matrioszka42 10.11.09, 12:49 Hej. Czy orientujesz się może, gdzie we Wrocku można się zatrzymać? Niedrogo i w czystości. Staram się o przyjęcie na studia podyplomowe i chciałabym wyliczyć dodatkowe koszty (noclegi, podróż) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beatrix-kiddo Re: Pytanie do Beatrix 11.11.09, 18:44 Przepraszam, że dopiero teraz, ale kilka dni mnie przy kompie nie było. Z tą orientacją u mnie trochę ciężko, bo tu mieszkam, więc nie sypiam w hotelach Możesz zainteresować się Novotelem na Wyścigowej, jest też jakiś hostel w okolicy ul. Kościuszki, niestety nie pomnę nazwy, ale dzisiaj przejeżdżałam i widziałam wielki banner. Może wrzuć pytanie na forum Wrocław, ktoś coś powinien doradzić. Buziaki Odpowiedz Link
drugikoniecswiata Re: Pytanie do Beatrix 12.11.09, 02:53 ja bym zapytała w dziekanacie czy gdzie tam - czy organizują nocleg osobom spoza na potrzeby rekrutacji (przy dziennych mają taki obowiązek - wtedy zwykle w gościnnych pokojach akademików danej uczelni), a jeśli nie, a zwracają koszty, to jakie mają propozycje. chyba że to kto inny zwraca koszty, np pracodawca albo co. jeśli tak, to bym sprawdziła ibis albo inny hotel tej klasy i nie pieprzyła się w szukanie hosteli. a jak nie będą chcieli zwracać kasy, to wprosiła do beatrix ))) Ps matrioszka, jakie studia? uchyl rąbka! Odpowiedz Link