awanturka 03.05.04, 14:04 Ludzie! Wpisujcie pozdrowienia dla Mirona! Na razie nie ma go z nami (jest w szpitalu), ale jak wyjdzie to niech wie, że o nim pamiętaliśmy! - awanturka Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
awanturka Re: Pozdrowienia dla Mirona! 03.05.04, 14:07 Mironie! Popatrz jak ładnie forum się rozrasta! Mam nadzieję, że już niedługo bedziesz z nami. Nawrót choroby nie może trwac wiecznie, kiedyśw koncu przyjdzie lepszy czas. Oby jak najszybciej! - awanturka Odpowiedz Link
gosica27 Re: Pozdrowienia dla Mirona! 03.05.04, 14:10 Pozdrowienia!! Zyczę szybkiego powrotu do równowagi; z górki lub dołka . Odpowiedz Link
greta_30 Re: Pozdrowienia dla Mirona! 03.05.04, 15:47 Trzymam kciuki za Ciebie, Mironie. Jesteś nam potrzebny, wracaj. Ktoś musi dac mi po głowie jak za bardzo będę jechała greta Odpowiedz Link
neo422 Re: Pozdrowienia dla Mirona! 03.05.04, 17:16 Pozdrawiam Cie serdecznie Mironie wracaj szybko do zdrowia mam nadzieje ze zdazysz podelektowac sie wiosna tak jak ja.Mimo wplywu tego okresu na nasza chorobe to piekny okres. Wracaj szybko pozdrawiam Darek Odpowiedz Link
planasana Re: Pozdrowienia dla Mirona! 03.05.04, 17:14 Mironie, Trzymaj sie dzielnie i wracaj do nas. Czekamy! pozdrawiam Cie Bardzo serdecznie planasa Odpowiedz Link
vinja Re: Pozdrowienia dla Mirona! 03.05.04, 21:24 Mironie ! Czekamy z niecierpliwością na Twój powrót ! Spójrz ilu masz nowych przyjaciół ! Każdego dnia zaglądamy , czy już jesteś ( prawda Kochani? ) Pozdrawiam z całego serca Vinja Odpowiedz Link
jagoda16 Re: Pozdrowienia dla Mirona! 03.05.04, 23:54 Mironie, zobacz jaka fajną sprawę wymyśliłeś, gdyby nie Ty nie spotkalibyśmy się tutaj wszyscy. Wracaj jak najszybciej. trzymam kciuki. Odpowiedz Link
empeka Re: Pozdrowienia dla Mirona! 27.05.04, 18:13 Mironie, najwyższy czas żebyś wrócił!!! Po pierwsze dla siebie i Twoich Bliskich, ale zaraz po drugie dla nas. Pa Marta Odpowiedz Link
vinja Re: Pozdrowienia dla Mirona! 27.05.04, 19:17 empeka napisała: > Mironie, najwyższy czas żebyś wrócił!!! > Po pierwsze dla siebie i Twoich Bliskich, ale zaraz po drugie dla nas. > > Pa > Marta No właśnie Mironie , ile jeszcze czasu masz zamiar spędzać na "wywczasach" ? Tu Cię potrzebują !!! Oczywiście to żart , pozdrawiam ciepło i oczekuję dobrych wieści o Tobie Trzymaj się dzielnie vinja )) Odpowiedz Link