ditta12 17.03.10, 14:35 To co,ubieramy się na zielono? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
poetkam Ditto 17.03.10, 14:43 Ditta, śmiem delikatnie zauważyć, że zaczynasz bujać wysoooko. Nie wiem, czy jesteś w stanie sama zejść do swojego "normalnego" poziomu... Zaznaczam, że to moje subiektywne odczucie. Może warto jednak, abyś skonsultowała się z lekarzem? Odpowiedz Link
ditta12 Re: Ditto 17.03.10, 14:56 Droga Poetkam co ja pocznę ze ja czytam po łacińsku i pewną niewiastę namierzyłam przez przypadek.Mea kulpa!Tylko czemu osoba taka obrażalska.Jak bardzo Ci potrzeba to zaudaj się do szpitala psychiatrycznego w celach konsultacji,nic nie stoi na przeszkodzie. Odpowiedz Link
ditta12 Re: Ditto 17.03.10, 15:02 a możliwe poetko że masz proficik z tej skromnej działalności i dobrze Ci się żyje mileńka,oj! Odpowiedz Link
ditta12 Re: Ditto 17.03.10, 15:08 Zobujałaś się poetkom,czyż nie?Nagła zmiana Ci dopasowała,a to dobrze,no nie? Odpowiedz Link
36.a Re: Ditto 17.03.10, 16:39 Ditta --------------------------------> LEKARZ, najlepiej już, zaraz Odpowiedz Link
ditta12 Re: Ditto 18.03.10, 06:08 Nie narzekam na nic 36.a.Jak na razie zdrowie mi dopisuje i oby jak najdłużej.Tobie też tego życzę Odpowiedz Link
ditta12 Re: Św. Patryka 18.03.10, 06:33 Moja droga poetko,lekami się niestety nie najem a mam 599zł renty na miesiąc i jeżeli piszesz do mnie list z radą pójścia do psychiatry to wybacz ale nie jest to za dobry pomysł na biedę. Pozdrowionka. Odpowiedz Link
drugikoniecswiata Re: Św. Patryka 18.03.10, 13:48 Są różne leki, lit jest za darmo, a wielu osobom umożliwia normalne funkcjonowanie. Leki --> stabilność --> praca (choćby na pół etatu) --> wyjście z biedy. Czy ty nie łykasz żadnych leków obecnie? Przyłączę się do głosu poprzedniczek. Ditta, to co wypisujesz w tej chwili bywa zabawne, ale ma bardzo mały związek z rzeczywistością, za to duży z psychotyczną manią. Martwimy się o ciebie i tyle. Do lekarza. Natychmiast. Odpowiedz Link
poetkam Re: Św. Patryka 18.03.10, 19:13 Zgadzam się z drugimkońcem. Są różne leki, refundowane. Bardzo się martwimy o Ciebie, a sądząc po Twoich postach mania jest blisko... Odpowiedz Link
ditta12 Re: Św. Patryka 19.03.10, 07:06 Banowanie postów powoduje deformacje obrazu wypowiedzi,nie pomyślałyście drogie Panie? Odpowiedz Link
lolinka2 Re: Św. Patryka 19.03.10, 09:09 Łamanie prawa skutkuje wycinaniem postów. Ja sobie NIE ŻYCZĘ, żeby na otwartym forum publikowano moje imię, nazwisko czy aktualne zdjęcie. Gdybym miała tak ekshibicjonistyczną naturę, pewnie zmieniłabym nick na taki, który owo imię/nazwisko zawiera. Masz potrzebę obnażania, ditto - ujawniaj się sama.... Odnoszę wrażenie, że nie zdajesz sobie zupełnie sprawy, że takim działaniem, w swoim szałowo-posępniczym napędzie, przekraczasz normy prawa. Igrasz z ogniem, kobieto.... Odpowiedz Link