Dodaj do ulubionych

ilu mialyscie partnerow sexualnych??

29.11.08, 16:03
ja 25lat i 10 sztuk na koncie. tak z ciekawosci Wy ile?
Obserwuj wątek
    • loppe Re: ilu mialyscie partnerow sexualnych?? 29.11.08, 16:10

Gdybyś zechciała zabrać głos w tym kluczowym jakościowym wątku

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=15128&w=84389405&a=84389405
    • murakami2 Re: ilu mialyscie partnerow sexualnych?? 29.11.08, 18:46
      Przypominam uprzejmie, że w alfabecie polskim nie ma znaku "x", a ponieważ wyraz
      "seksualny" jest zapożyczeniem już dawno przyswojonym, nie widzę powodu, by go
      pisać przez "x".
    • kila-cherish Re: ilu mialyscie partnerow sexualnych?? 29.11.08, 19:43
      Magda,a co ma wiek do ilości partnerów?
      U mnie dużo za dużo na przełomie 3 lat najwięcej,od 10 lat jeden i
      ten sam "śpioch i Pan Boli głowa";)
      Pozdrawiam
    • eeela Re: ilu mialyscie partnerow sexualnych?? 29.11.08, 20:51
      Ja nie rozumiem pytania. Co to znaczy x sztuk na koncie? Kogo mam liczyć? Tych,
      z którymi doszło do pełnej koitacji, czy tych, z którym doszło tylko do seksu
      oralnego? Dlaczego ci drudzi mieliby być pokrzywdzeni pominięciem? ;-P A jeśli
      nie należy pomijać tych, z którymi doszło do seksu oralnego, to dlaczego pomijać
      tych, z którymi doszło do gorących pocałunków? :-D
      • kila-cherish Re: ilu mialyscie partnerow sexualnych?? 29.11.08, 21:33
        Eeela,niezłe,to jakby tak każgeo nie pominąć i jeszcze tych którzy
        by chcięli a im się nie udało to liczyły byśmy w liczbach 3 lub 4 ro
        cyfrowych:)
        • loppe Re: ilu mialyscie partnerow sexualnych?? 29.11.08, 21:48
          właśnie

a czy nie jest tak że żałuje się raczej tych którzy chcieli a nie
          doszło do konsumpcji, spełnienia (bo ja czasem mam do siebie wyrzuty
          erotycznego sumienia tego rodzaju)
          • kila-cherish wyrzuty? 29.11.08, 23:05
            Jakiego rodzaju?
            Że komuś odmówiłeś i komuś sprawiłeś przykrość?
            O to chodzi?
            A na temat ile razy się nie wypowiadasz?
            • loppe Re: wyrzuty? 30.11.08, 17:13
              Pisałem o nich szerzej w wątku

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=15128&w=55807011&a=55808041

> A na temat ile razy się nie wypowiadasz?

Ostatnia partnerka zapytana o to powiedziała że 3 partnerów miała,
              wyglądała na 30 lat
            • loppe Re: wyrzuty? 03.12.08, 09:58

Choć mówią, że członek we wzwodzie nie zna sumienia, a Marlon w
              swoich wspomnieniach wspomniał, że gdzieś do 35 r. życia prowadził
              go członek przewodnik...
      • loppe Re: ilu mialyscie partnerow sexualnych?? 29.11.08, 21:46
        Otóż to, TO jest koitacja ludzie, nie bzykanie.
      • loppe Re: ilu mialyscie partnerow sexualnych?? 01.12.08, 12:25

a poza tym partnerstwo ma swoje prawa i nie tak znowu
        wielu "partnerów" naprawdę sprostało potężniejszej przecież
        seksualności kobiecej
    • magda-123 niby proste pytanie 30.11.08, 13:45
      a brak odpowiedzi:p wstydzicie sie czy co? chodzilo mi o panow z ktorymi byl stosunek a nie tylko sex oralny (jak kto woli pisane:seks),albo pocalunki. gdyby to wszystko zliczyc,to by sie czlek nie doliczyl wlasnie. a co ma wiek?to ze jeszcze moze sie liczba powiekszyc dajmy na to jak sie ma 25lat,bo jak 60 to pewnie tak drastycznie nie wzrosnie;)choc kto wie:)
      ciekawilo mnie jak liczne inne mlode kobiety maja doswiadsczenia w tej kwestii. bo moje psiapsioly zatrzymaly sie na liczbie ok 5 a ja przoduje i nie wiem czy to raczej powod do wstydu,czy tak normalnie statystyczna Polka ma wielu facetow. pozdrawiam
      • murakami2 Re: niby proste pytanie 30.11.08, 15:07
        Czy to normalne, zależy od ciebie i środowiska, w którym egzystujesz; sama oceń,
        czy leży ci kamieniem liczba partnerów seksualnych, czy raczej jest to dla
        ciebie powodem do zadowolenia, czy w ten sposób hedonistycznie traktujesz życie,
        czy masz jakąś wynikającą z kompleksów potrzebę ilości.
        A środowisko może cię też z różnych złudzeń uleczyć, kiedy spytasz. Tudzież
        pierwszy poważny partner. Ja zrobiłam kiedyś głupotę i powiedziałam swojemu,ilu
        ich przed nim było i żałowałam tego przez następne pół roku narzekania i
        kompleksów, że nie sprosta.
        • kila-cherish Re: niby proste pytanie 30.11.08, 15:28
          Q woli dokładności zaczęłam życie seksualne w wieku 17 lat i do 20
          roku życia z 12 spałam.
          Jaki był powód?
          Potrzeba akceptacji,sprawdzenia się,nauczenia czegoś nowego itd.itp.
          W wieku 20 lat postanowiłam się ustatkować mi wyjść za mąż.
          Tekże mój mężulo jest moim 13 tym i od 10 lat jedynym.
      • eeela Re: niby proste pytanie 30.11.08, 15:45
        > a brak odpowiedzi:p wstydzicie sie czy co? chodzilo mi o panow z ktorymi byl st
        > osunek a nie tylko sex oralny (jak kto woli pisane:seks)

Pytanie nie było proste, bo aż dotąd nie zostało uściślone, o co ci tak naprawdę
        chodzi. W dalszym ciągu nie rozumiem, jaka jest celowość wyliczania panów, z
        którymi miało się jeden rodzaj seksu. A co z pozostałymi rodzajami? A jeśli ktoś
        miał z danym kochankiem jedynie seks analny - czy to się liczy jako stosunek,
        czy nie? Naprawdę nie rozumiem zasadności tego podziału.

Gdybym miała podliczać swoich kochanków, na pewno nie brałabym jako główne
        kryterium tego, czy miałam w pochwie jego penisa, czy nie. Trudno mi bowiem się
        zgodzić z tym, że to ma być jedyny wyznacznik seksu. Seks jest o wiele bogatszy
        i zróżnicowany niż samo wyjmij i włóż, doprawdy.

Żeby zaś cię ustatysfakcjonować : wyjmij i włóż - 4 panów. Kochanków w pełnym
        znaczeniu tego słowa - około 15 (kiedyś liczyłam, nie chce mi się teraz tego
        powtarzać, ale taką mniej więcej liczbę pamiętam). Mam lat 28, choć nie wiem, co
        ta informacja ma dawać :-)
        • eeela p.s. 30.11.08, 15:51
          Aha, jeszcze:

a) Nikt się raczej nie wstydzi swojej liczby, po prostu nie jest to rzecz, którą
          dama czy dżentelmen nie powinni się przechwalać, a takie przynajmniej jest
          powszechne mniemanie :-)

b) Wcale nie musi być wielkiej różnicy liczbowej między 25 a 60. Wręcz
          przeciwnie, większość ludzi mniej więcej w tym wieku pragnie ograniczyć swoje
          seksualne zainteresowanie do jednej, wybranej osoby. Co z tych pragnień
          wychodzi, to inna rzecz. Niektórym się to udaje, innym nie.

c) Tak, po polsku piszemy 'seks', nie 'sex'. Taka jest reguła, a nie że ktoś 'woli'.
          • herbatka.jasminowa duzo, nie znaczy dobrze 30.11.08, 17:08

ilość nie zawsze idzie w parze z jakoscia, można miec ich wielu a seks był do doopy, natomiast jeden facet moze sprawic ze "ziemia zadrży"

a "sex" to "płeć" in eng.
    • vocativa Re: ilu mialyscie partnerow sexualnych?? 30.11.08, 21:07
      Jednego-mojego męża:)
    • magda-123 cofam pytanie 30.11.08, 21:56
      kobitki juz sie tak nie oburzajcie na me pytanie. oczywiscie sprawa seKSu to sprawa prywatna kazdego wiec nie bylo rozmowy.
      • yoric Re: cofam pytanie 30.11.08, 22:18
        Nie no, bez żartów. To niby o czym mamy rozmawiać na tym Forum?

Nie zgodzę się też ze stanowiskiem Eeeli. Ja jestem z powołania filozof, więc
        lubię się bawić w takie gierki typu "jak rozumiesz to?", "a jak dokładnie
        definiujesz tamto?", ale uważam, że na potrzeby naszego wątku doskonale starczy
        codzienna intuicja. Większość ludzi potrafi rozpoznać, czy z kimś jednak "miało
        seks", czy nie :).

Pozdr
        • eeela Re: cofam pytanie 30.11.08, 22:27
          No ale ja właśnie uważam, że 'miałam seks' z większą ilością panów niż ci od
          'wyjmij i włóż', stąd moje protesty. Uwierz mi, nie zależy mi na przechwalaiu
          się liczbą. Ale takie ograniczenie jest po prostu nieuprawnione, przynajmniej
          nie w moim przypadku i nie względem moich doświadczeń.
          • yoric Re: cofam pytanie 01.12.08, 00:29
            Aha! Zwyczajnie czujesz się gorsza ;).

Słówko do Magdy-123: powiedz koleżankom, że my rekomendujemy, żeby to one
            nadganiały do Ciebie :)).

Pozdro
            • eeela Re: cofam pytanie 01.12.08, 01:04

> Aha! Zwyczajnie czujesz się gorsza ;).

Z powodu zbyt małej liczby? :-)

Szczerze mówiąc, jakbym byla mądrzejsza za młodu, to liczba byłaby przynajmniej
              o połowę mniejsza. I naprawdę nie byłoby czego żałować. Ale z drugiej strony,
              jak miałabym wiedzieć wszystko, co wiem, gdyby nie było ich tylu, ilu było?
              Wniosek z tego taki, że było ich dokładnie tylu, ilu miało być ;-D
            • avide Re: cofam pytanie 02.12.08, 23:13
              Yoric widzisz ja nie do końca się z Tobą zgodzę. Będę raczej trzymał
              stronę eeeli. Bo widisz ja też miałem w życiu dwie sytuacje, że
              właściwie raz prawie w nią wszedłem, ale jednak nie do końca.A
              drugim razem się udało ale.. tylko na chwilę. Po czym panie się ...
              rozmyśliły ;-))))). Oczywiście obie sytuacje poprzedzone
              pieszczotami w tym oralnymi ;-)).

No to jak Yoric, miałem seks czy nie ???
              Bo ja sam do końca nie wiem ile ich tam na liczniku ;-)))) ??? Jakiś
              taki niedouczony jestem ;-)).
              • yoric Re: cofam pytanie 03.12.08, 00:29
                Hmmm no też mam na koncie jeden taki przypadek, przy czym wina była... hmmm...
                moja :) (ale tak po prawdzie ledwo kontaktowałem wtedy).
                Ja tam nie liczę, ale jak Ci szkoda, to licz po pół :)

PS:
                www.purescore.com/pure3.html
                • eeela Re: cofam pytanie 03.12.08, 01:26
                  Dobre :-) Wyszedł nam obojgu dokładnie ten sam współczynnik czystości - 44% :-)
                  • avide Re: cofam pytanie 03.12.08, 09:51
                    a mi 41% muszę jeszcze potrenować ;-))))))

Yoric, szkoda oj szkoda. Zwłaszcza jednej, takiej blondynki. Ech jak sobie
                    przypomnę jak jej ciało reagowała na pieszczoty to do dziś nie potrafię
                    zrozumieć dlaczego nagle się zerwała i stwierdziła, że jednak nie powinniśmy,
                    choć miała ochotę jak cholera bo ciekło z niej wręcz, ubrała się i ... uciekła
                    do domu ;-))). Ech kobiety....
                    ;-))).
                    • yoric Re: cofam pytanie 03.12.08, 10:24
                      Mi wyszło 31% 'czystości', chociaż spodziewałem się mniej. Ale fakt, nie
                      wsadzałem małpie ani cudzej żonie, to pewnie dlatego :).

Mi też kilka razy uciekły spod widelca :). Dokładnie to było motywem mojego
                      wątku o LMR. Nie wiem jaka była Twoja sytuacja, ale moje wnioski są jednoznaczne
                      - LMR to świadoma lub nieświadoma strategia a la 'dam ci, ale po ślubie' :).

Pozdrawiam
                      • eeela Re: cofam pytanie 03.12.08, 11:20
                        Ale fakt, nie
                        > wsadzałem małpie

O rany, widzę, że wersja polska jest hardcorowa ;-)
                        • yoric Re: cofam pytanie 03.12.08, 11:38
                          > O rany, widzę, że wersja polska jest hardcorowa ;-)

no mówię Ci ;) jakie tam są rzeczy :o
                        • mujer_bonita Re: cofam pytanie 03.12.08, 11:46
                          eeela napisała:
                          > Ale fakt, nie
                          > > wsadzałem małpie
                          >
                          > O rany, widzę, że wersja polska jest hardcorowa ;-)

Eeee... są podobne. Ale nie wszystkie pytania się powtarzają, za
                          każdym razem losowany jest inny 'zestaw'.

U mnie raz było 44 raz 51% :)

Rozwaliły mnie pytania o seks oralny w czasie okresu, choroby
                          weneryczne, seks ze zwierzętami i kazirodztwo :) W takim zestawie to
                          ja się cieszę z 51% :P
                          • eeela Re: cofam pytanie 03.12.08, 12:23

> Rozwaliły mnie pytania o seks oralny w czasie okresu, choroby
                            > weneryczne, seks ze zwierzętami i kazirodztwo :) W takim zestawie to
                            > ja się cieszę z 51% :P

No ja chyba właśnie dzięki tym pytaniom zdołałam uzyskać wysoki współczynik
                            czystości ;-)
                            • avide Re: cofam pytanie 03.12.08, 12:51
                              kurde ale powiedzcie mi jak to jest z tymi wynikami. Im więcej tym lepiej czy
                              gorzej bo się pogubiłem ;-)))))).
                              • eeela Re: cofam pytanie 03.12.08, 12:59
                                No ja zgaduję, że wynik to współczynik czystości, więc im wyższy wynik, tym
                                bardziej jesteś porządny :-)

Ja właśnie w głowę zachodzę, co ten Yoric wyrabiał, że mu taka mała czystość
                                wyszła ;-P
                                • loppe Re: cofam pytanie 03.12.08, 13:04
                                  Tak, Yoric odwrócił wskaźnik, ale znaczną czystość zachował jak się
                                  wydaje dzięki filozofowaniu:)
                                • yoric Re: cofam pytanie 03.12.08, 20:16
                                  > Ja właśnie w głowę zachodzę, co ten Yoric wyrabiał, że mu taka mała czystość
                                  wyszła ;-P

małpie nie wsadzałem i tej wersji będę się trzymał :)
                                  • zyg_zyg_zyg Re: cofam pytanie 03.12.08, 20:52
                                    a miałeś okazję? bo jak nie, to nie bądź siebie taki pewny... :-)
                                    • yoric Re: cofam pytanie 04.12.08, 08:51
                                      Była taka jedna... ruda małpa :P
                                      • glamourous Re: cofam pytanie 04.12.08, 14:53
                                        w czerwonym?
                          • zyg_zyg_zyg Re: cofam pytanie 03.12.08, 13:29
                            o kurcze, a mnie wyszło za pierwszym razem 44, a za drugim 38.

trzeci raz nie robię... :-)
                            • eeela Re: cofam pytanie 03.12.08, 13:45
                              Robiłam test chłopu po angielski a sobie po polsku, i wyszło nam po 44. Dziś
                              zrobiłam jemu po polsku, a sobie po angielsku, i jemu wyszło 30, a mnie 24,
                              olaboga! :-)

Ale to kwestia tłumaczenia - nie wszystko znaczy dokładnie tak samo. 'Bycie
                              obiektem seksualnego zainteresowania' to nie to samo co 'receiving sexual
                              attention' na przykład.
                              • avide Re: cofam pytanie 03.12.08, 13:54
                                Fuck, zrobiłem raz jeszcze. Fakt pytania były inne. Tym razem miałem 28...
                                trzeci raz nie robię bo widzę że się pogrążam ;-))))
                              • yoric Re: cofam pytanie 03.12.08, 20:15
                                Zrobiłem ponownie, w języku pięknym naszym ojczystym, pytania były inne, wynik
                                ten sam. Znaczy test działa :).

Trochę też dołujący test, bo widzę, że z ekscytujących rzeczy już mi niewiele
                                zostało.

> 'Bycie obiektem seksualnego zainteresowania' to nie to samo co 'receiving
                                sexual attention' na przykład.

nie no, beez przesady, to jest dobre tłumaczenie.

Pozdro
                                • eeela Re: cofam pytanie 03.12.08, 22:31
                                  Niespecjalnie. 'Receiving sexual attention' jest raczej używane w znaczeniu, że
                                  ktoś się tobą zajmuje, to znaczy coś ci robi ;-) Nie oznacza to li i jedynie
                                  zainteresowania, ale realizację tego zainteresowania.
                                  • yoric Re: cofam pytanie 04.12.08, 08:48
                                    Nieee no jak. Fakt, że może to oznaczać, ale nie musi. 'Bycie obiektem' też tak
                                    możemy naciągnąć. Jest różnica, ale raczej minimalna :).
                                    • eeela Re: cofam pytanie 04.12.08, 11:22
                                      Uwierz mi, jeśli powiesz komukolwiek, że ty 'received sexual attention from
                                      another guy', wszyscy Cię wezmą za geja albo za bi - chcesz to spróbuj ;-)

Receiving to dosłownie 'otrzymywać', i tak dosłownie należy to rozumieć. Jeśli
                                      'otrzymujesz' czyjąś 'seksualną atencję', to znaczy, że doświadczasz jej na
                                      sobie. Nie inaczej. Języki to nie proste przystaw i przełóż, mają swoje różnice
                                      w zakreślaniu znaczeń.

Jakby chodziło jedynie o bycie obiektem zainteresowania, byłoby to sformułowane
                                      inaczej.
                                      • eeela Re: cofam pytanie 04.12.08, 11:35
                                        Poszłam zrobić test po hiszpańsku, i w tej wersji nie ma takich łagodnych
                                        sformułowań ('bycie obiektem'/'otrzymywanie'). Pytają wprost: 'czy masturbowałeś
                                        lub byłeś masturbowany przez innego mężczyznę' ;-)

Swoją drogą, ciekawy obrazek się pojawia, kiedy współczynnik czystości ma się
                                        równy zeru :-D
                                        • zyg_zyg_zyg Re: cofam pytanie 04.12.08, 16:26
                                          > Pytają wprost: 'czy masturbowałeś
                                          > lub byłeś masturbowany przez innego mężczyznę' ;-)

w polskiej, męskiej wersji też tak pytają
                                      • yoric Re: cofam pytanie 04.12.08, 11:37
                                        Ej, no. Wpisz sobie tę frazę w google. Znaczenie jest szerokie, szersze od
                                        polskiego, ale nie znaczy, że tę attention otrzymujesz fizycznie na ciele :).

> Języki to nie proste przystaw i przełóż, mają swoje różnice
                                        > w zakreślaniu znaczeń.

coś o tym wiem z racji bycia anglistą ;)
                                        • eeela Re: cofam pytanie 04.12.08, 11:55
                                          Przepraszam, Yoric, ale bycie anglistą a życie w danym języku to dwie różne
                                          sprawy. Ja jestem pewna, że Ty masz więcej ścisłej wiedzy o tym języku, ale ja
                                          mam jej więcej o tym, jak się go na codzień używa. 'Receiving sexual attention'
                                          kojarzy się dość jednoznacznie i jeśli użyjesz tej frazy, większość ludzi
                                          zrozumie ją tak, jak ja to zinterpretowałam, albo też uzna to za dobry żart,
                                          albo uzna, że ktoś się nieszczęśliwie wysłowił.

Wrzuciłam frazę 'receiving sexual attention' w googla. Cala pierwsza strona
                                          zawiera użycia w znaczeniu wskazanym przeze mnie. Dzień dobry, dziękuję bardzo ;-P
                                          • loppe Re: cofam pytanie 04.12.08, 11:57
                                            Kochani, wydaje się że molestowanie seksualne mieści się w receiving
                                            s.a., a ono bywa bezdotykowe
                                            • loppe Re: cofam pytanie 04.12.08, 12:00
                                              tzw. receiving unwanted sexual attention
                                            • eeela Re: cofam pytanie 04.12.08, 12:01
                                              Tu racja. Ale tu mówimy już o molestowaniu, a nie o delikatnym podrywie ;-)
                                          • eeela Re: cofam pytanie 04.12.08, 12:00
                                            P.S. Bill Clinton 'received sexual attention' from Monika Lewinsky ;-)
                                            • loppe Re: cofam pytanie 04.12.08, 12:04
                                              Elu, wydaje się że receiving sexual attention może być, i zapewne
                                              najczęściej jest, używane w konotacjach cielesnych (np. poklepał ją
                                              po pupie ewentualnie Monika prawda Billowi...), lecz może również
                                              mieć charaker werbalny ...
                                          • yoric Re: cofam pytanie 04.12.08, 12:36
                                            > Wrzuciłam frazę 'receiving sexual attention' w googla. Cala pierwsza strona
                                            zawiera użycia w znaczeniu wskazanym przeze mnie. Dzień dobry, dziękuję bardzo

!!! to chyba innego Google'a używamy :)

"But I'm really afraid of receiving sexual attention. I am 23 and afraid I may
                                            be one of the "live nude girls" some libido-driven nudists go to see. I am
                                            completely not open to being approached, ogled, or photographed."

i potem z "sexual attention SUCH AS":

"The first word refers to how HAPPY you are to receive wanted sexual attention,
                                            such as a hot person flirting with you or checking you out"
                                            "Did you receive uninvited and unwanted sexual attention, such as touching,
                                            cornering, pressure for sexual favors, or verbal remarks?"
                                            "Less frequently, they involved unwanted sexual attention such as staring or
                                            pressure for dates, and unwanted physical behavior, such as hugs, kisses, ..."

nie chcę się tu bawić w wojenki semantyczne, ale nie ja zacząłem :)
                                            • loppe Re: cofam pytanie 04.12.08, 12:44
                                              Jeśli chodzi o języki dobrze jest zachować własne logiczne
                                              spojrzenie. Pamiętam jak o mało nie zacząłem się uczyć nielogicznego
                                              sytuowania wyrazu "only" w zdaniach ponieważ 90% zdań angielskich
                                              nielogicznie sytuuje only. Potem na testach (GMAT) okazało się że
                                              wiedziałem lepiej, a 90% natives popełniło już nie tylko błąd
                                              logiczny lecz także gramatyczny za co profesorowie odejmowali im
                                              punkty.
                                              • loppe Re: cofam pytanie 04.12.08, 12:46
                                                Innymi słowy bardzo dużo natives popełnia błędy, co oczywiste, bo
                                                tak samo jest u nas z polskim.
                                                • loppe Re: cofam pytanie 04.12.08, 12:50
                                                  także błędy semantyczne
                                              • yoric Re: cofam pytanie 04.12.08, 13:05
                                                A to kolejne z moich ulubionych zagadnień - kto wyznacza standardy poprawności -
                                                ale nawet boję się w nie wchodzić :o. Mówiąc krótko, jak czegoś używa
                                                zdecydowana większość wykształconych rodzimych użytkowników, to to jest dla mnie
                                                poprawne, niezależnie od tego, że 100lat temu się mówiło inaczej. Pewnie chodzi
                                                Ci o rzeczy w stylu "I will only go there if you do" zamiast "I will go there
                                                only if you do" - dla mnie to jest poprawne w użyciu nieformalnym (ja bym tak
                                                powiedział, ale nie napisał w piśmie).
                                                I obiecuję, że nie dam się głębiej wciągnąć w tego off-topa :D.
                                                • loppe Re: cofam pytanie 04.12.08, 13:10
                                                  Oczywiście, język żyje i chętnie witam nowinki (które inni
                                                  użytkownicy języka piętnują jako odbiegające od obecnej normy
                                                  słonikowej - nie rozumieją że 100 lat temu norma była całkiem inna i
                                                  komuś zawdzięczamy ten postep). Ale tylko te powiedzmy logiczne, na
                                                  pewno nie to only od czapy:)
                                                • loppe Re: cofam pytanie 04.12.08, 13:17
                                                  ps. co do off-topic i przebiegu tego wątku jeszcze raz potwierdza
                                                  się że nie ma głupich pytań?:))
                                            • eeela Re: cofam pytanie 04.12.08, 13:02
                                              www.google.co.uk/search?q=%22receiving+sexual+attention%22&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-GB:official&client=firefox-a
                                              Przejrzyj sobie wszystkie wyniki - nie jest ich znów tak wiele. ZDECYDOWANA
                                              WIĘKSZOŚĆ dotyczy rozumienia 'receiving sexual attention' w stopniu znacznie
                                              bardziej precyzyjnym niż po prostu 'bycie obiektem zainteresowania'.
                      • kila-cherish Yoric 03.12.08, 12:53
                        To ja myślałam,że mam najgorszy wynik?
                        wyszło mi 38% muszę poprracować nad sobą:))))))
                • kachna79 test jest do bani:) 03.12.08, 13:58
                  Ja uzyskałam wynik 59%, a przecież wiecie, że jestem cnotą chodzącą:)
                  Zrobiłam test raz, bo widzę, że co próba to gorszy wynik:)
                  • zyg_zyg_zyg Re: test jest do bani:) 03.12.08, 14:30
                    > Ja uzyskałam wynik 59%, a przecież wiecie, że jestem cnotą
                    chodzącą:)

taaa... cicha woda brzegi rwie... :-)
                  • eeela Re: test jest do bani:) 03.12.08, 15:25
                    Eee, bo nabily Ci punktow takie punkty jak 'czy spalas z wiecej niz
                    jednym mezczyzna w przeciagu 24 godzin', ale w zakresie swego
                    zwiazku malzenskiego pewnie zberezienstwa wyprawiasz!
                  • zakletawmarmur Re: test jest do bani:) 18.03.09, 15:05
                    > Ja uzyskałam wynik 59%, a przecież wiecie, że jestem cnotą
                    chodzącą:)
                    > Zrobiłam test raz, bo widzę, że co próba to gorszy wynik:)

Za pierwszym razem wyszło mi 66%, za drugim 59%. Chyba nie trafiłam
                    na odpowiedni zestaw pytań:-)
                • kinkygirl Re: cofam pytanie 04.12.08, 00:46
                  29% ;)
                  • krzysztof-lis Re: cofam pytanie 04.12.08, 13:50
                    22%. Robiłem test po polsku.
    • eweli-na15 Re: ilu mialyscie partnerow sexualnych?? 01.12.08, 00:18
      I co, czy mając 10 facetów na koncie - czujesz się szczęśliwa?Myślę,że facetów
      można zmieniać - ale to i tak nic nie zmienia w naszym życiu, to znaczy nie
      czyni nas szczęśliwymi.
    • glamourous Re: ilu mialyscie partnerow sexualnych?? 01.12.08, 09:26
      Partnerow "z penetracja" mialam 7 (przy czym prawie cale dorosle zycie uplynelo
      mi na stalych zwiazkach, singielka od 17 roku zycia liczac bylam raptem marne 3
      miesiace :-) No i wlasnie przez te 3 miesiace licznik nabil mi tych
      nadprogramowych facetow ;-)

Natomiast partnerow, z ktorymi seks byl bardzo namietny, ale skonczylo sie tylko
      na oralu bylo sporo wiecej ;-)Hmmm, wyznawalam kiedys zasade (wylansowana przez
      pewien polski film z lat 80) ze "po francusku nie zdrada" ;-)) Skoro juz o tym
      mowa, to odnosnie kwestii poruszonej wyzej przez Loppe, mam tylko jeden
      seksualny regret, czyli faceta ktoremu nie pozwolilam sie przeleciec, choc
      spedzilismy razem bardzo namietna noc. Dzisiaj troche zaluje, bo byl naprawde
      atrakcyjny, seksowny i bardzo mnie krecil. Pewnie byloby fajnie, szkoda. Co do
      innych, wcale nie zaluje ze nie poszlam z nimi na calosc.
      • eeela Re: ilu mialyscie partnerow sexualnych?? 01.12.08, 11:24
        Glam, który to film? :-)
        • glamourous Re: ilu mialyscie partnerow sexualnych?? 01.12.08, 15:01
          To byl film Marka Koterskiego o wdziecznym tytule "Porno" ;-)
      • loppe Re: ilu mialyscie partnerow sexualnych?? 03.12.08, 12:10

Trudno o lepszy wyraz seksualnej melancholii/nostalgii:

pl.youtube.com/watch?v=VCD4rtcOgHE
        • loppe Re: ilu mialyscie partnerow sexualnych?? 03.12.08, 12:38
          And you wanted to dance so I asked you to dance
          But fear is in your soul
          Some people call it a one night stand
          But we can call it paradise

Don't say a prayer for me now,
          Save it 'til the morning after
          No, don't say a prayer for me now,
        • loppe Re: ilu mialyscie partnerow sexualnych?? 03.12.08, 16:00

i koniecznie zwróćcie uwagę na erotyczne/falliczne appeals do
          podświadomości od 3min20sek do końca video
          • glamourous manipulant ;-) 04.12.08, 14:50

loppe napisał:

>
            > i koniecznie zwróćcie uwagę na erotyczne/falliczne appeals do
            > podświadomości od 3min20sek do końca video

Zastanawiam sie wlasnie, czy powolne podnoszenie glow (nomen-omen)
            przez czlonkow (nomen-omen ;-) zespolu tez ma taka zamierzona
            erotyczno/falliczna symbolike, hehe ;-))

(tak mi tym namaciles w glowie, Loppe, ze teraz to juz wszystko mi
            sie kojarzy ;-)
            • loppe Re: manipulant ;-) 04.12.08, 15:05

Twórcy niechcący narazili się (także) na interpretację "no i zrobiła
              chłopaka w trąbę" :)

Ciekaw jestem jak inni interpretują te słowa o modlitwie nie teraz
              lecz jutro rano (?)
        • loppe Re: ilu mialyscie partnerow sexualnych?? 07.12.08, 15:45
          "At 5:29 when the elephant is spraying John and Nick, both got
          malaria BIG time and were quite sick for awhile cause of the dirty
          water. Ahhh what these babes did to please us, the fans!"

Myślałem - rzecz jest o nielekkiej doli chłopaków na tym świecie, a
          gdy teraz przeczytałem powyższe (to fanka wie i pisze) zostałem
          utwierdzony
    • loppe Re: ilu mialyscie partnerow sexualnych?? 01.12.08, 12:07
      Poza tym, wg moich obserwacji częstotliwość o której mowa ma
      tendencję do osiągania wysokich liczb gdy w tle jest pewne
      zasadnicze niespełnienie...
    • red_darshan Re: ilu mialyscie partnerow sexualnych?? 01.12.08, 12:49
      Ja miałam ich wystarcjąco wielu, żeby przekonać się co lubię i czego
      potrzebuję a czego kompletnie nie zniosę :-) Zdecydowanie gdybym
      została przy moim pierwszym partnerze seksualnym nie wiedziałabym
      nawet dziesiątej części z tego. Było ich też wystarczająco wielu,
      żeby stwierdzić jak panowie różnią się między sobą fizycznie i
      psychicznie - bezcenna wiedza! Dzięki temu wiem też, że rozmiar MA
      znaczenie, choć preferencje w tym zakresie to oczywiście rzecz
      indywidualna.
      • selfmademan Re: ilu mialyscie partnerow sexualnych?? 01.12.08, 14:42
        Jak by rozmiar nie miał znaczenia - to i Wam, i nam wystarczałyby
        paluszki....;););) A tak to owszem, paluszki się przydają ( także te
        Duracella...)
        • red_darshan Re: ilu mialyscie partnerow sexualnych?? 01.12.08, 20:21
          Wiesz, są takie, które twierdzą, że rozmiar nie ma znaczenia. Moje
          prywatne zdanie na ten temat jest takie, że tak twierdzą panie,
          które nie spotkały się z tym, co plasuje się zarówno poniżej jak i
          powyżej średniej krajowej ;-) Poza tym sprawne paluszki
          (niekoniecznie Duracella), trochę wyobraźni i dobra technika są jak
          najbardziej wskazane ;-)
      • loppe Re: ilu mialyscie partnerow sexualnych?? 15.12.08, 12:43
        A propos' - jakiś czas temu wpadła mi w ręce nie byle jaka
        marchewka. Jako że nie jestem obojętny na piękno przyrody zmierzyłem
        ją - długość 23cm, obwód u nasady 17cm. Poczułem się nieco
        przyćmiony. Lecz wtedy naszła mnie pocieszająca myśl - może
        marchewka o takich rozmiarach to już nie marchewka, a kij?
    • zebra12 Jednego 02.12.08, 11:15
      Mojego męża.
      • loppe Re: Jednego! 03.12.08, 11:59
        pl.youtube.com/watch?v=IJmg5_ROsJE
      • julka1800 Re: Jednego 03.12.08, 13:02
        Ale Zebro ten jeden, to nie BURAK mam nadzieje:)
        :P
        • loppe Re: Jednego 03.12.08, 16:30
          Fak, że prawo wielkich liczb może tu paniom wypowiadającym się w
          temacie albo pomagać albo nie, w zależności od ogólnej kondycji płci
          męskiej
          • julka1800 Re: Jednego 03.12.08, 23:13
            A co Ty Loppe miales na mysli?:)
            • loppe Re: Jednego 04.12.08, 14:33
              pl.youtube.com/watch?v=J_5qv1Svitw&feature=PlayList&p=FA120454768B26EF&index=0

Losey zrobił najlepszego Don Giovanniego
    • loppe Re: ilu mialyscie partnerow sexualnych?? 03.12.08, 13:13

Wszystkich facetów nie posiądziecie, ale próbować trzeba
    • kachna79 jednego 03.12.08, 13:59
      jw.
    • julka1800 Re: ilu mialyscie partnerow sexualnych?? 03.12.08, 23:16
      5
    • yoric Re: ilu mialyscie partnerow sexualnych?? 04.12.08, 11:38
      Loppe łobuzie!

Zaraziłeś mnie... tym Duran Duran!
      • loppe Re: ilu mialyscie partnerow sexualnych?? 04.12.08, 11:58
        zajebisty kawałek, nie znam żadnego innego w ich wykonaniu, ten im
        się udał, trafia w te rejony psyche

:)
      • eeela Re: ilu mialyscie partnerow sexualnych?? 04.12.08, 12:02

> Loppe łobuzie!

A Loppe czarną otwiera buzię? ;-)
        • loppe Re: ilu mialyscie partnerow sexualnych?? 04.12.08, 12:06
          aaa, oglądałaś :)
    • 2-sonia Re: ilu mialyscie partnerow sexualnych?? 07.12.08, 22:21
      34 lata i tylko(chyba) 6 partnerów.Ale nie ubolewam nad tym.:)
    • yoric Re: ilu mialyscie partnerow sexualnych?? 08.12.08, 19:03
      No i masz, skasowali moją krajankę! A to mógł być godny przeciwnik :)))
      • m_wait Re: ilu mialyscie partnerow sexualnych?? 08.12.08, 19:14
        po teście 21%,
        25 lat więcej niż 5 mniej niż 50...
    • bi_chetny Re: ilu mialyscie partnerow sexualnych?? 09.12.08, 17:14
      droga magdo, wiem jedno - na pewno nie chciałbym być jedną ze "sztuk" w twoim
      zestawieniu...
    • yoric Re: ilu mialyscie partnerow sexualnych?? 09.12.08, 21:24
      > Swoją drogą, ciekawy obrazek się pojawia, kiedy współczynnik czystości ma się
      równy zeru :-D

wielkie nieba! natychmiast przyznaj się, w wersji z którymi pytaniami udało Ci
      się osiągnąć taki współczynnik!
      • eeela Re: ilu mialyscie partnerow sexualnych?? 15.12.08, 15:02
        Proste: idziesz przez którąkolwiek wersję i na wszystkie pytania jak leci
        odpowiadasz 'tak' - w końcu nie testują cię tam na prawdomówność, n'est-ce pas? ;-)
        • yoric Re: ilu mialyscie partnerow sexualnych?? 15.12.08, 17:57
          Ufff... bo już się o Ciebie bałem :PPP
    • patka-2 Re: ilu mialyscie partnerow sexualnych?? 21.12.08, 00:33
      a co ma ilość za znaczenie?
      ważne aby było dobrze to może być nawet 1 i jedyny partner!!!
      dla mnie ilość "zaliczonych" to jest śmieszne i przybliża tylko do
      danych statystycznych o zarażonych HIV i AIDS i niechcianych ciążach-
      więc nie ma się czym tu chwalić- moim zdaniem!
      • eeela Re: ilu mialyscie partnerow sexualnych?? 21.12.08, 14:45
        A czy ktoś tu rozpatrywał ilość w kategoriach chwalenia się?

nie można ot tak po prostu - wymienić się informacjami o swoich doświadczeniach?
        Przecież to głównie robimy na tym forum.
      • loppe Re: ilu mialyscie partnerow sexualnych?? 18.03.09, 12:43
        > ważne aby było dobrze to może być nawet 1 i jedyny partner!!!

być może znaczna liczba partnerów jest miarą niepowodzenia
        poszukiwań? a to nie nie jest śmieszne

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka