beatrix-kiddo 17.02.11, 14:53 Czy ktoś wie, jak się robi suwaczki? Sorry za off top Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
za_mszowe Re: Off top komputerowy pomocy 17.02.11, 15:05 Beatrix, na stronach do tworzenia suwaczków po zrobieniu takiego wyświetla się również kodawanie m. in. w HTML - służy do zamieszczania na forach takich jak to z suwaczki.com, na przykład suwaczek instaluje się tu, gdy wkleisz adres obrazka, wybrawszy z menu edycji posta banner "img". Odpowiedz Link
beatrix-kiddo Re: Off top komputerowy pomocy 17.02.11, 15:49 Dzięki, lecę sprawdzać, jak to działa. A swoją drogą - suwaczek z indykiem świetny! Odpowiedz Link
beatrix-kiddo Re: Off top komputerowy pomocy 17.02.11, 15:58 Jeszcze jedno, Za_mszowe, wstawiasz suwaczek w stopkę jako BBCode czy jako HTML? Odpowiedz Link
beatrix-kiddo Re: Off top komputerowy pomocy 17.02.11, 16:23 Eee do kitu. Zrobiłam piękny suwaczek na suwaczki.com., skopiowałam kod HTML do sygnaturki, przetestowałam na forum testowym i się tylko kod wyświetla, zamiast obrazka. Ja się tak nie bawię. Odpowiedz Link
za_mszowe Re: Off top komputerowy pomocy 17.02.11, 18:23 czary mary ;P wiesz jak to zrobiłam? skopiowałam link suwaczka z Twojego posta (to, co wyświetla się na niebiesko). w okienku edycji posta masz nad polem textowym znaczniki B, I, U, IMG, URL. Wybierasz znacznik "IMG" i w pokazujące się okienko adresu wklejasz ten adres linka. tzn, wygląda to tak jak poniżej, tyle, że zamiast nawiasów okrągłych masz użyć [ ] kwadratowych oraz usunąć spacje z adresu suwaczków.com (img)www. suwaczki. com/tickers/iufff0d6hns2g8sv.png(/img) Odpowiedz Link
dr.zabba Re: Off top komputerowy pomocy 17.02.11, 19:14 Czy to znaczy, że trzeba gratulować ? Odpowiedz Link
beatrix-kiddo Re: Off top komputerowy pomocy 17.02.11, 20:21 No może, tak wstępnie (boję się zapeszyć) Odpowiedz Link
beatrix-kiddo Re: Off top komputerowy pomocy 17.02.11, 20:20 Cholera, nic nie rozumiem Odpowiedz Link
beatrix-kiddo Re: Off top komputerowy pomocy 17.02.11, 20:20 Ooo widzę , że BBCode działa Odpowiedz Link
dr.zabba Re: Off top komputerowy pomocy 17.02.11, 20:26 No to gratuluję! Małżeństwo fajna rzecz! Odpowiedz Link
dr.zabba Re: Off top komputerowy pomocy 17.02.11, 21:20 Czy to się okazało w Walentynki? Odpowiedz Link
beatrix-kiddo Re: Off top komputerowy pomocy 18.02.11, 08:49 Nie w Walentynki, uznaliśmy, że zaręczyny 14 lutego byłyby zbyt trywialne Odpowiedz Link
lolinka2 Re: Off top komputerowy pomocy 17.02.11, 22:24 beatrix, na forum Ślub i Wesele jest niejaka zia86 Idź tam, popatrz sobie to się dowiesz rzeczy, o których ci się zapewne nawet NIE śniło w sensie planowania ślubu i wesela Normalnie jak Moda Na Sukces, aczkolwiek jestem pełna podziwu dla jej zapału i samozaparcia. Odpowiedz Link
beatrix-kiddo Re: Off top komputerowy pomocy 18.02.11, 14:28 Lolinko, byłam, poczytałam, faktycznie niezła jazda Mam nadzieję, że mnie tak nie odwali, hi hi hi Odpowiedz Link
za_mszowe Re: Off top komputerowy pomocy 17.02.11, 21:14 beatrix-kiddo napisała: > Ooo widzę , że BBCode działa hej, gratuluję! adminko droga, to chyba m.in. Ty masz wpływ na to, czy na forum działa/bądź nie HTML czy BBCOde Odpowiedz Link
poetkam Re: Off top komputerowy pomocy 18.02.11, 08:14 O raju! Gratuluję z całego serca! Odpowiedz Link
kebli Re: Off top komputerowy pomocy 18.02.11, 14:16 No to i ja gratuluję! I zazdroszczę z całego serca I ja spróbuję z suwaczkiem Odpowiedz Link