02.03.11, 12:14
skierowanie na morfologię, ekg dostałam już ładnych kilka m-cy temu. i zwlekałam. poszłam dziś. 8:00 a.m. to nie moja godzina spacerów, zwykle oglądam zachody słońca, słońce już opada, nie się wznosi.
nie mam cukrzycyyyyyyyyyyyyyyy, jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, mam dobry poziom cukru w krewce (bałam się co najmniej parę lat, obciążenie genetyczne, mama ostatnio zbadała i jest niedobrze)
zielona herbata, pita wieczorem, to pewnie dzięki niej.
skoro mi tak dobrze, to po co wracać do domu?
żeby zjeść śniadanie.
zapisałam się do fryzjera i zaraz pójdę, znowu chce mi się chodzić, biegać.
a wczoraj umierałam.
za to kocham i nienawidzę czad - w jednej chwili feniks może odrodzić się z popiołów...
Obserwuj wątek
    • kara.mija Re: głupotka 02.03.11, 13:37
      No .... i jaki człowiek jest inteligentny i elokwentny ... wczoraj przekonałam lekarza, że znacznie lepiej się czuję na zmniejszonej dawce leków i zgodził się mi ją zostawić przez jakiś czas ... do obserwacji oczywiście smile
      • kebli Re: głupotka 02.03.11, 14:17
        No to gratuluję braku cukrzycy smile Ja ciągle czekam na badania, może też będzie dobrze smile
        Fryzjer bardzo dobra sprawa smile Ciesze się, że czujesz się lepiej smile Ach, i to wcale nie jest głupotka, to informacja z której pozostaje nam się tylko cieszyć smile
    • 36.a czy to powód 06.03.11, 22:32
      do zwiększenia antydepresanta? często płaczę. owszem, powody są, ale płaczę rozpaczliwie, ze wzruszenia też. dzień w dzień, kilka razy dziennie. codzienny płacz jest uzasadniony, gdy jest naprawdę trudny czas czy lepiej wesprzeć się antydepresantem? sama już nie wiem. niedawno udało mi się porzucić wenlafaksynę. ciągnę tylko na Wellbutrinie 75mg (zwiększenie nie wchodzi w grę, -> agresja będzie). zacisnąć zęby i wytrzymać?
      • ergo_pl Re: czy to powód 07.03.11, 03:00
        pytasz, czy to powód do zwiększenia antydepresanta - ja w takim czasie tak robię.
        ale co miałabyś zwiększyć, jeśli zwiększenie wellbutrinu nie wchodzi w grę?
        a może jesteś przed wiadomo czym, stąd takie samopoczucie?
        no i z tego, co pamiętam, miałaś zbadać tarczycę...
        • kara.mija Re: czy to powód 07.03.11, 08:15
          ja też tak mam - płaczę b. często i to z głupot. Rozmawiałam z lekarzami o wznowieniu antydepa ale oni twierdzą, że mój płacz jest adekwatyny do ciężkiej sytuacji w jakiej jestem. A ponieważ nie pozwlam sobie na płacz z właściwych powodów dlatego płaczę w innych momentach np. ogladając bajkę z dziećmi. Już o tym chyba pisałam na tym Forum.
        • 36.a Re: czy to powód 07.03.11, 19:08
          To nie ja.
          Uzasadnianie wszystkiego entym dniem cyklu uważam za nieporozumienie.
          Tymczasem usta w kreskę i do przodu. I niech jak najdłużej takie podejście będzie.
          • ergo_pl Re: czy to powód 07.03.11, 19:43
            To Ty.
            (wątek o żywieniu).

ale póki dajesz radę, to oki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka