Dodaj do ulubionych

Świetna stronka!

03.05.04, 13:52
Cieszę sie, że Was odnalazłam. Mam nadzieje, że "troszke" dzięki temu sie
poznamy. Pozdrawiam wszystkich CHADowców!
Obserwuj wątek
    • awanturka Re: Świetna stronka! 03.05.04, 14:01
      Ja też myślę, że to dobrze, że jest takie forum (chociaz pocztkowy entuzjazm z czasem opadł - to chyba normalne). Wielkie dzięki dla załozyciela - Mirona. Zaraz założę watek z pozdrowieniami dla Mirona. Niech chłop wie , że o nim myslimy. Z tego co wiem to teraz jest w szpitalu, ale jak wyjdzie to pewenie się ucieszy, że forum się tak rozrasta...
      • gosica27 Re: Świetna stronka! 03.05.04, 14:04
        Kto to jest : Miron? Rozumiem, ze jest twórcą owej strony... szkoda, że ma
        teraz zły okres, dołączę się do Twojego nowego tematu.
        • awanturka Re: Świetna stronka! 03.05.04, 14:13
          Tak pokrótce napiszę to co wiem. Ma około 35 lat, jego żona choruje również na CHAD. Choruje juz na tyle długo, że można uznac, że jest w chorowaniu "doswiadczony".

Jak chcesz wiedziec więcej, z "pierwszej ręki" (czyli od niego samego) wciśnij w wyszukiwarkę autor - miron17 - wtedy pojawia się wszystkie jego posty.
          • gosica27 Re: Świetna stronka! 03.05.04, 14:16
            Dziękuję za informacje. Czy na to forum zagladają czasem psychiatrzy? Bo na
            innych tak bywa.
            • awanturka Re: Świetna stronka! 03.05.04, 14:35
              gosica27 napisała:
              > Czy na to forum zagladają czasem psychiatrzy?

Nie zagladaja.

Na jakich forach o podobnej tematyce bywasz?
              Ja bywam tylko na depresji. Psychiatra zaglada tam bardzo rzadko i myslę, że lepiej by było gdyby w ogóle nie zagladał. Sprawa byłaby przynajmniej oczywista, że ludzie sa tam skazani sami na siebie i musza sobie udzielac rad nawzajem. A tak, to nosi to nazwę szumna nazwę "forum eksperckie" a i tak prawie wszystkie ważne pytania pozostaja bez odpowiedzi eksperta.

- awanturka
              • gosica27 Re: Świetna stronka! 03.05.04, 14:45
                Ja odwiedziłam stronę schizofrenia, maja tam swietne forum i psychiatra jest
                ok, czytałam jego posty - nie wymądrza się. Podaj mi adres stronki o depresji.
                Dziękuje.
    • gosica27 Re: Świetna stronka! 03.05.04, 14:48
      Poza tym zaglądam na www.psychiatria.pl ( to strona dla lekarzy, ale
      zalogowałam sie podajac za studenta medycyny). Mozna tam znalezć interesujące
      naukowe artykuły. Polecam.
      • awanturka Re: Świetna stronka! 03.05.04, 15:29
        Podajęlink na forum depresja
        forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=99
        Do artykułów na psychiatrii starałam się dobrac, ale nie mogłam się do nich dostac. Zaraz się spróbuję zalogowac tez w charakterze studenta.
        • awanturka Re: Świetna stronka! 03.05.04, 15:36
          Nie udało mi się sad

• gosica27 Re: Świetna stronka! 03.05.04, 16:36
            Musi Ci sie dać - ja się dostałam to i Ty mozesz. wpisz jakies fałszywe dane
            np. Akademia Medyczna Gdansk, wymyslony nr tel itd. podaj tylko jakis e - mail,
            bo wysla Ci wiadomosc. Daj znac jak Ci poszło.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka