Was starzy bywalcy? ;-) 07.12.23, 16:31
      Żyję. Ciągle z tą samą i w tym samym miejscu, czyli pod Warszawą. Życzę wszystkim zdrowia, Wesołych Świąt i spełnienia marzeń w Nowym Roku. Wybierzcie je sami. Pozdrawiam. M.
    • urquhart Re: Hallo?! Co u Was starzy bywalcy? ;-) 14.12.23, 00:55
      hello-kitty2 napisała:

> hodziły za mąż? Czy Wasze dzieciaki powyrastały? Czy zdziadzieliśmy? Czy wciąż
      > kręci Was seks? Zeszliście z ilości, a może z jakości?
      > Miałam taką fazę, że już wypatrywałam menopauzy, żeby wreszcie mi ochota przesz
      > ła. Jeszcze nie nadeszła. W piątek przyjeżdża nowy facet. I tak to się kręci.

KIcia , fanie że się łasisz i prowokujesz weteranów.
      Dobrze że coś mnie tknęło zajrzeć.
      Wciąż kręci jak cholera.
      Ćwiczenia na forum nauczyły poznawać w try miga kogo też kręci po przeciwnej stronie.
      Dzieci powyrastały fakt.
      Cały świat jest inny.

• sabat4 Re: Hallo?! Co u Was starzy bywalcy? ;-) 15.12.23, 11:40
      Cześć. U mnie formalnie nic nowego, ale pod względem wewnętrznym - bardzo dojrzałem. Nie towarzyszy mi już poczucie braku, jestem względnie stabilny pod tym względem. Szczerze mówiąc 90% mojej uwagi jest supione na kwestiach służbowych / związanych z karierą i ogólnie temu, co się dzieje na świecie. A dzieje się niemało. To dla mnie wielka sprawa, nareszcie żyję własnym życiem, zamiast się zamartwiać i zadręczać. Można trochę górnolotnie napisać, że ze zrozumieniem nadszedł spokój.
      Ale rozmów czasem brakuje :) Szczególnie tych o naturze rzeczywistości, kwestiach społecznych, prawdzie o związkach i człowieku. Mieliśmy tu naprawdę inteligentnych i otrzaskanych dyskutantów, a z mądrym człowiekiem zawsze przyjemnie porozmawiać:) Wszystkiego dobrego!
      • bcde Re: Hallo?! Co u Was starzy bywalcy? ;-) 24.12.23, 03:05
        Wnioskuję, że nie rozwiodłeś się, wciąż nie masz seksu z żoną i obecnie nie masz kochanki. Dobrze, że nie masz poczucia braku, ale to nie powinno tak być, bo szkoda życia. U mnie nie jest lepiej.
        • urquhart Re: Hallo?! Co u Was starzy bywalcy? ;-) 24.12.23, 11:44
          bcde napisał:

> Wnioskuję, że nie rozwiodłeś się, wciąż nie masz seksu z żoną i obecnie nie mas
          > z kochanki. Dobrze, że nie masz poczucia braku, ale to nie powinno tak być, bo
          > szkoda życia. U mnie nie jest lepiej.

Nie wiem jak u Sabata, ale znani mi weterani jak skumali jak to działa wróżyli rozwiązania i żyją już inną rzeczywistością relacji damsko męskich.
          Pozostał sentyment niekończonych się inspiracji i pogłębiania znajomości z tego forum :)

P.S. Sabat, Gomory mieliście talent do błyskotliwego pióra, jest potencjał opowieści na przy którym poczytność "Pokolenia Ikea" blednie i topi się jak wczorajszy śnieg.
    • regren Re: Hallo?! Co u Was starzy bywalcy? ;-) 23.12.23, 07:31
      Kitoczka! Największa ozdoba tego forum obok Sabata i jeszcze kilkunastu inteligentek/ow. Mowa o latach ok. 2010-2016 wielki rozkwit, choć i wcześniej wysoki poziom, ale później to już nic, pustka, nie wykreowano następców, a może młodzież nie garnęła się w cudowne ślady wielkich osobowości najlepszego forum. U mnie spox, mija 20 lat jak kobiety nie miałem, nie licząc żony oczywiście.
      • regren Re: Hallo?! Co u Was starzy bywalcy? ;-) 23.12.23, 08:56
        Petarda
        www.youtube.com/shorts/kNLTfin89C0
      • regren Re: Hallo?! Co u Was starzy bywalcy? ;-) 25.12.23, 15:42
        Niedawno, z 500 dni temu, widziałem chyba na początku września na plaży między Władkiem i J. Górą taką parę z dzieckiem: przystojny łysy i wysoka Azjatka ładna wchodziła do morza on nie; ale nie wiem czy to był Wont z rodziną.
    • bcde Re: Hallo?! Co u Was starzy bywalcy? ;-) 24.12.23, 02:51
      Cześć Kitty. Miło zobaczyć twój nick. U mnie niewiele się zmieniło, ale seksu mniej.
      • regren Re: Hallo?! Co u Was starzy bywalcy? ;-) 25.12.23, 18:40
        Tylko seksu w całym mieście, nie widziałaś tego jeszcze
    • construct Re: Hallo?! Co u Was starzy bywalcy? ;-) 02.01.24, 18:49
      Rzadko zaglądałem na to forum ale nick kojarzę chyba właśnie z czasów świetności tego przybytku :), chyba nawet zdarzyło nam się wymienić parę opinii. Wbrew powszechnemu trendowi u mnie jakby i większe zainteresowanie wiadomymi sprawami, ale u drugiej strony dla równowagi zjazd, także po staremu... :P
    • 5.0km Re: Hallo?! Co u Was starzy bywalcy? ;-) 27.01.24, 22:26
      Hello -:)
      U mnie był spokój przez kilka ostatnich lat. A niedawno znowu zaczęło się dziać.Od euforii do melancholii. I pewnie się skończy jak zwykle;-)
    • emeryt-myslacy Re: Hallo?! Co u Was starzy bywalcy? ;-) 27.02.24, 21:32
      Czy wasz najstarszy uczestnik jeszcze żyje?
      • pasoberana Re: Hallo?! Co u Was starzy bywalcy? ;-) 29.02.24, 13:20
        Pytasz czy trafił do Krainy Wiecznych Łowów (no pewnie że tak)
        www.youtube.com/shorts/MQVJhRQLHkc
    • el_ninho Re: Hallo?! Co u Was starzy bywalcy? ;-) 06.06.24, 10:48
      Zaglądałem tu (a i sporo lat wcześniej rowniez na czat) kiedyś głównie po to, żeby się poprzyglądać interesującym wymianom poglądów. W szczycie (forum, nie moim) udzielały się tu naprawdę zacne osoby. Jestem zdaje się z lekko młodszego pokolenia i dobrze było poczytac rad bardziej doświadczonych życiowo.
      Dobrze widzieć stare (bez urazy) twarze.

Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka